Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten pis to nawet nad tym szczepieniem nie panuje? jak oni działają że szczepi się kto chce?

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

jak oni działają że szczepi się kto chce?

Szczepi się tylko  ,,lepszy  sort ,,  poza  kolejnością.   Rektor  uczelni  związany z TVN  to  co  się dziwić.   Przecież  nie  postawią  Policji  do  pilnowania  kto  się  szczepi  a kto  nie. 

Opublikowano

no to jak wcale nad szczepionkami nie panują, to po co jakąś kolejność ustalają? no nic nie potrafią ...

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

no to jak wcale nad szczepionkami nie panują,

Dobrze  że  TVN  panuje  i  jego  Celebryci  związani  z  PO 

135482750_2847281955547735_9029317058479

Opublikowano (edytowane)

no niezłe przekupstwo i znajomości w tym pisie jak tak oddali.

powinna jakaś komisja powstać w jaki sposób dostali dostęp do szczepionek.

no i jak się bali wziąć tego czego większość się boi?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

przecież ta afera z celebrytami zrobiona tylko po to aby zatuszować afery pisu u przerzucić uwagę na kogoś innego , aby nikt nie węszył za nierozliczonymi respiratorami ,maseczkami bez straty itp aferami świętej prawicy

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, pafnucy napisał:

powinna jakaś komisja powstać w jaki sposób dostali dostęp do szczepionek.

A co z tych komisji ile już ich było w różnych sprawach to tylko posiedzieli pospali popierdzieli w stołek kasę za to przytulili i tyle z ich ustaleń 🙂

Opublikowano
14 minut temu, matek89121 napisał:

przecież ta afera z celebrytami zrobiona tylko po to aby zatuszować afery pisu u przerzucić uwagę na kogoś innego

Tyle  że to    Uniwersytet  którego Rektor  związany  z TVN zapraszał  ,,lepszy  sort,,   na  szczepienia  poza kolejnością   a  nie  PiS 

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie zawsze tak u nas jest ze wymyśla się jakiś temat aferę żeby zapomnieć o innym,a to coś wymyślili aby o uchodźcach nie mówić a potem Białoruś a potem covid.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Bo nagonka na celebrytów temu ma służyć. Ma przysłonić sprawę tego, ze Polska nie może wykorzystać w pełni posiadanych szczepionek i szczepienia kuleją. Ma przysłonić sprawę banku Czarneckiego, Ma przysłonić sprawę kasy zmarnowanej i rozkradzionej przy okazji zakupów środków do walki z covid. W tym słynnych 70 milionów. Pis lubi robić problem z g by przysłonić tym ważniejsze problemy. Jak choćby 8 nowych podatków i podniesienie 11 istniejących. Po co o tym mówić jak można o kilku celebrytach, którzy już nawet nie są na topie bo to osoby starsze.

• Like 1
Opublikowano

Moja ma od wczoraj przytępiony smak i zapach. Dziś dzwoniliśmy do lekarza, dał skierowanie na wymaz. Dzwoniliśmy żeby się zarejestrować - proszę przyjechać o 13. Byliśmy gdzieś 12.40. Przyjmować zaczęli 13.30. Jeszcze piz*a z wotu do mojej, że nie ma jej na liście, bo czegoś tam rzekomo nie podała przez telefon. Oczywiście co chciał koleś, to przez telefon podała, nikt nie oddzwonił, że czegoś brak. Jakby lekarz się nie wstawił, to by jej nie pobrali. Kolejka była na paręnaście osób, wszyscy sobie stoją radośnie w deszczu przy postawionej budzie pod szpitalem. Jedni trzymają jakiś odstęp, inni nie. Karetki koło nich jeżdżą, lekarze jacys chodza, budowlańcy.. fajnie.

