Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.jpeg.a38ed4512d40e6025f9c221c052f91be.jpeg

Trudeau-kundel bez zębów szczeka/ostrzega kierowców ciężarówek,'respond with whatever it takes......'-język, który ma dać sygnał że nadchodzi siłowe rozwiazanie protestu. 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Bercik92 napisał:

Podobno przywódca protestów ma jakieś powiązania z globalistami

owszem, jest taka informacja; przypuszczalnie polityka plandemii jest celowo ukierunkowana, aby społeczeństwa znienawidziły swoich tzw. przywódców państwowych,; w ten sposób bez żalu można ich wymienić na......globalnego lucyfera; na razie celebrację prowadzi kapłan- Biden.

Biden zbliża sie do finału...swojego mesjańskiego celu.

11 godzin temu, maroko napisał:

aplikacji ''kwarantanna domowa''. Ktoś to sprawdza czy się zainstalowało?

ha😂ha; nie!

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
Dnia 13.02.2022 o 12:29, poosa21 napisał:

Raport ze Szkocji z poprzedniego miesiąca gdzie bardzo dobrze podają statystyki. 

Zaszczepieni odpowiadali za 86% zgonów, przy czym zaszczepieni jedną dawką odpowiadali za 4% tych zgonów, zaszczepieni podwójnie odpowiadali za 32% zgonów, a zaszczepieni potrójnie odpowiadali za 64 % tych zgonów. 

Przykre te statystyki.😔

Opublikowano

Dla tych, którzy pytają: „Dlaczego Ukraina ma znaczenie?

1 miejsce w Europie pod względem udokumentowanych, nadających się do wydobycia zasobów rud uranu;

2 miejsce w Europie i 10 miejsce na świecie pod względem zasobów rudy tytanu;

2. miejsce na świecie pod względem zbadanych zasobów rud manganu (2,3 mld ton, czyli 12% światowych zasobów);

drugie co do wielkości rezerwy rudy żelaza na świecie (30 mld ton);

2. miejsce w Europie pod względem zasobów rudy rtęci;

3 miejsce w Europie (13 miejsce na świecie) w zasobach gazu łupkowego (22 bln m sześc.)

4 miejsce na świecie pod względem łącznej wartości zasobów naturalnych;

7. miejsce na świecie w zasobach węgla (33,9 mld ton)

Ukraina to kraj rolniczy:

1 miejsce w Europie pod względem powierzchni gruntów ornych;

3 miejsce na świecie pod względem powierzchni czarnoziemu (25% objętości świata);

1 miejsce na świecie w eksporcie słonecznika i oleju słonecznikowego;

2 miejsce na świecie w produkcji jęczmienia i 4 miejsce w eksporcie jęczmienia;

3. co do wielkości producent i 4. co do wielkości eksporter kukurydzy na świecie;

4. największy producent ziemniaków na świecie;

5. największy producent żyta na świecie;

5 miejsce na świecie w produkcji pszczół (75 000 ton);

8 miejsce na świecie w eksporcie pszenicy;

9 miejsce na świecie w produkcji jaj kurzych;

16 miejsce na świecie w eksporcie serów.

Ukraina może zaspokoić potrzeby żywnościowe 600 milionów ludzi.

Ukraina to kraj uprzemysłowiony:

1 miejsce w Europie w produkcji amoniaku;

2-е europejski i czwarty co do wielkości system gazociągów na świecie (142,5 mld metrów sześciennych przepustowości gazu w UE);

3. co do wielkości w Europie i 8. co do wielkości na świecie pod względem zainstalowanej mocy elektrowni jądrowych;

3. miejsce w Europie i 11. na świecie pod względem długości sieci kolejowej (21 700 km);

3. miejsce na świecie (po USA i Francji) w produkcji lokalizatorów i sprzętu lokalizacyjnego;

Trzeci co do wielkości eksporter żelaza na świecie

4. co do wielkości eksporter turbin do elektrowni jądrowych na świecie;

4. największy na świecie producent wyrzutni rakiet;

4 miejsce na świecie w eksporcie gliny

4 miejsce na świecie w eksporcie tytanu

8 miejsce na świecie w eksporcie rud i koncentratów;

9 miejsce na świecie w eksporcie produktów przemysłu obronnego;

10. największy producent stali na świecie (32,4 mln ton).

273275330_5113726921985046_5370061572365

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Nowy traktat, zaprezentowany w grudniu 2021 r., będący przedłużeniem traktatu z 2005 r., o ile zostanie przyjęty przez państwa członkowskie, oznacza, że konstytucja WHO (zgodnie z art. 9) ma pierwszeństwo przed konstytucjami poszczególnych krajów w przypadku klęsk żywiołowych lub pandemii. W Europie głównym celem jest pozyskanie UE do wdrożenia w państwach członkowskich.

To jest pozbawienie praw wolnościowych Państwa na rzecz jednej organizacji .

„Jeden naród, jedna Rzesza, jeden wódz”. Naziści u władzy .

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, many13 napisał:

Dla tych, którzy pytają: „Dlaczego Ukraina ma znaczenie?

ojoj lokalny konflikt miedzy 2 państewkami uzyskał rangę światowego konfliktu? Ma znaczenie, bo amarykańskie szmatławce popularyzuja go; niesamowite cóż za rozmach i mydlenie oczu; Pan Putin może jedynie wyśmiać te godne pożałowania podchody/odwracanie uwagi  Bidena i reszty parszywej szajki.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Ywa , siedzisz zadekowana w bezpiecznym miejscu i piszesz o zagrożeniu wojną  - co ty możesz wiedzieć o tym co przeżywają ludzie nią zagrożeni . Zmień lepiej obiekt westchnień bo ten weźmie co chce i wepchnie do kosza . 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Peugeot wiem, że pielęgniarka powiedziała do znajomego niech Pan nie zostawia babci w szpitalu, bo tu umrze. Zabrał i żyje. Ilu jest tych co uwierzyli i nie przeżyli?

