Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

tam ludzie ..poisowskie mendy i złodzieje 🤣

To akurat było na szerszą skalę, zresztą strach pomyśleć jakby wtedy ci rządzili co teraz, na siłę by próbowali wyszczepić wszystkich.

Opublikowano (edytowane)

Ogarek nie idź w oczernianie i kłamstwo...

Pokazałem nawet wynik badania.

Nie ładnie tak kłamstewka rzucać...

Wynik USG potrzebujesz?😆 

Póki co to nie wina siorka że kamień gdzieś w nerce...

Proszę tu nie kłamać...bo nie urosniesz

😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

chłopie sam sie kiedyś rozpłakałes że kaleka już jesteś 🤣

3 minuty temu, Desperado napisał:

To akurat było na szerszą skalę, zresztą strach pomyśleć jakby wtedy ci rządzili co teraz, na siłę by próbowali wyszczepić wszystkich.

fakt jest taki że tak było ...co w tych łbach mieli to ciężko pojąć 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Jestem chory przewlekle, ale na inne schorzenie.

Nie będę tu pisał na co.

Twoje kłamstwa sa tu niepotrzebne.

Zapewniam że w żadnej robocie bym młodszym nie ustąpił pola.

Bądź trochę milszy...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, GABBER85 napisał:

pamietam jak pokazywali w mediach strazne chodniki w Włoszech pełne zmarłych , a później jak była fala dosłownie 5x więcej w ITA to już nie było  zdjęć

I czego to dowodzi? Że ludzie się dostosować potrafią do wszystkiego? 

Opublikowano

Jak dostosować Nad wizerunkiem koovvid i przekazem w mediach pracowało masę ekspertów Do tego media były tak ustawiane aby napędzać strach a co najlepsze Służba zdrowia jest odpowiedzialna za leczenie a podczas tego oni się pierwsi pozamykali Nie wiem czy wiecie ale oni nadal testy na koovvid zlecają :)

• Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Bo to naprawdę nie były żarty

Oczywiście że nie, ale wystarczyło że Putin wjechał na UA i już nie były maski potrzebne, szczepienia co 6 miesięcy też nie...wróciła rzeczywistość z przed plandemi. Wreszcie ludzie mogli iść do lekarza i zaczęto  diagnozowac inne choroby a nie teleporada i heja . Niech sobie każdy przypomni jak ludzi straszono, i co było jedynym wybawieniem i co teraz z tego zostało.  

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

I nie pytali Ukraińców czy mają paszport  covidowy :P, tylko wpuszczali miliony, a ci akurat byli po szczepieni   xD a krótko przed miała być wielka fala któraś tam z rzędu, a tu cyk i po covidzie.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, mario666 napisał:

Służba zdrowia jest odpowiedzialna za leczenie a podczas tego oni się pierwsi pozamykali

Bo wyszli z założenia że jak lekarze wymrą to i reszta wymrze, a tak to przynajmniej lekarze przeżyją😆

Edytowane przez witejus
Opublikowano
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Wiadomo...

Takich dwóch...jak was trzech...to nie ma ani jednego...

Otwierać o zamykać brame już potrafisz?😆

Prawdziwym desperatem trzeba być by ciągle szukać dziury w całym 😆

Zapisz się na przyjęcie 200 litry cudownego preparatu  .

12 godzin temu, GABBER85 napisał:

pamietam jak pokazywali w mediach strazne chodniki w Włoszech pełne zmarłych , a później jak była fala dosłownie 5x więcej w ITA to już nie było  zdjęć

Stare fota przed laty pokazywali i straszyli . że ludzie nie pamiętają co robili poprzedniego dnia to łyknęli .

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, witejus napisał:

Bo wyszli z założenia że jak lekarze wymrą to i reszta wymrze, a tak to przynajmniej lekarze przeżyją😆

To prawie jak wojsko w czasie wojny zamknęło by się w koszarach, bo się boją   xD to wszystko było powiązane ze sobą, by nie leczyć i zastraszyć ludzi, jakie to zaraźliwe inaczej nikt by się nie szczepił. Ekspedientki w markecie jakoś dziwnym trafem nic nie łapały i przeżyły.

10 minut temu, galan99 napisał:

Stare fota przed laty pokazywali i straszyli . że ludzie nie pamiętają co robili poprzedniego dnia to łyknęli .

I dzień i noc na okrągło te same foty, nawet jeżeli ktoś coś złapał, brak leczenia, do tego stres wywołany przez to pierdolenie w tv, że w worku wyjedzie, no i dobiło niejednego.

• Thanks 1
Opublikowano
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

A ja se zawsze robię co mi pasuje...sram na to jak inni to widzą . 

Jeżdżę se motorem 200, bo lubię, a nie że nie powinno się tak, bo nie wypada...

Życie jest za krótkie by robić tak by innym to się podobało...

Pamiętaj nie jesteś sam na drodze