Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tu dalej polityka na tapecie? 

Kuźde wreszcie można wrócić do tego kraju i pracy- chociaż absurdalnych przepisów nam nie  oszczędzili np. Gościa wchodzącego do restauracji w maseczce kelner również w maseczce doprowadza do stolika,gość może zdjąć maseczke i iść sobie do łazienki na drugi koniec restauracji już bez tej maseczki...pytam to po jakiego grzyba ta parodia na początku?

Albo posiłek trzeba podać na tacy... a podać klientowi z tej tacy jak? I tak musi wziąć ten cholerny tarerz w ręce, więc po co to robić jako obostrzenie? Wszystko to jedn o wielkie ściemnianie i tyle...a życie toczy się dalej...😜😛

Wracać do pracy😅🤒🤒🤒🤒

Opublikowano
34 minuty temu, tess napisał:

pytam to po jakiego grzyba ta parodia na początku?

Albowiem ta parodia ma nadać powagi całemu cyrkowi. Każdy kelner to będzie teraz "mistrz ceremonii posiłku COVID". A tak poważnie, to włąśnie są efekty tego iż każdy chce błysnąć i stworzyć własne zalecenia. Mogą być durne i śmieszne, ale twórca i tak potem dumnie wypnie pierś po order. Jako lekturę polecałbym zalecenia "Materne" w kwestii warunków zbioru owoców i warzyw dostarczanych przez kontrahentów do firmy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan675 napisał:

jestescie idiotami wiec za kogo mamy was uwazac-za cioty jak prezes, za prawdomownych jak pinokio,za krystalicznych jak banas, za cnotliwych jak marta k, za uczciwych jak rodzina ministra, za honorowych jak gowin, za rownych nieskonczonosci jak zero ??????????

wybierz sobie opcje za kogo cie uwazac.

Opublikowano

A w której opcji się widzisz?... 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

A to ty za polityków się będziesz obrażal i do nich porównywał.... No gratulować otumanienia 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Wiesz ja tam gorszy sort..  akurat politycy nie są dla, mnie wzorem... 😋

Opublikowano

Ten gorszy sort również uważam za głupotę, takie stwierdzenie nie powinno paść. Tak samo jak nadzwyczajna kasta albo to że ludzie zarabiający poniżej pewnej kwoty to debile. 

Opublikowano

Za dużo "uważasz" i się tlumaczysz za upadła zmianę i tyle... 😋.... Wstyc się za to co wyprawiają lepiej... 😎

Opublikowano

Spoko nie musisz .... Dudus  jest na "ścieżce" ku katStrofie... 😋😎

Opublikowano

Ja tam uważam że tragedia będzie jeśli wygra Hołownia lub Władek. Trzaskowski jest przewidywalny i przynajmniej rządzi miastem oraz ma odpowiednie zaplecze polityczne. 

Opublikowano

A ja uważam że to co ty uważasz to nie ma żadnego znaczenia i tyle....😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Więc je wypowiedziałem.... Mam wrażenie że to ty właśnie robisz za  rzecznika dojnej zmiany bo sam nie lepszy i łapki po nie swoje pieniążki wyciągasz. 

A wiem, wiem się należy za nic nie robienie przecie... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

A ty biorąc pieniądze z dopłat i korzystając z ulg wymyślonych dla rolników to jesteś dobrodziej na swoim;] Masz majątek doszedłeś do tego sam i w innych czasach dlaczego uważasz że np. mnie powinno być tak samo trudno jak tobie ? 

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Ja tam uważam że tragedia będzie jeśli wygra Hołownia lub Władek. Trzaskowski jest przewidywalny i przynajmniej rządzi miastem oraz ma odpowiednie zaplecze polityczne. 

Może by tak Hołownia utworzył partię, która by nie wspierała ani PIs ani Platformę. Dostał się do sejmu razem z PSL, Lewicą i Konfederacją. Wtedy było by ciekawie nawet.

Opublikowano

Lewicy na swój sposób po prostu nie trawię, przynajmniej nie z twarzami milera czy kwaśniewskiego. PSL miał kiedyś lidera który mówił że wybory wygra ich przyszły koalicjant dla tego jest to dla mnie partia "chorągiewka". 

Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, hubertb napisał:

A ty biorąc pieniądze z dopłat i korzystając z ulg wymyślonych dla rolników to jesteś dobrodziej na swoim;] Masz majątek doszedłeś do tego sam i w innych czasach dlaczego uważasz że np. mnie powinno być tak samo trudno jak tobie ? 

Głupia retoryka i tyle.... To dopłaty dali żeby wygrać wybory ? 😂😂😂😂😂

Czujesz się lepszy bo masz te 500 +i jest Ci łatwiej bo żyjesz na koszt innych?... No cyrk.. 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Lewicy na swój sposób po prostu nie trawię, przynajmniej nie z twarzami milera czy kwaśniewskiego. PSL miał kiedyś lidera który mówił że wybory wygra ich przyszły koalicjant dla tego jest to dla mnie partia "chorągiewka". 

Mam podobne zdanie, ale wiesz im więcej różnych partii w tym cyrku, tym gorzej dla polityków, bo muszą szukać koalicjantów. A koalicje Lewicy z PSL czy PSL z Kukizem, nie wszystkim się podobały.

Opublikowano
3 godziny temu, dsbh napisał:

Może by tak Hołownia utworzył partię, która by nie wspierała ani PIs ani Platformę. Dostał się do sejmu razem z PSL, Lewicą i Konfederacją. Wtedy było by ciekawie nawet.

Po co mu partia. Wystarczyło by żeby wygrał wybory i trochę wyhamował wojnę Polsko Polską jako bezpartyjny. Trochę szkoda, ze Trzaskowski się włączył. o wciąż uważam, że Hołownia ma w drugiej turze większe szansę na przejęcie części elektoratu Dudy. Bo nie jest tak kojarzony z jedną partią.