Opublikowano
40 minut temu, Roki212 napisał:

I nie tylko celebryci bo i jacyś starostowie czy burmistrzowie jakichś tam miast jeszcze się zaplatali

Tam jest cała masa nazwisk z różnych partii i opcji. Gdyby tam były tylko nazwiska z po czy psl lub tak zwanej opozycji lista już dawno by wyciekła do mediów. Pis dokonał by kontrolowanego przecieku co już miało miejsce.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Roki212 napisał:

I nie tylko celebryci bo i jacyś starostowie czy burmistrzowie jakichś tam miast jeszcze się zaplatali

Ala jak wiarygodnie starosta był wolontariuszem w szpitalu To co. 👍.Ja oddam szczepionek  jak ktoś potrzebuje.Ale nikt mi nie powie że,, Pan tu nie stał ''👍

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano

@Denwer gdzie Ty byłeś?! Jak tu Ciebie brakowało! Powiedź nam proszę, co mamy myśleć i jak nam to się dobrze żyje. A mogło być jeszcze lepiej, gdyby te paskudy z PO i TVN związane 18 szczepionek PIS- owi nie ukradli :( 

Opublikowano
55 minut temu, daron64 napisał:

Moja ma od wczoraj przytępiony smak i zapach. Dziś dzwoniliśmy do lekarza, dał skierowanie na wymaz. Dzwoniliśmy żeby się zarejestrować - proszę przyjechać o 13. Byliśmy gdzieś 12.40. Przyjmować zaczęli 13.30. Jeszcze piz*a z wotu do mojej, że nie ma jej na liście, bo czegoś tam rzekomo nie podała przez telefon. Oczywiście co chciał koleś, to przez telefon podała, nikt nie oddzwonił, że czegoś brak. Jakby lekarz się nie wstawił, to by jej nie pobrali. Kolejka była na paręnaście osób, wszyscy sobie stoją radośnie w deszczu przy postawionej budzie pod szpitalem. Jedni trzymają jakiś odstęp, inni nie. Karetki koło nich jeżdżą, lekarze jacys chodza, budowlańcy.. fajnie.

takich  sobie  samorządowców  wybraliście  to  tak macie.  U mnie  to  lekarz  rejestruje   dostajesz  na którą  godzinę masz się  wstawić   jedziesz  pobierają  i koniec  w żadnych kolejkach nikt  nie  stoi.

19 minut temu, Kallina86 napisał:

Powiedź nam proszę, co mamy myśleć i jak nam to się dobrze żyje. A mogło być jeszcze lepiej, gdyby te paskudy z PO i TVN związane 18 szczepionek PIS- owi nie ukradli :( 

To dobrze  że  ci  się  dobrze  żyje.

PiSowi  nie ukradli  tylko  lekarzom   którzy  bardzie  potrzebują  tych  szczepionek  niż   propaganda  POgardy  Obywatelskiej

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Nie koniecznie zaraz COVID smak nie raz może być dziwny czy zapach są i inne przyczyny jak Grypa i typ . Ale teraz co nie stanie się to COVID .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

takich  sobie  samorządowców  wybraliście  to  tak macie.  U mnie  to  lekarz  rejestruje   dostajesz  na którą  godzinę masz się  wstawić   jedziesz  pobierają  i koniec  w żadnych kolejkach nikt  nie  stoi.

Może i masz rację, bo z tego co mi się wydaje, to większość jest kojarzona z PiS.

54 minuty temu, galan99 napisał:

Nie koniecznie zaraz COVID 

Wiem, że niekoniecznie covid, ale moja chorowała dość poważnie, także wolimy dmuchać na zimne. Poza tym ja mam stara babcie na wsi, matka też nie najmłodsza, praca itd.

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Z mojego doświadczenie wiem że nie wszystkich Lekarzy . polityków i całej naszej elity nie trzeba pchać do  jednego wora ale co niektórzy lekarze przeginają pałę że aż gotuje się na NFZ to teleporady ale PRYWATNIE PO GODZINACH TO CZEMU NIE za 150 bo jak dzwonisz to zawsze zajęty jest telefon bądź odłożona słuchawka .

TU TRZEBA PIERWSZE UZDROWIĆ SŁUŻBĘ ZDROWIA 

Opublikowano (edytowane)

Liczba zgonów podwojona- z braku możliwości leczenia nie przez covid!!! Brak dochodu od 19.10.2010... Zero pomocy od państwa- nawet o postojowe nie można jeszcze wnioskować za LISTOPAD... Mamy styczeń? 🤔 Taka prawda... Mi to lotto bo na wsi mam co jeść i dopłaty. Mam z czego żyć, ale co będzie w mieście pod koniec miesiąca.... Uuuu... 🤫

Edytowane przez tess