Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Chciałeś kabinę uszczelnić 

Ale nie o to chodzi 🙃

Coś tam wspomniales o sześcio garowcu, przecież już wczoraj Sławkowi odpowiedźiałem że jak będę miał własny kąt, przyjdzie czas to się pomyśli nad maszynami i koniem, takim 1234 z końca produkcji 😉

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Gdzie?

U nas tego pełno, wystrczy przyjedź na giełdę do Łodzi lub Piotrkowa, co tydzień po kilku stoi, a i na targowiskach i rynkach tak samo 

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

Niech się jedna skończy.

A zawęziłem bo w niczym innym do 50 k po 90 roku nie znajdę niczego z ehr.

Myślę jeszcze nad DF agrotron z pierwszych serii bo mają super widoczność ale tu już trzeba budżet zwiększyć do 65 000. Chyba, że jakiegoś gruza kupię tanio i ogarnę przez zimę.

@pawel885  -  cwaniakuje tylko. On potulny jak baranek :D

MFa jak coś to na pewno taniej naprawisz , więcej części dostępne nawet z rozbiórkowych czy jakieś plastiki , maski czy co kolwiek , silnik w naprawie tani i prostszy

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

MFa jak coś to na pewno taniej naprawisz , więcej części dostępne nawet z rozbiórkowych czy jakieś plastiki , maski czy co kolwiek , silnik w naprawie tani i prostszy

Panie windykatorze, byłeś pan na wsi?

Opublikowano

Jeśli chodzi o pługi to ja bym jednak wolał sprawdzone technologie/marki. Lepiej chyba było jakiegoś akpila/unię używaną jak ten nieprzetestowany.

Opublikowano
25 minut temu, 6465 napisał:

@Uziu92 podoba mi się e twoim wskaźnik ciśnienia oleju mam plan w swoim coś takiego założyć. 

na allegro szukaj, tam zamawialem.

24 minuty temu, danielursus3p napisał:

Panie windykatorze, byłeś pan na wsi?

byłem ale u sąsiada nie widziałem. ale pamiętam.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Z sipmą daj se spokój, hesston lepszy ale ma swoje wady.

jakbym z224 opchnął i bez dokładania na nią starczyło to może ta sipme bym wziął 

ktoś kojarzy agregat ze zdjęcia i użytkownika ? 

czy gdzieś  w ogłoszeniach nie przewinęły się konstrukcje wykorzystujące tego typu prądnice?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
kontenovy napisał:

59 minut temu, Sylwekx25 napisał: Z sipmą daj se spokój, hesston lepszy ale ma swoje wady. jakbym z224 opchnął i bez dokładania na nią starczyło to może ta sipme bym wziął 

Dużo chciałbyś tym zwijać ? one lubią nerwów napsuć , trza trochę po fabryce poprawić to wtedy zwijanie idzie tylko belki bardzo luźne z nich są no i niewygodne w transporcie bo 150 cm szerokie.

Opublikowano

chłopy dalsza część wyprzedaży stodołowej, nie brak któremu worków bb? mam ja jeszcze dojarkę alfa laval, trzy kany ciągnęła. o jeszcze i pół opryskiwacza, dwu letnia pompa w tym była a teraz stoi juz 2 lata no to pompa ma 4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v