Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marecki2922 napisał:

5 godzin temu, jahooo napisał:

Ja po prostu wymontowałem całkiem termostat, objawy pozostały

Tylko że np nasze c-330 po wyrzuceniu termostatu potrafią grzać się jeszcze bardziej niż z termostatem 

Bo w c330 jak wyrzucasz termostat to trzeba wstawić tulejkę lub zepsuty, caly czas otwart termostat, żeby woda trafiała do wszystkich kanałów.

Opublikowano
23 minuty temu, pafnucy napisał:

a gdzie oskarżam? coś za bujną wyobraźnie masz.          zacytuj gdzie??

Wystarczy, że podejrzewasz iż jego pochodzenie nie jest legalne.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

https://allegro.pl/oferta/nakretka-samozaciskowa-do-szlifierki-katowej-m14-6965947847?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_narzedzia&ev_adgr=Akcesoria+i+osprzęt&gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WGwA41s-SRa_sobLvsZaelN2bikTMeu1AUbEEGzRJGKTzqa9MTqLuwaAi1iEALw_wcB Taką kupiłem, fajna rzecz Raczej do każdej z gwintem m14 pasuje

Do dużej szlifierki też polecasz? mam dużego macallistera to odkręcam tarczę wkładając szlifierkę w imadło, zeszlifowaną 17 blokuję głowicę i żabą odkręcam, niekiedy potrzebuję kogoś do pomocy. Szlak mnie trafia z tą szlifierką.

Opublikowano

Goldoni miały dobrą opinię, choć dziwi mnie tu silnik jd,  w sadownikach były chyba VM i mega oszczędne.

No ale sam widzisz że jest tego bardzo mało na rynku, a firma goldoni już nie istnieje. Więc spore ryzyko pchać się w taki sprzęt

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Goldoni miały dobrą opinię, choć dziwi mnie tu silnik jd,  w sadownikach były chyba VM i mega oszczędne.

No ale sam widzisz że jest tego bardzo mało na rynku, a firma goldoni już nie istnieje. Więc spore ryzyko pchać się w taki sprzęt

No właśnie.Kolega się tak zbierał że mu tego fiata z  przed nosa zabrali.A mówiłem jedz kupuj nie będziesz żałował to niechciał słuchać

Opublikowano
Grzechooo napisał:

bratrolnika napisał:

https://allegro.pl/oferta/nakretka-samozaciskowa-do-szlifierki-katowej-m14-6965947847?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_narzedzia&ev_adgr=Akcesoria+i+osprzęt&gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WGwA41s-SRa_sobLvsZaelN2bikTMeu1AUbEEGzRJGKTzqa9MTqLuwaAi1iEALw_wcB Taką kupiłem, fajna rzecz Raczej do każdej z gwintem m14 pasuje

Do dużej szlifierki też polecasz? mam dużego macallistera to odkręcam tarczę wkładając szlifierkę w imadło, zeszlifowaną 17 blokuję głowicę i żabą odkręcam, niekiedy potrzebuję kogoś do pomocy. Szlak mnie trafia z tą szlifierką.

Ja wkładam imadło nakrętkę od tarczy wciskam blokadę i kręcę całą szlifierką, jak dobrze się zaciśnie w imadle to nie ma siły żeby nie poszło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v