Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten wirus to tylko grypa mocno tłucząca po płucach głównie osoby starsze. Ta kwarantanna pomoże ogarnąć naszą epidemię grypy, więc jeśli gospodarka najpierw nie padnie, to będą same korzyści😆

4 minuty temu, slawek74 napisał:

dwie lufy na odkażenie

Mój na wieczór bimberek już zapowiedział. Nie przepadam, ale czego się dla dobra ludzkości nie robi😎

• Haha 3
Opublikowano

Dosłownie to leżę ale wszelkie wyjscia ograniczam 🙂przezuwaczka ja od alko stronię ale ten bimber to dla dobra ludzkości pije pół na pół z nslewką bo taki mocny że twarz sztywnieje😮😉

emtec124 papier kupiłem bo się skonczył😀

Opublikowano

A kosciól zwiększa ilość mszy 🤣🤣🤣🤣 kiedy wszyscy sugerują unikać zgromadzeń    👏👏👏👏 

Ja od poniedzialku bede co drugi dzień do pracy chyba chodziła 🤣 jakie platne te wolne na opiekę nad dzieckiem?🤣

A zmieniając temat to dokumentuję moje zasuszanie krów NA RAZ i ich "przepalanie" mleka dla niedowiarków  🤭 zaczynamy od takiego zdjęcia dzień po zasuszeniu i przejsciu na grupę zasuszeniową 😁 kolejne zdjęcie za kilka dni 🤪🤪🤪🤪

20200311_081603.jpg

Opublikowano
17 minut temu, emtec123 napisał:

Jakie korzyści przyniesie wirus?

Kwarantanna nie wirus. Ludzi od ponad miesiąca tłucze grypa. Będą siedzieć na du*ie, to się dziadostwo uspokoi. 

Co do kościoła, to dla nadgorliwych polecam modlitwę w domu dla dobra wszystkich.

Opublikowano

jeeeeeeeeju 🤦‍♀️ teraz dzieci bedzie trzeba czegoś w domu nauczyć 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

Opublikowano
43 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Ile dawała w momencie zasuszenia? ;) 

43 minuty temu, Paulina1985 napisał:

A kosciól zwiększa ilość mszy 🤣🤣🤣🤣 kiedy wszyscy sugerują unikać zgromadzeń    👏👏👏👏 

1000 osób w parafii załóżmy na 2 msze to 500 osób w jednym zgromadzeniu. Dodając dodatkowe dwie rozłoży się na 250 osób w jednym zgromadzeniu. Gdyby zmniejszono na jedną mszę dziennie to 1000 osób przyszłoby na raz, wówczas ryzyko jest 4x większe niż przy 250 :)

Ja w niedzielę normalnie idę, znak pokoju także podam. Nie dajmy się zwariować

• Like 1
Opublikowano

@danielhaker tylko 22litry 😁  dziennie. 

Tak, wiem, ze taki jest zamysł zwiekszenia ilości mszy. Ale skoro "Bog jest wszedzie" to dla bezpieczenstwa starszych osób oraz przed zarazeniem mlodszych a potem zarazeniem starszych w domu, powinno się te dwie niedziele "unieczynnić", no tylko wtedy "wpływów" na tacę nie będzie....Oczywiscie zdaję sobie sprawę, że są msze w dni robocze. Niestety sama wiara ludzi przed wirusem nie uchroni. A skoro te dwa tygodnie mamy naprawdę się jednoczyć w jak najmniejszym rozprzestrzenianiu choroby to dlaczego nie 🤷‍♀️   

Opublikowano

A co się stanie jak na mszę się nie pójdzie , a jak pójdzie to ręki nie poda na znak pokoju ? Wam się wydaje że przez to do piekła was ześlą ?

18 minut temu, danielhaker napisał:

Ja w niedzielę normalnie idę, znak pokoju także podam. Nie dajmy się zwariować

I po co to ? Może lepiej nie rumakować ?

Opublikowano

Ja nawet się chyba poświęcę i nie będę na swoje fitnesy we wtorki i czwartki jezdziła 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, slawek74 napisał:

Pafnucy dobrze prawisz👍

No ba . Jak zwykle . Po co kusić los i wierzyć że Opatrzność nas ochroni .

Skoro miała by ochronić to po co nam to zesłała .

Tak się zastanawiam . @danielhaker , a jak rękę wypadnie podać kichającej i kaszlącej osobie obok ?? 🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Chciałbym poruszyć temat środków ochrony roślin w czasie  epidemii chińskiego wirusa. Większość jak nie wszystkie substancje chemiczne są produkowane w państwie środka a więc trzeba się spieszyć z kupnem ŚOR i maże zaplanować bo może nie być nic dostępne nawet przy tej ubogiej dzisiejszej rejestracji a tym samym niech użytkownicy tego forum się pospieszą z zakupem bo może być duży problem z dostępem substancji aktywnych. Pozdrawiam i proszę o komentarz w miarę na bieżąco ;)

Opublikowano

Nie przeżywaj . Raz urośnie bez . Ważne aby zbierać miał kto .

Durna forma tej reklamy !

Opublikowano

Ja jutro ostatni wyjazd z domu robię faktury muszę do księgowej zdać opłacić co co zapłacenia telefony to mam opłacone do maja co by się kontakt nie urwał i do połowy kwietnia mogę się z domu nie ruszać niema co kozaka zgrywac rodzice po 60 a i krowy same się nie wydoją 

Opublikowano

kurczę, ludzie mieli rację jak robili zapasy na armagedon...🤣 tylko dlaczego w biedronce wykupili wszystkie banany?????? 🤔🤔🤔🤔🤔