Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Pablo1970 napisał:

Ciekaw    jestem  dlaczego   mundrzejsi którzy  są  anty  nie   zadeklarują  że   w  razie   choroby    mają   szpital   poniżej  pasa  skoro   szczepionkę  tam   mają   dla  nich   powinien  być  co  najmniej   częściowo odpłatny   niestety  mają  farta  bo  rejony  gdzie   jest    najmniej   zaszczepionych   pokrywają  się   z    obszarami    gdzie  PiS suar   ma  najwyższe   poparcie   więc  nie   będzie   wk.....ał  swoich    wyborców   bo   mogą  się   jeszcze   do   czegoś   przydać  .

Już Ci pisałem kiedyś, zwrócie składki zdrowotne tym ludziom i będą się leczyc prywatnie gdy zajdzie potrzeba. 

Druga sprawa, takiś pewny ze po szczepieniu bedziesz mial należytą opieką jak zachorujesz?

Co do PiSu sluchasz ich jak Rydzyka a tu plujesz na nich 😯

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:
11 godzin temu, peugeot napisał:

Nie trudno sobie wyobrazić osobę zdrową która może być roznosicielem wirusa  .

Już Ci pisałem wcześniej żebyś nie robił z siebie pośmiewiska i a litość boską przestań powtarzać te bzdury z mediów publicznych.

W tym wypadku to nie ja robię z siebie pośmiewiska . Pomyśl , może jednak jest to możliwe . 

Opublikowano
8 minut temu, peugeot napisał:

W tym wypadku to nie ja robię z siebie pośmiewiska . Pomyśl , może jednak jest to możliwe . 

Co myslisz o szczepieniu na jesień dzieci w wieku 5-12lat , i oddzielaniu w szkołach zaszczepionych od niezaszczepionych?

Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Już Ci pisałem kiedyś, zwrócie składki zdrowotne tym ludziom i będą się leczyc prywatnie gdy zajdzie potrzeba. 

Obyś nigdy nie musiał się leczyć prywatnie w szpitalu na jakąś poważniejszą chorobę  

Opublikowano
Pablo1970 napisał:

Ciekaw    jestem  dlaczego   mundrzejsi którzy  są  anty  nie   zadeklarują  że   w  razie   choroby    mają   szpital   poniżej  pasa  skoro   szczepionkę  tam   mają   dla  nich   powinien  być  co  najmniej   częściowo odpłatny   niestety  mają  farta  bo  rejony  gdzie   jest    najmniej   zaszczepionych   pokrywają  się   z    obszarami    gdzie  PiS suar   ma  najwyższe   poparcie   więc  nie   będzie   wk.....ał  swoich    wyborców   bo   mogą  się   jeszcze   do   czegoś   przydać  .

Ja mogę leczyć się prywatnie bez kolejek wystarczy że oddadzą moje składki zdrowotne a druga rzecz to taka że dlaczego z moich podatków rząd kupił szczepionki oraz dlaczego urządza loterie i leczy NOPy? 🤔

• Like 1
Opublikowano

Medycy z Izraela opracowali już dwa leki, które w drugiej fazie testów wyleczyły pacjentów z ciężkich przypadków COVID-19

Preparat wziewny EXO-CD24, który właśnie przeszedł II fazę badań klinicznych, w ciągu pięciu dni wyleczył niemal 90 proc. hospitalizowanych pacjentów

Środek o nazwie Allocetra pomaga z kolei pokonać burzę cytokinową, zjawisko polegające na atakowaniu przez przeciwciała własnych komórek .

Izraelski lek na COVID-19 już po drugiej fazie badań. Niemal 90 proc. pacjentów wyszła ze szpitala po pięciu dniach .

Wiec leki już są mają Żydzi szybko zadziałali .

https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,lek-na-covid-19--w-izraelu-opracowali-preparat--ktory-wyleczyl-90-proc--chorych,artykul,88493769.html

Opublikowano
32 minuty temu, Jurek321 napisał:

Obyś nigdy nie musiał się leczyć prywatnie w szpitalu na jakąś poważniejszą chorobę  

Na poważne choroby leczy się przecież prywatnie. Czy coś w tym dziwnego? Choćby zęby dziecka...Sama konsultacja 5-minutowa, choćby nic nie wnosząca- płaci się. I tak powinno być!

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Medycy z Izraela opracowali już dwa leki, które w drugiej fazie testów wyleczyły pacjentów z ciężkich przypadków COVID-19

Preparat wziewny EXO-CD24, który właśnie przeszedł II fazę badań klinicznych, w ciągu pięciu dni wyleczył niemal 90 proc. hospitalizowanych pacjentów

Środek o nazwie Allocetra pomaga z kolei pokonać burzę cytokinową, zjawisko polegające na atakowaniu przez przeciwciała własnych komórek .

Izraelski lek na COVID-19 już po drugiej fazie badań. Niemal 90 proc. pacjentów wyszła ze szpitala po pięciu dniach .

