Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Cebulj napisał:

Pobolewa mnie ucho prawe tak jakby w środku z góry młoteczek kowadelko co to moze byc @pafnucy

@Cebulj i jak tam dziś ucho?

a powiedz Ty mi, ten ból, to tak bardziej od młoteczka, czy od kowadełka czujesz? bo tak poczytałem i to szalenie istotne. zdjęcie ucha tez by się przydało. wtedy by można coś powiedzieć o tej przypadłości. gorączkę dużą masz??👂😷

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Pierwsze co to to bym sprawdził🧐 bez tego badania ani rusz🙆‍♂️🤭

bardziej kolonoskopia i lewatywa

Edytowane przez witejus
  • Haha 2
Opublikowano

A najlepiej wakacje w choroszczy, wróci jak nowo narodzony. Przyjmą go z otwartymi ramionami/rękawami kaftanu 🤭

Byłem wczoraj w starostwie po odbiór mapek bo przez internety zamówiłem u nich i raz przysłali nie moje, drugi raz sam wypis z rejestru gruntów 🤦 a tam masakra do wydziału komunikacji kolejka nie ma końca... Czy nie można by było w końcu zrobić jakiejś rejestracji na godziny? Od lat odwieczny problem w każdym powiecie chyba, trzeba kilka dni latać stać w kolejce

• Haha 1
Opublikowano

Doniesienia dotyczące powikłań po zaszczepieniu preparatami firm AstraZeneca i Johnson & Johnson mocno niepokoją wielu Polaków. Prof. Joanna Zajkowska z Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku wskazuje, że wątpliwości pacjentów może rozwiać konsultacja lekarska przed szczepieniem.

Europejska Agencja Leków (EMA), a w ślad za nią polski rząd powtarzają, że korzyści ze szczepień są większe, niż ryzyko wynikające dla niektórych pacjentów, którzy są szczepienie preparatami AstraZeneca lub Johnson & Johnson (dokładnie chodzi o szczepionkę o nazwie COVID-19 Vaccine Janssen, opracowaną przez Janssen Pharmaceuticals, część koncernu J&J). W Polsce nauczyciele zaapelowali do rządu o możliwość wyboru szczepionki, obecnie są oni bowiem, zgodnie z rządowymi zaleceniami, szczepieni wyłącznie Astrą Zenecą.

Uważam, że sami pacjenci nie powinni mieć wyboru szczepionki. To jest wypowiedz Medyka .

Opublikowano

Największy przeciwnik covida we wsi zachorował tydzień temu. Wcześniej matka 78lat i siostra, teraz on. Zapalenie płuc, bóle stawów, mięśni, silne pocenie gorączka do 39° i nie może spać. Ale dalej mówi że to nie wirus 😋

Opublikowano

Cowid realnie przeszło połowę Polaków albo i ponad. Jest i zostanie. Za 3 lata będzie normalną chorobą a nie pandemje naglasniane. Choć czasy przed cowidowe pewnie już nie wrócą. Będziemy w lęku zapitalac za miskę ryżu w zagranicznych korporacjach z uśmiechem na pysku że wogule tą miskę ryżu mamy. 

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

A ja uważam że powinniśmy mieć wybór, i kto chce niech się szczepi a kto nie to nie. WYPOWIEDZ ROLNIKA.

No i masz wybór , szczepienie nie jest obowiązkowe . 

Opublikowano
38 minut temu, peugeot napisał:

No i masz wybór , szczepienie nie jest obowiązkowe . 

Wiadomo że jest wybór że nie jest obowiązkowa ale Profesor odniósł się że ludzie nie powinni mieć wyboru co do szczepionki producenta .

Tylko w Polsce najgorszym badziewiem jak inni nie chcą to Polska weźmie wszystko .

Opublikowano
Dnia 16.04.2021 o 07:43, marulekk napisał:

Zaraz sezon komarów się zacznie a ten zada pytanie typu "rano wstałem kilka krosty na ciele znalazłem bardzo mnie swędzą co to może być "

Kobiety 

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

@peugeot Jesteś pewien? 

W jakim celu UE chce wprowadzic paszporty covidowe? 

Aby wszystkich kontrolować. 🤔 

Opublikowano
10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

@peugeot Jesteś pewien? 

W jakim celu UE chce wprowadzic paszporty covidowe? 

Tak naprawdę dawno opracowano badania ile ludzi powinno być na terenie kraju żeby najlepiej się rozwijał. Powstanie nowy ład. Podejrzewam że covid jest po to by wyeliminować produkcję żywności z rolnictwa. Ma znikać pieniądz i każdy myśli ze nie będzie wojen będzie spokój. Ale zapominamy ze bill Gates postawi fabryki z produkcją żywności i będzie nas trenować. Bo oprócz pieniędzy jest przecież też jedzenie i o te jedzenie ludzie będą ze sobą walczyć. Patrz agenda 2030. Ale też dodam że ucho mnie pobolewa prawe. Tak mnie uderzenia co jakiś czas w ucho mam. Wiesz co to moze byc

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Cebulj napisał:

Tak naprawdę dawno opracowano badania ile ludzi powinno być na terenie kraju żeby najlepiej się rozwijał. Powstanie nowy ład. Podejrzewam że covid jest po to by wyeliminować produkcję żywności z rolnictwa. Ma znikać pieniądz i każdy myśli ze nie będzie wojen będzie spokój. Ale zapominamy ze bill Gates postawi fabryki z produkcją żywności i będzie nas trenować. Bo oprócz pieniędzy jest przecież też jedzenie i o te jedzenie ludzie będą ze sobą walczyć. Patrz agenda 2030. Ale też dodam że ucho mnie pobolewa prawe. Tak mnie uderzenia co jakiś czas w ucho mam. Wiesz co to moze byc

Nie wiem jak Ci pomóc, nie znam się na medycynie😑

Opublikowano

ja znam rozwiazanie jego problemow zdrowotnych,radykalne ale pare minut i wszystkie choroby znikna- fachowo nazywa sie to "eutanazja" cebulion podda sie temu zabiegowi i wszelkie problemy znikna raz na zawsze-rzeklbym nawet na wieki wiekow amen 😀

Opublikowano (edytowane)

h*j teraz mutacją Angielską , Wenezuelską teraz jest Indyjska podwójnie zmutował i  podbija Europę wykryto już go w Anglii i Szkocji i szczepionki są może skuteczne ale niewiedzą trzeba obserwować .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ten cyrk dobrowolnie się nie skończy .ludzie już mają dosyć .finał wirusa nie odbędzie się spokojnie. 

Opublikowano (edytowane)

Szczep się i wuj ja już dawno się zaszczepił i żyje nic mi nie jest.

Po za tym jak byś się zaraził nie nie daj bóg fiknął to sąsiad przejmie twoje ziemię i zrobisz mu tą przyjemność.

No ale jak twój sąsiad się nie zaszczepi i fiknie to ty przejmiesz jego ziemię.

Edytowane przez Strongman