Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ty chyba nie wiesz ile niektorzy musieli za swoją chodzić żeby była ich

Ja do swojej 7 lat jezdzilem -no i wkoncu mowie,,albo stonka albo wykopki"

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ja do swojej 7 lat jezdzilem -no i wkoncu mowie,,albo stonka albo wykopki"

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ja aż tak wytrwały nie byłem, ale pół roku musiałem się kręcić nadaremno żeby potem mieć to co chciałem.

Pół roku ciągłego jeżdżenia i deptania, potem kilka prób z doskoku i nic z tego. Na razie odpuściłem. Ale szkoda żeby się gospodarka zmarnowała, dziadkowie będą nie pocieszeni... Bardzo kibicowali ale nic z tego nie wyszło.

@Narko Tylko Wielkopolskie.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano (edytowane)

Rolnik widzisz i już gadasz bardziej z sensem a nie że "nie da sie" :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja swoja poznalem 25 grudnia na imprezie, w sylwestra rozmawialem z nią z 10 min ale nic z tej rozmowy nie pamiętam, 4 stycznia bylismy w kinie a 11 kolejny raz sie widzielismy od wtedy juz zakochana para :D ale na konsumpcje sie juz dłużej naczekalem :o i to bylo najciekawsze ze sie chcialo czekać ;)

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ja aż tak wytrwały nie byłem, ale pół roku musiałem się kręcić nadaremno żeby potem mieć to co chciałem.

Teraz to by jeszcze po kawalerzyl.....

Znajomy jezdzil 2 lata do kobiety a po 3 miesiacach ozenil sie z  jej siostra

Edytowane przez Baks00
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dobrze wirują się i całe ramki i połówki. Wiadomo trochę telepie miodarką jak się da 1 czy 2 ramki bo środek ciężkości nie równo rozłożony.

Czyli wszystkie wymiary pomierzyć? Nie ma problemu, jutro zmierzę.

2 minuty temu, Narko napisał:

Rolnik200598  Ramki ula ladnie Ci w miodzarce siedza?  W wolnej chwili moglbys mi zwymiarowac ramke? 

Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

daron64 właśnie o ten hipol mi chodzi zmienić na jakiś np 10w 30 stou

Do zetorka? We obie mu się popierdoli od tego bogactwa :)

51 minut temu, bratrolnika napisał:

Chłopie, dla mojego syna dinozaury to największa fascynacja życia, cały pokój dinozaurami za***any, dinozaury na ścianie, dinozaury w szufladzie, dinozaury pluszowe, dinozaury plastikowe, dinozaury na ubraniach, buty dinozaurowe, pod choinkę zgadnij co sobie zażyczył....

A córka po nim wszytko malpuje, bo młodsza jest

Z dinoparku w Wasilkowie to ich za nogę musiałem wyciągać, w Baltowie to samo

U mnie kot pusheen. Masakra jakaś 😛

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Mi to raczej nie grozi... Jeszcze zejdzie kilka lat zanim to zacznie na siebie zarabiać. Każdy od czegoś zaczynał.

Młody, próbowałem różnych sposobów ale na nią nic nie działa. Taki człowiek po prostu, choć jako jedyna otwarcie powiedziała, że akceptuje moje hobby.

@Narko Nie chcę reklamować ale mam cały sprzęt od Łysonia. Mam do nich blisko i tam wszystko kupuję. Są dosyć drodzy ale sprzęt porządny. Miodarkę mam taką jak w linku. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mój nauczyciel ma taką samą od 15 lat, tylko wymieniany miał silnik i sterownik i również zadowolony. Jak ją kupowałem w 2018 to kosztowała 2100zł, teraz wiadomo, podrożało.

https://lyson.com.pl/miodarki-diagonalne-3-plastrowe-elektryczne/431-miodarka-diagonalna-3-plastrowa-uniwersalna-elektryczna-12v230v-o500mm-classic-line-5903661525019.html?gclid=EAIaIQobChMI0__jsNfB7QIVDOvtCh2vgQI0EAQYAiABEgLlkvD_BwE

Zaraz pewnie znajdą się tacy co napiszą że sam nie wiem a komuś doradzam ale co tam ...

Jak masz "kandydatkę" to warto by było walczyć i spróbować żeby za jakiś czas nie żałować że się nie próbowało 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tak, choć teraz żałuję, że nie wziąłem na 4. Była droższa o 150zł i można wirować wtedy tylko ramki chyba Wielkopolskie bo kosz też ma średnicę 500mm. Ale miałem na już do wywirowania miód lipowy, Senior- nauczyciel mnie uspokajał że te kilka ramek u niego wywirujemy ale ja zawsze "mądrzejszy" inaczej a ta jedna jedyna 3 ramkowa była na sklepie i nie trzeba było czekać. A oddzielny kosz kosztuje prawie 500zł to stwierdziłem że nie będę kombinował i niech jest to co jest.

4 minuty temu, Narko napisał:

Tak, prosze o wszystkie wymiary ramki. Temat nie pilny wiec w wolnej chwili. Rozumiem,ze miodarke masz na 3 ramki.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Zaraz pewnie znajdą się tacy co napiszą że sam nie wiem a komuś doradzam ale co tam ...

Jak masz "kandydatkę" to warto by było walczyć i spróbować żeby za jakiś czas nie żałować że się nie próbowało 

Zaczac trzeba bylo ze -wiesz z wlasnego doswiadczenia ........

I nikt nie przyczepi sie

Oczywiscie bez urazy smieje sie☺

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
11 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Pół roku ciągłego jeżdżenia i deptania, potem kilka prób z doskoku i nic z tego. Na razie odpuściłem. Ale szkoda żeby się gospodarka zmarnowała, dziadkowie będą nie pocieszeni... Bardzo kibicowali ale nic z tego nie wyszło.

@Narko Tylko Wielkopolskie.

Znasz piosenkę ; siadła pszczółka na jabłoni i zapyliła kwiat ....

Musisz swojego trutnia lepiej pobudzić tym miodkiem .bo tego kwiatu jest pół światu.

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

A może humorystycznie do niej?🤭😉

5f7b6bc150cd4bd5c27d960e4476fc2e.jpg.b76e5c04c7a8a9f5472f592631e89f2f.jpg

Opublikowano
21 minut temu, Baks00 napisał:

Zaczac trzeba bylo ze -wiesz z wlasnego doswiadczenia ........

I nikt nie przyczepi sie

Oczywiscie bez urazy smieje sie☺

Nawet mi to do głowy nie przyszło bo nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v