Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie może plandeki z yt martinflashgordona? Te z napisami "Wiozę zboże które jutro będzie bułką w twoim śniadaniu" itp. Z tego co mi odpisał, interes się rozkręcił i sprzedał jedną sztukę 🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

kup sobie taki

owies_l_a97f517d5eb67495b3296d81b02acc32

Nie ukrywam trochę żal 1600zl bo hektarów nie za wiele. Zastanowię sie ale chyba wezmę unimeter bo sporo tańszy.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pstrąg napisał:

Nie ukrywam trochę żal 1600zl bo hektarów nie za wiele. Zastanowię sie ale chyba wezmę unimeter bo sporo tańszy.

Ja wziąłem za 1450 w promocji od youtuberów,wcześniej żniwa można zaczynać,a to wydatek na 10lat minimum i polski serwis a tak można zostać z czymś za tysiaka na lodzie jak się popsuje.

A i do kukurydzy się przydaje gdzie jeden procent to 10zł,

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Wkurzył się i zadatkował nowego farmtracka.

Znajomy ma (zwykłego) farmtracka, już ładnych parę lat, jeden z tych pierwszych. Mega zadowolony, bardzo sobie chwalił. Do tego stopnia, że kupił nowy. A nowy już w zasadzie większość czasu stoi, a robić robi wszystko starym

Opublikowano

Jest ktoś może z Garwolińskiego i orientuje się czy może są jakieś siedliska na sprzedaż plus z hektar ziemi?

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Szwagier wczoraj oglądał mf sadownika 2012r 80km 104tys zł. Mówi że ładny nawet, umówił się że jutro rano jedziemy oglądać. Dziś facet dzwoni żeby nie jechał bo sprzedany. Wkurzył się i zadatkował nowego farmtracka.

Używki idą jak woda w sedesie. 

No ruch zaczął się jak nie wiem piasta dziś sprzedałem

Opublikowano
41 minut temu, lamboEVO100 napisał:

jaki model ?

6075EN

Opublikowano

Niestety na fordzie, choć firma pisze że silnik farmtrac. To chyba jeszcze gorzej jak pod firmę robiony.

Ale szczegółów nie znam.

Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

@6465 Tomek widzi ile to kosztuje?

Za powystawową 4  z przebiegiem 2 hektary zapłaciłem 22000. 

Ale faktem jest że pługi strasznie zdrożały i taki jak mój nowy chyba do 40tys się zbliża.

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Niestety na fordzie, choć firma pisze że silnik farmtrac. To chyba jeszcze gorzej jak pod firmę robiony.

Ale szczegółów nie znam.

Ford jeśli ford to ok a jak to hinduski wytwór to kiepsko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v