Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

MBank - że najtańsze i intuicyjne

równiez polecam

Przed chwilą, jahooo napisał:

do normalnej D46 też można taką felgę z D44 założyć,

ale chyba z piastą, bo rozstaw szpilek jest inny

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Dostałeś wiele propozycji zadna nie pasowała :o także my nie winni ze nadal boso chodzisz bo skarpety pełne 😅

Pełne .... Chyba słomy co wystaje z butów 😂

Ty jaki tam polecałeś ?

Opublikowano
lamboEVO100 napisał:

@slawek74 wóz euromilk 8 M3 ale wrzucam dwie nie cięte bele i ponad 1000kg kukurydzy to nie raz potrafi nawet 2500 kg wszystkiego. Tak patrzę to nawet Kubota ma co robić na 540 Eco jak się bele wrzuci 🤔

@Belaruss820 gratulacje 😉

z jakiej prasy te bele i jaka wilgotność do takiej ilosci qq u mnie jedna bela mogła by być za dużo taką ilosć paszy ja mieszam ciagnikami 100-120km tylko na wom 1000 i nie czują pracy a z bel już dawno się wyleczyłem robię tylko dla cieląt i nadwyżkę na sprzedaż

Opublikowano

Ja tam polecam PKO, pobrałem aplikację IKO i wszystko załatwione przez telefon czy blikiem. Apka też mega prosta i bardzo przejrzysta.

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Większość poleca MBank - że najtańsze i intuicyjne

te felgi są zamienne, do normalnej D46 też można taką felgę z D44 założyć, troche śmiesznie wygląda

No nie wiem, tak jak. @bratrolnikapisze otwór centralny taki sam ale rozstaw szpilek jest inny 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

równiez polecam

ale chyba z piastą, bo rozstaw szpilek jest inny

Z piastą też nie da rady bo są inne  czopy  

Kuźwa to ja mam w Polskim spółdzielczym 👍

Opublikowano (edytowane)

To w takim razie widziałem albo dwie różne osie w D46 albo jakieś kombinacje, bo z przodu były D44 a z tyłu D46 a przyczepa była śladowa czyli przód i tył w linii

ja mam PKO SA i płacę miesięcznie 8,5 za konto plus 1zł za przelew zewnętrzny. Apka na tel dość użyteczna, nie mam zamiaru na razie zmieniać

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

jak ma papier to ze 3000 może kto da 

tylko co z tego papieru, bez przeglądu jeździć???

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jaka opłata za kartę ?

nie ma opłat za kartę, trzeba kilka razy kartą zapłacić w sklepie czy jakoś tak, jak nie to chyba 1,7zł/miesiąc za ubezpieczenie

przelewy za darmo, wszystko za darmo, kredyt przez komputer można brać

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Niema opłaty, musisz transakcji bezgotówkowych za 100 lub 200 w miesiącu zrobic. A przynajmniej tak było wcześniej. 

I dla tego pytam bo karty to raz na ruski rok może użyje 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

nie ma opłat za kartę, trzeba kilka razy kartą zapłacić w sklepie czy jakoś tak, jak nie to chyba 1,7zł/miesiąc za ubezpieczenie

przelewy za darmo, wszystko za darmo, kredyt przez komputer można brać

Nie ważny ten złom, papier potrzebny do innej. A ta taczka to do wozenia balotow 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak jest papier to i przegląd się znajdzie . Jest niedaleko mnie przyczepa tandem 6m, aluburty, oponki ok, zapas, koleś chce 6900 i chętnych brak 

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 miałeś podłogę zrywać u bydła a ty się opierdzielasz.Obornika nie wozisz Ciągnika nie szukasz normalnie coś ci siedzi na plecach😁🙆

Cyklopem z kupy, a nie widłami 🙆‍♂️, ale wziołem się za gnojowice 

Opublikowano
9 minut temu, TheraRolnik napisał:

I dla tego pytam bo karty to raz na ruski rok może użyje 

wystarczy że za fajki zapłacisz w sklepie

nie masz to nie używasz

moja żona dla odmiany gotówki przy sobie juz pare lat nie nosi

Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

Ty to pracuj 😁 busem z lawetą 2100 przez 24h jak byłem młody i głupi😉

Takie widoczki 😁

20201119_124133.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v