Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie male niebieskie tabletki poczatkowo byly przeznaczone do leczenia pacjentow obojga plci na zupelnie inne dolegliwosci .potem widoczne🤣 skutki uboczne pojawily sie tylko u mezczyzn.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

No nie

Germańskiej zarazy nie dam wtrzyknąć.

Lepiej umrzeć w spokoju.

To nie germańska tylko amerykańska a ta firma z niemcowni co z nimi współpracowała założona przez turka, także bardziej ciapacka zaraza.

Zawsze możesz wziąć ruską, niedaleko masz, ona nie ma żadnych skutków ubocznych.

2020_08_16_339122_3d5bbd.jpg

Opublikowano

To zwykłe qrestwo jest, na wiosnę też zakazali sprzedaży masek bo niby drożeją za mocno a potem okazało się że szumi chciał wyciąć konkurencję bo sam maski sprowadzał. Producent tego specyfiku zapewne w tydzień zasypałby cały kraj ale wtedy było by za mało zgonów i statystyki by spadły. Co za zjebani ludzie zakazują czegoś co leczy i nie ma skutków ubocznych a kosztuje 20 zł za kurację. Praktycznie wszyscy co go przyjmowali zdrowieli a te zjeby mówią że nie działa, ludzie żrą go latami i nic im nie jest a tu pier#olą o skutkach ubocznych. Remdesivir też nie jest na covida tylko na malarię ale jest amerykański i został zatwierdzony przez żydojankesów więc nasi włodarze muszą się podlizać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Co się dziwić. Każą chorym w domach siedzieć i obserwować. A jak biorą do szpitala jak Machalicę to już za późno. Szpitale tymczasowe służą do propagandy a nie do leczenia. Politycy pis robią sobie w nich zdjęcia a szczujnia pokazuje, ze jest spoko bo mało chorych. Dane o chorych utajniono i tak to wygląda.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

toby sie wynajelo statystow-albo za odpowiednia oplata ja moge polezec pare tygodni,zima robota w polu prawie skonczona,do sanatorium nie pojade wiec dobry i plock

dwóch łóżek gdyby zabrakło. B|

Opublikowano

Te szpitale to nie są szpitale tymczasowe czy zapasowe tylko szpitale propagandowe. One służą do robienia zdjęć dla pisowskiej wierchuszki i pokazywania w mediach. Śmiertelność jest dlatego taka wysoka bo każą ludziom w domach siedzieć i samemu się leczyć. Jak korona zaatakuje to już za późno na szpital i ludzie umierają.

Opublikowano

czesc tych szpitali była potrzebna , jakby dalej było po ponad 20 tys dziennie potwierdzonych przypadków to z 50 -60 % łóżek byłoby zajetych , problemem jest żę powstały one o kilka tygodni zapużno bo w czasie najwiekszej liczby zakażonych nie były dostepne .

Opublikowano

@jarecki po pierwsze nie wiemy ile teraz jest przypadków bo rząd utajnił dane i taka naprawdę nikt nie wie czy prawdę podają. A to od czasu jak maturzysta lepiej policzył niż pis. Po drugie jak było wiadomo, ze jest po 20 tys przypadków dziennie to te szpitale np Narodowy i tak stały puste. Bo one nie są do leczenia ludzi. One są do propagandy i wyciągania kasy dla pisowskich pociotków.

Zrozum te szpitale służą pisowskim politykom do robienia w nich zdjęć. Pokazywania w tv, że jest pusto czyli nie ma dużo chorych w PL i do wyciągania dużej kasy.

Opublikowano

tak te było lansowanie sie , ale w czasie najwiekszej liczby zakażeń szpitale te nie było w stanie funkcjonować a dopiero powstawały wiec porównaj dane  z tamtego czasu  kiedy karetki oczekiwały godzinami pod szpitalami z chorymi . 

Opublikowano

Mamy 60 tys zgonów w listopadzie. Wczoraj byliśmy 6 krajem na świecie pod względem liczby zgonów na 1 milion mieszkańców. Rząd robi bardzo mało testów. Gdzieś słyszałem, ze 85 miejsce na świecie. Czyli poziom krajów afrykańskich. Fajtłapy z pis nie radzą sobie z tym już od dawna.

1 minutę temu, jarecki napisał:

tak te było lansowanie sie , ale w czasie najwiekszej liczby zakażeń szpitale te nie było w stanie funkcjonować a dopiero powstawały wiec porównaj dane  z tamtego czasu  kiedy karetki oczekiwały godzinami pod szpitalami z chorymi . 

Jak się zrobiło głośno w mediach o czekających karetkach to rząd zmienił taktykę. Jak nie ma miejsca to dzwoniącym mówili by chory w domu leżał i obserwować. Karetki nie wysyłano wcale. Dlatego mamy tak wysoką umieralność bo chorym każą w domu zostać i karetek nie wysyłają jak nie ma miejsc.

Opublikowano (edytowane)

A jak lekarze mowią że jest lek który pomaga to się go wycofuje i mowi w tv że  ,,nie ma żadnej literatury medycznej że amantadyna pomaga w zwalczaniu covida"

Pompuje się natomiast info że szczepionki które zakupili to zbawienie dla Polski, dziwne  tylko że ani PRODUCENT  ani lekarze mają zadeklarowane że nie biorą za nic odpowiedzialności🧐 Jak można ufać i tym ,,randupem" się szczepić 🤔

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

jak nie chcesz to nie musisz ma być dobrowolne.Jak by było przymusowe to co innego.Ja tam się nie będę szczepić bo miałem kontakt nie raz z tymi co ich wzięło kilka dni wcześniej i mnie nie wzięło nawet ostatnio u dentystki byłem i ona po 3 dniach miała cowid potwierdzony bo mi plomba wypadła.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

niedostanieta dopłat bo zapis wprowadzo ze nieszczepionych nie obsłużą w agencyji i oczywiście szczepionki nie obowiązkowe ale w szkole z uprzejmości zapytajo czy zaświadczenia czasem nie majo o szczepieniu😅itd itp i marchewka i kijek

• Haha 1
Opublikowano

Tak to prawda ja słyszałem w radiu ze ma tak być ze nie jesteś szczepiony to zakaz do samolotu wsiadania,musisz nosić maseczkę a kto sczepiony to nie i dużo takich rozmaitych spraw,więc nas zmuszą do tak zwanego dobrowolnego szczepienia.

• Haha 1