Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, GRZES1545 napisał:

Odniosłem się do wypowiedzi kolegi. Z czego zeby suszysz swedzą Cię ? Z glosowania przez internet chętnie  skorzystam i ja jak będzie, a jeśli ktoś  nie jest w stanie głosować może przez gminę upoważnić opiekuna. Dla mnie możesz siedzieć rok w domu czy bunkrze i nie wylaź bo się  zarazisz🤣

Ja tylko wykazuję kretyństwo rozwiązania ze względu na niepowszechność głosowania internetowego.

Ale jakbyś chciał to jest jeszcze jedno rozwiązanie które moge podpowiedzieć. Jak ktoś mieszka w bloku i są tam zsypy na śmieci, tu urnę wyboczą komisja przecież może pod zsyp podstawić, Każdy wrzuci tam kartkę z nazwiskiem kandydata i głosy dotrą do urny przy pomocy grawitacji.:lol:

7 minut temu, PawelWlkp napisał:

A jest na tym świecie jakiś rząd który sobie poradził i zdał egzamin?

No jest nazywa Kim Dzong Un i nawet z nudów w międzyczasie zajął się testami rakiet.:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

We Włoszech temperatura dodatnia i końca wirusa nie widać. Także te jego przepowiednie ....

Coś dziwnego się stało z mapą. Spójrzcie na "słupek" z prawej strony. USA, Chiny zostały rozbite na regiony. Włochy  i Hiszpania na pierwszych miejscach. Czemu ma służyć ten zabieg ?

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/deaceebc69a3412c8b7699e3e025e213

16 minut temu, marulekk napisał:

ujjja przymuszają Cię abyś złamał te hasło i poszedł na wybory,

Kto Cię przymusza ? To jest tylko Twoja dobra wola, że idziesz i głosujesz. A po wyborach politycy o Tobie zapominają do kolejnych wyborów.

Edytowane przez dsbh
ortografia
Opublikowano
5 minut temu, PawelWlkp napisał:

A jest na tym świecie jakiś rząd który sobie poradził i zdał egzamin?

W pisie decyzja o przełożeniu wyborów już dawno zapadła, ale jak widzą jak opozycja się zaczęła napierdalać z tego powodu to sobie jeszcze poczekają z ogłoszeniem tego. Psy szczekają a karawana już dawno odjechała.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

W Pis jest bunt i panika i ratowanie tyłków i nic więcej.... Koronowirus pozamiata wszystko i tyle 

Opublikowano

Jakoś nie  widzę aby namawiali do wyborów i żeby to był najważniejszy cel.... 

Nikt do władzy się nie rwie bo nie ma do czego.... 🤣

Opublikowano

Wycofali się z kampanii bo widzą co się dzieje.... Co więcej mogą skoro pełna  władze ma Pis... Za co ich ganić ?.... Normalne ludzkie zachowanie 

Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Jakoś nie  widzę aby namawiali do wyborów i żeby to był najważniejszy cel.... 

Nikt do władzy się nie rwie bo nie ma do czego.... 🤣

Bo po wszystkim zacznie się czas rozliczeń i każdy myśli że coś wtedy ugra.

Wątek polityczny się tu zrobił.

Opublikowano

Bo polityka jest najwazniesza i strategia kociego tresera a nie ludzkie obawy i problemy.... Nawet w takim czasie władza myśli tylko jak uchronić stołki i jak ogłupić i oszukać ludzi.... Komuna w pełnym wydaniu i tyle....

Opublikowano

Chłopie zobacz co się dzieje i kogo tak naprawdę teraz obchodza wybory i propaganda pisu...tylko otumanionych i zagorzałych fanatyków tak naprawdę ale i ci nosa nie wysadza i nie zaryzykują swego zdrowia i rodziny dla tych nędznych podłych ludkow co tylko władza im we łbie 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, tess napisał:

😑😑😑😑😑😑😑😑😶 Nie powiem a nie mówiłam... Już się zaczyna... Zaraz UE wstrzyma kasę i tyle będzie... 

https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-i-wybory-sueddeutsche-zeitung-o-polsce-blisko-zamachu-stanu-6494419322271361a

Niemcy niech się zajmą swoimi sprawami a nie pchają nosa do nas, bo u nich jest już prawie 60 tys zarażonych i 450 zmarło i jakoś nie mają pomysłu by to powstrzymać. Unia potrzebuje całych tygodni by podjąć jakąś decyzję pomocy finansowej, a wpier*ala się natychmiast w wewnętrzne sprawy innych krajów.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A myślisz że Małgośka albo Władek to się na fotel prezydencki tak z dobroci serca garną ? Wybory są w Maju do tego czasu zmienić może się wszystko dlatego teraz bez sensu zmieniać datę bo niby na jaka ją zmienić ? Decyzję podjąć należy bliżej 10 maja ja tak przynajmniej uważam. 

Coraz więcej zgonów, w tym tygodniu ja siedzę w domu a małżonka pracuje. Właśnie dzwoniła że chyba nie będzie pracować pełnego tygodnia bo kolejne zakłady stają i nie ma komu dostarczać. Nawet płyn do dezynfekcji już przestał iść w dużych ilościach. 

Opublikowano

Pisiory walą w chuja że wybory będą,a a za 2 tygodnie miłościwie panujący wybawca narodu Andrzej Duda ogłosi że dbając o bezpieczeństwo i zdrowie narodu wybory zostają przeniesione na inny termin,i zostanie wybawca narodu

Opublikowano

A co możesz im zazucic tak naprawde... To że nie będą słuchać rozkazów kociego trenera i nie pozwolą na łamanie wszelkich zasad i konstytucji ?.... Czy to nie jest czasem obowiązek którego dudus nie wykonuje bo jest popychadłem ?... Po co on składał przysięgę? 

Opublikowano
51 minut temu, tess napisał:

😑😑😑😑😑😑😑😑😶 Nie powiem a nie mówiłam... Już się zaczyna... Zaraz UE wstrzyma kasę i tyle będzie... 

https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-i-wybory-sueddeutsche-zeitung-o-polsce-blisko-zamachu-stanu-6494419322271361a

Nazywaj rzeczy po imieniu i pisz w prost że NIEMCY zatrzymają kasę.

Niemiecki dziennikarz donosi chwytliwymi hasłami o łamaniu demokracji i prawa, jak to PL rząd nie dopuszcza do władzy niemieckich wysłanników bady ryżego a ty durna twierdzisz że bruksela kasę zablokuje?????

Mów po ludzku że szwaby a nie jakaś bruksela co mało kto wie w którym landzie niemiec ona leży.

Opublikowano

Niemcom jak nikomu zależy na zmianie władzy w Polsce, tamtą sterowali jak chcieli, a z tą już tak się nie da.

Opublikowano

Nie donosi tylko opisuje zaistniałe fakty....😂😂😂Czy to może jakaś nowina co wyprawia PiS dla kogoś w EU? 

Opublikowano

Władek to taki człowiek który by cyrograf z diabłem podpisał byle tylko być przy władzy.  Małgośka to sama nie wiedziała po co chce tym prezydentem zostać, wybrali w partii to trzeba było kandydować. 

Demokracja w Niemczech to dopiero jest wypaczenie i karykatura. Kanclerz mówi NEIN i wszyscy siedzą cicho. 

• Like 1