Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pawel885 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

może nie najtańsze ale prostsze są opony i obciążniki 😉😁

Idąc Twoim tokiem myślenia to bezpieczniki. Tanie i proste w wymianie 

nie rozdrabniaj się .....

Opublikowano
16 godzin temu, Pstrąg napisał:

Nie ukrywam trochę żal 1600zl bo hektarów nie za wiele. Zastanowię sie ale chyba wezmę unimeter bo sporo tańszy.

Nie pamiętam ile dokładnie kosztował 3 lata temu. U mnie też nie pgr ale opłacało się. Tak to trzeba było ganiać z próbną na skup mierzyć

Opublikowano
52 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Nie wiem czy teraz mają jakichś chłopaków, ale wiem że jeden już był co robił dużo swoim sprzętem. Pamiętam jak one były jeszcze dziećmi a na gospo nie było tyle sprzętów. A i jeszcze wschodni biznes dobrze się miał. Teraz można powiedzieć że jeden z większych gospodarzy w okolicy, jest pole to kasa na stół i kupione. Była fajna gospodarka za nieduże pieniądze z 4ha koło domu. Brat już chciał kupić świeżo po ślubie bo blisko,ale oczywiście jedna osoba się odezwała że ona nie będzie blisko cmentarza mieszkać i wszystko kupił właśnie Pan T.

Co przeszkadzało że blisko cmentarza? Przynajmniej sąsiedzi spokojni ;) 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, MF675ursus napisał:

Co przeszkadzało że blisko cmentarza? Przynajmniej sąsiedzi spokojni ;) 

No blisko,jakieś 300m. Ale co najlepsze to u moich rodziców to chciałaby siedzieć a cmentarz ten sam tylko z drugiej strony też jakieś 300-400m, tylko że u rodziców wszystko gotowe a tam trzeba kasy trochę wyłożyć. 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

łaskawco...

Dobrze wiesz, że jak do siebie ludzie nie pasują to nie ma sensu kombinować- tu widać, że nowoczesna, dbająca o siebie to i na co jej taki gnom. Jak mam się zmienić i być nowoczesnym, żyjącym zgodnie z aktualnymi trendami dla korzyści z ugotowanego obiadu i ogarniętego domu do dziękuję, wolę sam w spokoju. Nie ja jeden w okolicy, jest nas 3 w podobnym wieku bo jeden z mojego roku, drugi 2 lata młodszy z tej samej wioski, zaczynających tak samo i żyjących tak samo- żaden z nas nie miał i nie ma dalej zbyt wiele, każdy ma etat i każdy ogarnia do tego trochę ziemi, ja akurat mam najmniej. I żaden z nas nie ma kobity i o niej nawet specjalnie nie myśli, trafi się taka jak każdy z nas- zacofana, atechniczna to w porządku, nie to nie.

https://www.olx.pl/oferta/zetor-16242-rok-1995-CID757-IDHBNgo.html#37aa05aeaf @Ursus932 patrzaj.

Opublikowano
26 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Dobrze wiesz, że jak do siebie ludzie nie pasują to nie ma sensu kombinować- tu widać, że nowoczesna, dbająca o siebie to i na co jej taki gnom. Jak mam się zmienić i być nowoczesnym, żyjącym zgodnie z aktualnymi trendami dla korzyści z ugotowanego obiadu i ogarniętego domu do dziękuję, wolę sam w spokoju. Nie ja jeden w okolicy, jest nas 3 w podobnym wieku bo jeden z mojego roku, drugi 2 lata młodszy z tej samej wioski, zaczynających tak samo i żyjących tak samo- żaden z nas nie miał i nie ma dalej zbyt wiele, każdy ma etat i każdy ogarnia do tego trochę ziemi, ja akurat mam najmniej. I żaden z nas nie ma kobity i o niej nawet specjalnie nie myśli, trafi się taka jak każdy z nas- zacofana, atechniczna to w porządku, nie to nie.

https://www.olx.pl/oferta/zetor-16242-rok-1995-CID757-IDHBNgo.html#37aa05aeaf @Ursus932 patrzaj.

Co ty za przeproszeniem pier...... . Chłopie nie tędy droga. Kiedyś będziesz żałował decyzji , myślenie na poziomie wieku 70+. Bo trzeba się dostosować do nowości,  tak trzeba nie ma sensu cofać się do tyłu.

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Agrest napisał:

Za powystawową 4  z przebiegiem 2 hektary zapłaciłem 22000. 

Ale faktem jest że pługi strasznie zdrożały i taki jak mój nowy chyba do 40tys się zbliża.

Akpil  km80 dziś dzwoniłem 33500brutto,  do resora doplata 5300zl. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
10 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Co ty za przeproszeniem pier...... . Chłopie nie tędy droga. Kiedyś będziesz żałował decyzji , myślenie na poziomie wieku 70+. Bo trzeba się dostosować do nowości,  tak trzeba nie ma sensu cofać się do tyłu.

Będę żałował to będę, może i nie będę... 

Pany druga bateria w Nokii 6070 się kończy. Jaki polecicie tani, prosty, niezniszczalny telefon tylko do dzwonienia? Najlepiej nie dotykowy, mam służbowego dotykowego Samsunga i prywatnego takiego nie chcę.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Będę żałował to będę, może i nie będę... 

Pany druga bateria w Nokii 6070 się kończy. Jaki polecicie tani, prosty, niezniszczalny telefon tylko do dzwonienia? Najlepiej nie dotykowy, mam służbowego dotykowego Samsunga i prywatnego takiego nie chcę.

Jak wolisz jeden woli ogórki drugi ogrodnika córki. 

Odnośnie telefonu teraz już mało jest tradycyjnych klawiszowych. Jak nie zniszczalny to cat , jak by to parę lat wcześniej to Nokia C5 . Twarda bestia w ciagniku zgniotłem pękła szybka,  25zł. Ile razy wypadł na beton czy asfalt nie liczę. Ponadto pisać SMS gwoździem to to już wyczyn.

Opublikowano
3 godziny temu, SamaPrawda napisał:

Potrzebuje jakiś opon zimowych, ktoś poleci coś dobrego i taniego? Potrzeba coś do a4 b6 rozmiar 205 55 16

Dębica lub Imperiale

Opublikowano
1 godzinę temu, farmtrac8244 napisał:

Ponadto pisać SMS gwoździem to to już wyczyn.

Ja w sumie nawet nie piszę SMS, więc żaden problem. Nokia super telefon ale już druga bateria nie chce trzymać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/telefony-komorkowe/telefon-myphone-hammer-3-pomaranczowy-2?gclid=Cj0KCQiAk53-BRD0ARIsAJuNhpvUkqcgRvYzcTP34Z6KlEwOvdL5NrmG8csjZngOjDSWqE9J_R4OFEUaAu6OEALw_wcB

Używam takiego w pracy jako służbowy, bateria trzyma 7-9 dni. Godny polecenia

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

W powiecie kieleckim na niektórych działkach to nawet nie musiałby go rozkładać w pełni :) Handluje maszynami ten człowiek bo ma kilka aukcji. Wrzucili mu w DE lub FR na naczepe za kilkaset euro ta  tecmone, no po co ma jechac z niepełnym składem :) Parametry ma  spoko ale to juz stary sprzęt :/ Na takie duże  sciezki to i rozsiewacz musi być lepszy ( tez rozrzut 21 m ). Okazja ale wąskie grono potencjalnych kupujących 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v