Wiec leki już są mają Żydzi szybko zadziałali .

https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,lek-na-covid-19--w-izraelu-opracowali-preparat--ktory-wyleczyl-90-proc--chorych,artykul,88493769.html

No i bajka :ph34r:

Opublikowano

szurom i foliarzom to nie grozi to zwykle biedaki,ktory wylozy 200-300 zl za wizyte w prywatnym gabinecie ?? woli do znachora isc albo gusla odczyniac., zieba to dla niego autorytet😛 szkoda ze ich dziadkowie i rodzice wierzyli w medycyne,nauke,lekarstwa i szczepienia....

4 godziny temu, V12 napisał:

No iii ? mam sprzedać rower . ogólnie jaki cel tej informacji mam sie przestraszyć ???hahaha

w moich okolicach za tydzien dwoch pojechalo do piachu.. wszyscy motocyklisci to jedna rodzina wiec cie informuje ilu naszych krewnych zginelo. z tego wiekszosc zabili blacharze.

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

co do wodki to zgoda-ale to byla usluga gratis,dla tych co sie w polu u nich robilo, u nas byla bida jak diabli we wsi ponad 100 domow nie bylo nawet 10 koni. kazdy furman wywozil swoich klientow

od mojej babci brat robił tak miał kasy z tego niesamowicie , jak popił zawsze wspominał te czasy jak z tego były żniwa później mieli nawet karawana  

Opublikowano

A pieniądze nie ratują przed pewnymi chorobami tak czy siak Peugeot. Choćbyś jeździł za specjalistami nie wiadomo gdzie... przychodzi czas to trzeba podziękować i umrzeć.

Opublikowano
19 minut temu, Ywa napisał:

Na poważne choroby leczy się przecież prywatnie. Czy coś w tym dziwnego?

to ze jeśli ja płace 500 zł miesięcznie składki na nfz to czegoś oczekuje

Opublikowano
42 minuty temu, peugeot napisał:

Galan99  zapytam ironicznie , gdzie wieloletnie badania i wyniki testów . 

Przecież bez nich to substancja  lekopodobna  lub nawet trucizna .

To samo o preparatach powiesz co ich tak tu promujesz jakie to cudowne rozwiazanie? 

1 minutę temu, HF86 napisał:

20210807_133415.thumb.jpg.d88c72322968aecc0144a33b9481d375.jpgczegoś ja tu nie rozumiem . 100 m dalej duża przychodnia, kilometr dalej szpital. Poco ten cyrk i ile to kosztuje?

Prywatny biznes coś  jak budka z kebabem🤔?

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, GRZES1545 napisał:

To samo o preparatach powiesz co ich tak tu promujesz jakie to cudowne rozwiazanie? 

To nie ja czepiam się warunkowego dopuszczenia tylko wiesz kto .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

w moich okolicach za tydzien dwoch pojechalo do piachu.. wszyscy motocyklisci to jedna rodzina wiec cie informuje ilu naszych krewnych zginelo. z tego wiekszosc zabili blacharze.

W miastach kiedy byl transport konny , tez byly ofiary wypadków . musisz'wiedziec ze 70% zna ryzyko i o nim nie mysli , 30% mysli ze sa niesmiertelnie nie dorosli mentalnie i nigdy nie dorosna 

Odnosze wrażenie , ze myslisz ze wiesz wiecej tylko dlatego ze dzieli nas pokolenie 

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 godzin temu, Bercik92 napisał:

Ja mogę leczyć się prywatnie bez kolejek wystarczy że oddadzą moje składki zdrowotne a druga rzecz to taka że dlaczego z moich podatków rząd kupił szczepionki oraz dlaczego urządza loterie i leczy NOPy? 🤔

Nie  rozśmieszaj   mnie    za te   grosze  co  zapłaciłeś  to  przy    poważnej   chorobie   operacji  nie  starczyło  by   nawet  na    waciki . Coś  na ten  temat   mogą    powiedzieć  ci  co  pracowali  za  miedzą  na   czarno   .

11 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Druga sprawa, takiś pewny ze po szczepieniu bedziesz mial należytą opieką jak zachorujesz?

Co do PiSu sluchasz ich jak Rydzyka a tu plujesz na nich 😯

Ja  pi,,,,,le  Jasnowidz     wie  czego  ja   słucham   .

Opublikowano (edytowane)

To trzeba być  jasnowidzem żeby zauważyć pewne zależności🙆‍♂️

Jak robisz za miedzą jak parobek  na czarno to co się  dziwisz że  nikt za darmo nie bedzie Cię  leczył jak nie masz ubezpieczenia odpowiedniego. 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Kiedy musisz być przekonywany, namawiany, naciskany, okłamywany, przekupywany, zmuszany, zastraszany, ośmieszany, oskarżany, szykanowany, karany i kryminalizowany...

Jeśli wszystko to jest konieczne, aby uzyskać Twoją zgodę, możesz być absolutnie pewien że to, co się reklamuje i zachwala, nie jest dla Twojego dobra. Ian Watson (1943)

Producent zabrania by kłuć dzieci poniżej 16 roku a co robią wstrzykują od 12 roku i planują od 6 miesięcy już kłuć wiec co to jest  EKSPERYMĘNT  na dzieciach .

• Like 2