Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, poosa21 napisał:

Coś musi być bo 

Urząd Statystyczny Wielkiej Brytanii stwierdził, że od czasu wprowadzenia „szczepionek” przeciwko COVID-19, liczba zgonów wśród mężczyzn w wieku 15-19 lat wzrosła o 53 procent.[PP]

W USA podobnie. 

Czyżby Seksmisja? 

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, Tomek90 napisał:

Przestań się mazać, nie masz czego się przyczepić? No widocznie nie, bo nie potrafisz nawet poprawnie pisać, widocznie to COŚ zaczęło działać! Niestety...

Zabolała prawda? Dobrze, tak miało być! 

Na szczęści tak jest, ale nie wiadomo co idiotom odbije, taka Austria czy Australia tego szczęścia nie miała, a blisko tego były Niemcy i UK. 

nadalnie wiem czy jestes najzwyczajniej glupi czy masz jakies omamy... komentujesz to czego nie napisalem-  wiec nie wiem o jakiej prawdzie piszesz ??? 

cos dziala -naprawde ?? chyba na ciebie, strach przed szczepieniem  ci w glowie miesza bo ja niezaszczepiony 😛

28 minut temu, witejus napisał:

Ty pokuśtykaj się zaszczepić,mikron kosi równo zaszczepionych i ozdrowieńców🥴

no juz 100 przypadkow w calej polsce wykryli ..

takie mam wrazenie ze swirusa nie  boja sie tylko glupi i psychicznie chorzy.normalni ludzie widza ze to nie cyrk .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

takie mam wrazenie ze swirusa nie  boja sie tylko glupi i psychicznie

Jakbyś nie był psychiczny i głupi to już byś się trzy razy zaszczepił.Witaj w klubie🤣

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Jeszcze to tłuczecie -Powinni zaprzestać wszelkich działań dotyczących pandemii i ci co mają przeżyć przeżyją ci którym nie dane trudno-  prawo natury i ewolucji tak było może to człowiek jest kolejną istotą która wymrze bo przyszła taka kolej

Opublikowano (edytowane)

@witejus

O ile nie ściemnia , to ma powody i ma wyłożone  na ten temat ( tez bym chciał mieć glejt że nie moge ) 

Tylko nie wiem po co to trollowanie , na ten temat ( chyba z nudy )  , takiego mnie nic nie złamie w tym temacie ( to wyzywanie od "szura " to juz tradycja:))

Ogólnie ten temat bez @jacus traci urok :)

Edytowane przez V12
Opublikowano
5 minut temu, leszek1000 napisał:

Byłem u lekarza specjalisty, ale prywatnie. Na szczęście nikt się nie pytał czy jestem szczepiony😅

I co najciekawsze ten sam specjalista na NFZ marudzi aby najlepiej przychodzić zaszczepionym i w maseczce, ale już po godzinach pracy gdy przyjmuje prywatnie bierze wszystkich jak leci i maseczka nie jest już potrzebna B|

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, RU68 napisał:

to człowiek jest kolejną istotą która wymrze bo przyszła taka kolej

A bilans populacji na planecie w ciagu tych dwóch lat jest dodatni czy ujemny ?? 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

W PL to z przyczyn ekonomicznych i  zachodnich trendów  beztroskiego zycia , 

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

to ma powody i ma wyłożoine na ten temat ( tez bym chciał mieć glejt że nie moge ) 

Jakie powody?nie ma że nie mogę,skoro organizowane są festyny na których głównym punktem jest szczepienie i nagrody dla kgw które najwięcej zaszczepi,organizowane są szczepienia pod kościołami w niedzielę i inne bzdurne pomysły to tam ktoś bada tych ludzi czy mogą być szczepieni?.Jeżeli można kupić świadectwo szczepienia to tym łatwiej można kupić papierek że nie można,poza tym nie słyszałem nigdzie w żadnych mediach by jaki doktor mówił że są sytuacje i choroby które wykluczają szczepienie.Jest wręcz odwrotnie trąbią że szczepić się muszą wszyscy,niedługo począwszy od noworodków po starców z jedną nogą w trumnie.

Opublikowano (edytowane)

Ja widać w statach 

za 5 set to sie passata kupuje , albo 0.5 czystej xDB|

5 minut temu, cinek1808 napisał:

Jakich ekonomicznych? To 500 + nie przynosi efektów? Tyle się miało się dzieci rodzic

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

że nie można,

Mnie nie interesuje jak i dlaczego liczy sie papirek jesli sie go ma ... ma sie spokój ( nie straszny przymus i segregacja ) 

a cała reklama na nia nie zwracam uwagi , zadna reklama nie jest bezinteresowna i ma w d*pie Twoje dobro , nikt Ci reklamujac nie powie jakie sa przeciwskazania 

Edytowane przez V12
Opublikowano
mani51 napisał:

...znajoma po dwóch dawkach ciągle łapie jakieś infekcje a wcześniej tak nie miała. Wczoraj wyszła z pracy wcześniej bo źle się czuła i dostała skierowanie na test, ciekawe co wyjdzie.

wynik pozytywny.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Coś te szpryce lewe.

A to było do przewidzenia, zaraz argumentów zabraknie czemu chorują czy może i umierają zaszczepieni skoro miało być tak pięknie po to i pojawiłl się omikon aby powiedzieć że nowy szczep i szczepionka nie działa  

Edytowane przez Roki212
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

A sa gdzieś staty z podziałem , na pozt testy wedle pokłutych i tych nie ??

Edytowane przez V12
Opublikowano

tylko w waszych chorych-glupich[niepotrzebnie skreslic] umyslach szczepionka jest lekiem na cale zlo, kazdy normalny wie jaka jest jej skutecznosc,dlugosc dzialania,skutki uboczne.

tylko szur jest przekonany ze dziala na wiecznosc i w 100 % ..

potrafi ktos policzyc ile to procent z 31 milion doroslych to te 30 tysiecy ?? albo jeszcze trudniej -kiedy wszyscy sie zaraza albo beda przetestowani.

wiele razy podawalem czemu choruja i umieraja szczepieni. 

krotki test na zdolnosci poznawcze co jest wieksze 2/3 czy 1/3 -gdy prawidlowo to policzycie to juz niestety nie bedziecie szurami.....

• Haha 2