Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

spokojnie żone dzieci mam , 

To widze ześ z czasem się rozkręcił

8 minut temu, zetorlublin7341 napisał:

skoro podzieliles już los toni co się kolego drazysz skalę. jak ci tak jest dobrze to sobie żyj ;) mam tylko jeden apel do ciebiez weź kasę,wejdź sobie na rokse umów się i sobie z babeczka raz w życiu chociaż poswintusz , a nóż widelec ci może przejdzie ;)

Co mi przejdzie taki jest już los przegrywa.

Opublikowano (edytowane)

nic sie nie rozkreciłem , zawsze byłem taki sam .                  fajne imiona rodzice dali dzieciom akurat blizniaki jedno Covid  i drugie   Corona         a tolepsze          Mężczyzna został aresztowany. W jego samochodzie znaleziono kokainę wartą prawie 3,5 tys. dolarów kanadyjskich i ok. 6 tys. dolarów kanadyjskich w gotówce. Dilerowi postawiono zarzuty handlu narkotykami, ale dodatkowo będzie odpowiadał za naruszenie przepisów określających, co jest działalnością niezbędną podczas pandemii koronawirusa.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

mówio że tera na wsi nie ma cepów

...bo wszystkie wyjechały do miasta😂😂😁

Opublikowano
21 minut temu, zetorlublin7341 napisał:

skoro podzieliles już los toni co się kolego drazysz skalę. jak ci tak jest dobrze to sobie żyj ;) mam tylko jeden apel do ciebiez weź kasę,wejdź sobie na rokse umów się i sobie z babeczka raz w życiu chociaż poswintusz , a nóż widelec ci może przejdzie ;)

czym kozakuje, że się do dziewczyny nie umiesz odezwać kolego? 15 minut czekałeś, współczuję jej z całego serca że nawet głupot o pogodzie nie umiałeś powiedzieć 🤦

Ty taki hojrak to ile tych dziewuch wyruchałeś

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Przecież ci pisałem że już się pogodziłem z losem starego kawalera. Nigdy nie rozmawiałem z kobieta dłużej niż 5 minut. Ta rozmowa to bardziej z nauczycielka była w sprawie oceny. Ja po studiach planuję karierę kuriera.

Rozmowy to pikuś , ważne jak długo wytrzymujesz w .....  dziurce 9_9 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)

o tej pożę roku to nawet pogoda wirusowi pomaga ,  ciepłe i wilgotne powietrze ogranicza koronawirusa  tak twierdzą eksperci ,  a malaria ? toć ona lubi ciepło i wilgoć  chyba ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

a czytałem o jakimś... jakiejś mieszance węglowodorów nieco podobnej do dymu z wędzarki też czy smoły z fajek i też ma być lekiem na cov, jeszcze ten z Białorusi... jak mu tam? o. Łukaszenko zakazał wywozu cebuli, czosnku i - uwaga - kaszy gryczanej z kraju.
Kasza gryczana ? chm
jeszcze z gryki napar kto wynajdzie na cov.
teraz coraz więcej będzie takich rewelacji
potwierdzenie wymaga setek tysięcy jeśli nie milionowych potwierdzeń statystycznych co do skuteczności a i nieszkodliwości ubocznej.
spokoj... właściwie to tu akurat niewłaściwe słowo.

@jarecki nie wiem może i Ukraina też
portal "ceny rolnicze" https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/18957-bialorus-zakaz-podwyzek-cen-towarow-i-wywozu-kaszy-gryczanej-cebuli-oraz-czosnku

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

w sanatorium dali na obiad kasze gryczana smazona ze sosem- malo kto to zjadl a potem prawie kazdy patrzyl na jadlospis co to bylo😛, jeden kaszub kilka razy mowil jak to u nich sie nazywa- ale nie powtorze,nie ma szansy😂.

mieso z kurczakow -bez zakazu nie pojechalo na zachod-ceny jak   ze 25 lat temu byla  2,5 zl kilogram. o cenie bydla to tez nie warto wspominac, ciekawe jak jagnieta ???

Opublikowano
39 minut temu, PawelWlkp napisał:

U mnie w powiecie 52, z czego pewnie połowa w gminie. Ale u nas jest koronawirus unijny, prosto z Brukseli ;)

To teraz chociaż nie powiecie, że wam łundra nic nie dała🙄😋 Serio to nie ma co - bo wszędzie można się zarazić.. 

Opublikowano

to wygląda jak scenariusz katastroficznego filmu
cyt. = "

02:10

100 tys. osób zmarłoby w Ontario, największej kanadyjskiej prowincji, bez obostrzeń wprowadzonych w związku z pandemią koronawirusa – wynika z przedstawionych w piątek rządowych modeli rozwoju sytuacji. Daty publikacji prognoz dla całej Kanady jeszcze nie ma.

02:00

- Nie rozumiem, dlaczego wszystkie stany nie wprowadziły dla obywateli obowiązku pozostania w domu - stwierdza główny ekspert do spraw chorób zakaźnych i doradca prezydenta USA, dr. Anthony Fauci.

W ciągu ostatniej doby bezrobocie w Stanach Zjednoczonych wzrosło do poziomu 4,4 proc.

01:20

Nowy Jork odnotował swój najtragiczniejszy bilans podczas epidemii koronawirusa - w ciągu ostatniej doby zachorowało tam 2935 osób, a 562 poniosły śmierć.
"
..........

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-w-polsce-nowe-dane-co-bedzie-z-wyborami-relacja-na-zywo/tzemsd2?srcc=ucs