Babcia jak byłam mała przygotowywała nas na III wś, opowiadała jak będzie wygladała więc to żadna niespodzianka a kiedy to czas pokaże, moze za 100lat?

Wspieram oczywiście całym sercem Rosję. 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)

Mam słabość do Putina, a Rosja to ❤️platoniczna.

273780698_3056621627935522_9139399735187

Za tę historię dostałam 30 dni bana na FB. Przeczytaj czego nie wolno mówić głośno:

Babcia 27.01.2022 miała planowe przyjęcie na oddział hematologi celem leczenia chłoniaka rozlanego z dużej komórki B. 26.01. rano jechaliśmy wykonać test przed przyjęciem.

Wieczorem wynik negatywny wiec w czwartek przyjęcie było aktualne…

Babcia w piątek miała robione wszystkie badania w tym tomograf komputerowy całego ciała. Badanie wyszło bardzo korzystnie, zero przerzutów, wszystkie inne organy prawidłowe bez zadnych ognisk patologii itp. Więc została zakwalifikowana do immunochemioterapi, która miała zacząć się w poniedziałek a w środę było planowe wyjście do domu. 

Dodam, że przez cały czas mieliśmy kontakt telefoniczny. Babcia czuła się dobrze, nic ja nie bolało, zadnych objawów infekcji.

W poniedziałek rano dzwoniłam do lekarza na oddział żeby uzyskać informacje. Dowiedziałam się, że babcia miała robiony test na c19 i wynik wyszedł pozytywny.

Została przeniesiona i zaczęły się cyrki. W poniedziałek było jeszcze ok, we wtorek również. W środę rano dowiedzieliśmy się, że babcia miała epizod hipoglikemii, cukier spadł poniżej 40. 

W środę wieczorem rozmawiałam z babcią, sama do mnie zadzwoniła na pytanie jak się czuje odpowiedziała: „Widzisz co tutaj ze mną zrobili, ja już stąd nie wrócę."

W czwartek rano po godzinie siódmej moja mama dzwoniła na oddział żeby uzyskać informacje co z babcią. Nie zostały udzielone nam żadne informacje co się dzieje… Podobno nie było raportów i nie mogła ta lekarka nam nic powiedzieć. 

O godzinie 8:03 babcia zadzwoniła do mamy.  Rozmowa trwała niecałe dwie minuty...

A o godzinie 8.25 został stwierdzony zgon...

Z wypisów szpitalnych dowiedziałam się ze babci odstawili nagle sterydy, które miała zażywać w dużych dawkach ciągle. Została podana jej morfina, nie wiemy dlaczego skoro babcia dobrze się czuła, nic ja nie bolało. Oraz został włączony lek przeciw C19 Lagervio. Zostałam poinformowana, że babcia zostanie przeniesiona na oddział c19. Tego samego dnia. 

W rozmowie telefonicznej babcia mówiła, że czuje się dobrze, nie miała duszności, kaszlu, jedynie lekki katar. Zero temperatury. 

Lekarz na pytanie co się właściwie stało odpowiedział „ No wiecie, ta choroba”. 

Śmiem stwierdzić, że babci pomogli przedostać się na tamten świat.. Nic do siebie nie pasuje...

Chcę nagłośnić tę sprawę żeby ludzie w końcu przejrzeli na oczy i uświadomili sobie, że to są celowe i bezpodstawne działania...

Jest to straszne. Ja nie mogę się po tym wszystkim pozbierać. Chcę żeby każdy się dowiedział jak traktują ludzi w szpitalach za zamkniętymi drzwiami, bez informowania rodziny.

Wujek pytał lekarza o to, że przecież dostała dwie dawki. Lekarz odpowiedział, ze przecież preparat nie chroni przez zarażeniem, zgonem i rozprzestrzenianiem c19.

A ja nie wierze w to, ze to ta choroba zabiła mi babcie w 3 dni, tym bardziej, że czuła się dobrze i mieliśmy kontakt telefoniczny. 
____

Czy twoich bliskich spotkało to samo? Przyślij historię na justyna.socha@stopnop.com.pl

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Ameryka chitry cwaniak. kraj zbudowany na szczatkach tubylców. wycieli wszystkich, A teraz dbają o prawa człowieka i demokrację na całym świecie. 😂

Tak cowidoza raptem gaśnie na całym świecie.nie ważny klimat, ani pora roku w danym państwie. jakieś to dziwne 🤔

Opublikowano (edytowane)

Galan -  podziały to nic dobrego , choć czasem konieczne to co do zasady powinno się ich unikać . Dotyczy to  też  podziału na narodowość . Jestem za tym aby nie było granic i  najlepiej jeden język .Mam nadzieję że kiedyś uda się to ludzkości . 

Edytowane przez peugeot
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, HF86 napisał:

Ameryka chitry cwaniak. kraj zbudowany na szczatkach tubylców. wycieli wszystkich, A teraz dbają o prawa człowieka i demokrację na całym świecie. 😂

Trzeba dodać , kto go zbudował czyli niewolnicy... siłowo łapani i sprowadzani 

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, peugeot napisał:

.Mam nadzieję że kiedyś uda się to ludzkości . 

o ile człowiek nie unicestwi planety , a moze tylko swojego gatunku . 

to opcja raczej watpiwa , tutaj nie chodzi o dobro ogólu  tylko o interesy "garstki" jest tak od wieków a na zmiane sie nie zanosi 

dla mnie to tez smutne , bo wiekszośc podziałow jest nie potrzebna 

Edytowane przez V12