Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie masz rację.  Niech będzie, raty 0%.

Przygotowanie wniosku kredytowego 5000zł 😁

Opublikowano

Byście mieszkali bliżej Suwalk,to byście z robotami tak się nie pier......😁. Do 1 listopada mają być roboty pokończone,a po ,, Wszystkich śfientach'' ,jak Bozia da.

Opublikowano
soltys48 napisał:

ale białorusinki ładniejsze

e tam, ukrainki też są fajne. W pobliskim miasteczku jest sporo studentek to jak za kawalerki chodziło się do klubów to szło coś fajnego wyrwać.

Opublikowano
15 minut temu, kizak napisał:

Byście mieszkali bliżej Suwalk,to byście z robotami tak się nie pier......😁. Do 1 listopada mają być roboty pokończone,a po ,, Wszystkich śfientach'' ,jak Bozia da.

Co ty za bajki opowiadasz,  jechałem kiedyś z Sejn to w listopadzie jeszcze kukurydza stała. 

Opublikowano
Agrest napisał:

Byłem przekonany że to się szybko sprzeda. Widać niezła mina.

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-zetora-9540-CID757-IDHtbXO.html

Żeby nie te półbiegi to @Ursus932 do ładu by go doprowadził😉

cena części nieraz wyższa od zachodu a jakość gorsza przez to ceny nie za wysokie

TheraRolnik napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

To tysiak dla mnie i możesz jechać brać😆

Akurat tyle mam ... Ale ty resztę płacisz ? 😅😅

5 minut temu, Agrest napisał:

To tysiak dla mnie i możesz jechać brać😆

3 minuty temu, debrzyna napisał:

To bierz ,co sie czaisz 

Sponsora szukam 😅

na innych forach tego sponsora szukaj 😁 z częściami do rowerów 🤪

Opublikowano

No te nowsze zetorki w cale takie tanie w naprawach nie są.

Opublikowano (edytowane)

Jadę na pogrzeb na Podlasie - Wy tu chyba w latach 80/90 jakieś promocje mieliście na te szare bloczki (nie wiem jak one się fachowo nazywają), no wszystko z tego pomurowane :)

A tak na poważnie, to kurcze - jak gdzieś się jeździ, to tylko u nas te rolnictwo takie zabiedzone. Tak gdzie się nie ruszysz - czy w stronę Lubawy, czy tu na Wschód - no wszędzie te gospodarki wyglądają dużo lepiej niż u nas. Tutaj to w ogóle jak nie nowa obora to nowy dom, jak nie nowy dom, to nowa obora. Albo jedno i drugie.

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Raczej to sposób postrzegania.  Jadąc w nowe strony uwagę przykuwa to co inne czy piękne. Skoncentrowany jesteś na trasie i oko odrzuca to co jest podobne lub takie samo jak w rodzinnych stronach.

Ale  żem wywód pierdyknął.😁

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Bo nie czysta rasowo niemka. Pewnie w rodowodzie jest matka słowianka😁

Sponsora to na jakimś forum lgbt szukaj. 😁

Piszemy umowę na 5 lat, 15% rocznie plus wskaźnik inflacji i będziesz miał wymarzony ciągnik🤭

No to jedziemy po nowego jd 6155R 😎

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Raczej to sposób postrzegania.  Jadąc w nowe strony uwagę przykuwa to co inne czy piękne. Skoncentrowany jesteś na trasie i oko odrzuca to co jest podobne lub takie samo jak w rodzinnych stronach.

Ale  żem wywód pierdyknął.😁

A byłeś kiedyś na północnej Warmii?

Opublikowano
37 minut temu, daron64 napisał:

Jadę na pogrzeb na Podlasie - Wy tu chyba w latach 80/90 jakieś promocje mieliście na te szare bloczki (nie wiem jak one się fachowo nazywają), no wszystko z tego pomurowane :)

pustak żużlowy ?o to chodzi? gdzie ten pogrzeb? 

Opublikowano
32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Nie dla psa kiełbasa 🙆‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

tyko ta właściwa 😁😉

Ani jedna ani druga ani trzecia :P 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Nie dla psa kiełbasa 🙆‍♂️

gdybym miał tyle ha co Ty to nowy 312 stal by na podwórku 😉😁

danielursus3p napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

tyko ta właściwa 😁😉

Ani jedna ani druga ani trzecia :P 

czerwone to dobre wino 😁😜

Ursus932 napisał:

Jak nie mam, są trzy 

60 sie nie liczy 😁🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v