Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, hubertb napisał:

Masz rację, po za tym stopy procentowe idą w dół jeśli ktoś odkładał jakaś inwestycję lub nie stać go było na kredyt powinien jeszcze raz policzyć swoja zdolność kredytową. 

https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w-usa-masowe-groby-w-nowym-jorku-wladze-chowaja-ciala-zakazonych-6498320421840513g

Najgorsze co można by teraz zrobić to brac kredyt, spodziewaj sie kolego, że stopy procentowe zostaną szybko podniesione na 10-15 albo i więcej

Edytowane przez kb4512
Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

dobre to ? 

hmmm byłem tam popisałem znalazłem   bardzo ładna koleżankę z młodzieńczych lat  nie ruchałem ją jak byłem młody i tego żałowałem później bo była bardzo ładna  .. blondyna ...    i tak przypadkiem napisałem do niej hiha i spotkaliśmy się poruchałem i później kawa uważasz ze kolejność dobra ??  

Powino być dobre malinowowo miodowe.

Opublikowano

w niektórych krajach według statystyk umiera 10 % zakażonych a w niektórych 1-2 % , nawet nawał zakażonych tego nie tłomaczy żę wszystkich nie dadzą rady podłączyć do respratora , możę tam co miej % umiera badają wiecej osób a we włoszech czy hiszpanni testują tylko tych z objawami ?       a no i japonnia nas wyprzedziła .

Opublikowano
Państwo PiS to równi i równiejsi, tym drugim wolno wszystko.

EVTR25WX0AESEzx?format=jpg&name=medium
Opublikowano (edytowane)

Zbrzydło im widocznie mandaty pisać których ludzie nie przyjmują bo nie ma podstawy prawnej do tego... 😂 Policja też widzi co rządzący wyprawiają i w jakiej sytuacji ich stawiają.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

proszę bardzo jak sie przestrzega przepisów sanitarnych przez naszą władzę, nawet zaprzyjazniony ksiądz sie trafił 😂

EVUGLKpXYAAiDKO?format=jpg&name=medium

EVUGLKvWsAEeCfr?format=jpg&name=medium

EVUGLKoXsAAZsgd?format=jpg&name=medium

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

proszę bardzo jak sie przestrzega przepisów sanitarnych przez naszą władzę, nawet zaprzyjazniony ksiądz sie trafił 😂

EVUGLKpXYAAiDKO?format=jpg&name=medium

EVUGLKvWsAEeCfr?format=jpg&name=medium

EVUGLKoXsAAZsgd?format=jpg&name=medium

Skąd dziennikarze wiedzieli kiedy prezes się tam pojawi ? To jest jakaś obsesja ?

Opublikowano

Paparazzi śledzą znane osoby a potem sprzedają foty mediom. Była rocznica katastrofy więc nie było dziwne, ze jak się pojeździ za Kaczyńskim to się go nakryje jak ograniczenia łamie. A przy okazji i w sprawie odwiedzin na grobie matki jakieś foto wpadło.

Opublikowano

Czyli obsesja. Jak on to zdjęcie zrobił, przez mur ? Nie podoba mi się że prezes wjechał na cmentarz autem ale w tym miejscu prywatność mu się należy.

Opublikowano
59 minut temu, dsbh napisał:

Skąd dziennikarze wiedzieli kiedy prezes się tam pojawi ? To jest jakaś obsesja ?

oni tylko na takie rzeczy czekają. doskonale każdy wie gdzie prezes mieszka i czego nie odpuści przed świetami

jakby czekali aż ktoś uprzejmie doniesie że jakaś ważna osoba coś głupiego robi to by na chleb nie zarobili

Tobie mnie i wszystkim w Polsce się zabrania a prezes ma to w pupie nawet jak wie że go nagrają

Już ze 2 tyg temu pisałem że prezes pojedzie na cmentarz, tak jak zrobią i obchody. to było do przewidzenia.

Na powązkach go nagrali a na wawelu albo go nie było albo nie miał kto zrobić zdjeć

Opublikowano
46 minut temu, dsbh napisał:

Nie podoba mi się że prezes wjechał na cmentarz autem ale w tym miejscu prywatność mu się należy

Co mu się należy? Prywatność? Gdyby jemu samemu zależało na odrobinie prywatności to poszedłby tam wieczorem w jakiś nierzucających się w oczy łachach i z jednym ochroniarzem w odpowiedniej odległości.  A tak to ciągnie za sobą bodygardów bo sam nie da rady starej lampki zabrać a nowej zapalić.

O