Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Ta niewiasta jest zajęta i to jeszcze gość ma tak samo na imię jak ja 😂😂

To mówisz że dziura jest tylko dostępu nie ma?  No to musisz szukać innej. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, 6465 napisał:

@TheraRolnikA tak na poważnie masz jeszcze tą sianokiszonke po 50zł?  Jak mi wytłoków nie przywiezie to może się zgłoszę. 

A kiedyś miałem po tyle ? 😅 Teraz sprzedaje po 80 a ta gorsze po 65 

Tej lepszej zostało mi z 20 ale sąsiad jeszcze pewnie koło 100 zwijek ma do sprzedania 

12 minut temu, slawek74 napisał:

6465 lepiej weź odemnie po 100 będziesz i Ty i bydło bardziej zadowolone 😀😉

Ostatnio gościu wziął na próbę do krów i stwierdził że ładna kiszonka i przyjedzie po więcej 😉 brał tą lepsza z łąk koszonych w czerwcu 👍 

Siano tez wziął na próbę do cielaków 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano

Kiedyś handlarz przywoził siano po 50zl.  To k**wa tyle badyli W tym było że można było w piecu napalić. 

Poszukam to gdzieś bliżej się znajdzie. 

Opublikowano
47 minut temu, TheraRolnik napisał:

Tam gdzie ona pracuje sprzedają też maszyny i ciągniki używane tak niech załatwi dobry rabat na ciągnik zamiast dokładać się 😅

To już wiem gdzie pracuje 😁

38 minut temu, Rolnik200598 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/dmuchawa-do-zboza-CID757-IDHrSbw.html#9de9806272 Silnik 5,5kW da jej radę czy nie bardzo? Bo cena w miarę, tylko bez silnika a większego u siebie niż 5,5kW przy cyrkularce nie mam.

Da radę

Opublikowano

U mnie na łąkach to tyle szczawiu że dwa lata temu na drugi pokos to same badyle były przez susze. Mam jedną bele tego siana na czarną godzinę,ale zapas zrobiony w tym roku więc pokrzywy jeszcze

Opublikowano
6 godzin temu, Ursus932 napisał:

Po 3 tys opuścił, ale nadal prawie 40 wyjdzie bo to ceny netto 🙆‍♂️ 

Szukałeś niedawno szlifierki - znalazłem fajną ofertę. Tylko musisz zadzwonić i potargować się a Ty w tym dobry 

Opublikowano
34 minuty temu, Stodoła napisał:

Prxecie to bydle nie ustawne ciężkie i jeszcze x silnikiem   trzeba latać. Dołóż trochę i kup jakąś zachodnią używkę

Tania i blisko. Zachodnia z 3x tyle kosztuje. Tylko mam obawy, że we dwóch nie nadążymy wiaderkami sypać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v