Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

nie wiem czy dla dobra, ale w czym problem?

Pewnie  w tym  że  jest  nakaz  noszenia maseczek  gdyby  był  zakaz  to  by  na  przekór  nosili.  Tak  jak  ten  oszołom  z konfederacji  oblał  se czymś  nogi  i opowiada  że  to  glifosat go  poparzył .   Koniec  świata  jak  mawiał  popiołek 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

z ciekawości pytam.

widocznie nie chodzisz zbyt wiele po urzędach, czy też szpitalach. tam to już szaleją z maseczkami i wpuszczaniem ludzi. spróbuj się dostać bez maseczki do lekarza.

Opublikowano (edytowane)

a wszystko jedno. uważam że ten gościo zrobił ten film jedynie dla poklasku i żeby zaistnieć. a czy maski działają? to wuj tam ich wie.

no ale skoro jest jakaś szansa że tak, to dlaczego ekspedientka ma wdychać wyziewy innych? w imię tego że ktoś czuje się pozbawiony swobód?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

zawsze można omijać takie sklepy i już nie robić sobie wzajemnie kłopotu bo są takie że się nawet nie zapytajo tylko paczo czy hajs sie zgadza

zawirowania powietrza sprawiajo że nawet w maskach przyłbicach powietrze siemiesza

w castoramie to jeszcze sie zapytajo o kod pocztowy bo sie interesujo kto do nich przychodzi i skąd

Opublikowano
3 godziny temu, Ywa napisał:

Pochodzą ile...m-c? Tu raczej nie ma co komentować i myślę, że wszyscy znają prawdę już dawno; np. siostra nie przyzwyczajona zza granicy absolutnie nie włoży maseczki w sklepie. 

Ponad tydzień temu uśmiałam się z tego video:

Jak obejrzałem ten filmik gościa z brodą  to żałuję że rozwiązali oddziały ZOMO. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

Tak? Dlaczego? Nie mam styczności ani z tym szpitalem ani z innymi, więc nie wiem. 

Mój siostrzeniec pojechał do teściów i im się dziecko 5 miesięcy rozchorowało i tam trafiło. 

Opublikowano

Kiedyś Żydzi musieli nosić na ramieniu opaskę z gwiazdą podobno Dawida a niewolnikom wypalali znaki. Maseczki to współczesny symbol poddaństwa i ogłupienia. Miło widzieć ludzi którzy są przeciwni temu zamordyzmowi. Ostatnio byłem w Suwałkach w obi, ludzi było całkiem sporo i tylko dwie osoby nie miały kagańca na mordzie, ja i ojciec 😂. Trochę tam zabawiliśmy nikt nas nie wygonił.

Opublikowano

W Azji noszą maseczki od lat w sezonie grypowym, czy żeby nie wdychać zbyt wiele smogu, jakoś nikt się nie dusi, ani uszy nikomu nie odstają, nikt też nie nazywa ich niewolnikami

Co trzeba mieć w głowie, żeby dorabiać do tego teorie o poddaństwie czy znakowaniu niewolników? Niektórzy chyba zapominają ubierać czapki jak słońce mocno grzeje

Opublikowano

dokładnie. skoro jest cień szansy że to zapobiega, a innym nie szkodzi, to czemu ten bunt?

Opublikowano

U nas w polin też są zalecenia tylko że nazwane obowiązkiem. Nie było żadnej ustawy nakazującej noszenie szmat na nosie. Rozporządzenie rady ministrów nie ma mocy prawnej mogą również nakazać wsadzenie kciuka w tyłek w miejscach publicznych pod pretekstem walki z pandemicznym świrusem i pewnie grupa osób zwana covidianami by się stosowała 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, pafnucy napisał:

dokładnie. skoro jest cień szansy że to zapobiega, a innym nie szkodzi, to czemu ten bunt?

W każdej wiosce chyba jest jakiś wiejski mędrzec który  pozjadał wszystkie rozumy i potem tego efekty są. 

Powinni wprowadzić że jak taki mędrzec zachoruje na covid i nie nosił maseczki w miejscach publicznych powinien zostać obciążony za leczenie  i do tego do paki za usiłowanie zabójstwa.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Nie ma co równać do stanow czy może rosji albo japoni trzeba zadbać o siebie

Roman4321 napisał:

za oceanem mają wyrypane dawno na to i sa tylko zalecenia sięboisz masz takie prawo zawijasz sie w kombinezon i śmigasz a nie teroryzujemy wszystkich

a Ty chciałbyś żeby Ci nie wiadomo kto chuchał w twarz ? dziś tak naprawdę nie wiadomo kto jest nosicielem tego draństwa mam znajomych co nie wiadomo od kogo byli zarażeni i przenieśli to dalej