Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 13.11.2020 o 09:32, MarcinNH napisał:

Napisał do mnie gościu ze sklepu rolniczego co oni tam kupują a sprzedawca chodził z jednym ciapkiem do klasy. Powiedział że Bodzio i Mariusz kozak w necie piz*a w świecie 

O właśnie odezwał się kolejny taki sam jak te super ciopki🤣🤣 

O Tobie też powinni zrobić taki filmik przynajmniej było by z czego się pośmiać przy porannym ciśnięciu kloca😅🤣😅🤣😅 O i jeszcze srokera do tego dorzucić to już całkiem zrobiła by się pokaźna konkurencja dla mody na sukces.

Opublikowano
1 godzinę temu, SamaPrawda napisał:

Co Ci przeszkadzają inni ludzie? Zwłaszcza jeżeli nikomu nic nie robią krzywdzącego?

Czy ja napisałem że mam coś do kogoś   ? 

Po prostu mam ubaw z twórczości tych pseudo gwiazdek jutupa i wyrażam swoje zdanie.

Opublikowano

Niejeden chciałby kity wciskać i kręcić głupoty i brać za to kase, dostawać nasiona, maszyny na testy, sprzęt z duuużą zniżką itp .Wszyscy jadą na tym samym Bardowski, czoko, sroker itp itd. Jak ktoś ma swój rozum popatrzy a swoje wie. Jakieś gówniaki po gimnazjum to łykają te bzdety jak bocian żabe co widać po komentarzach.

Opublikowano

Powiedz mi Rysiu jak Ci ten Meprozet sieje? Ile nim najrzadziej siałeś? Trzyma normę wg tabliczki? Czy to samo jak stary konny czyli sieje jak chce?

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/spawarka-migomat-mig-mag-tig-230a-3w1-zestaw-pm-7646767190?utm_medium=app_share&utm_source=facebook warto coś takiego do warsztatu w gospodarstwie? bo jeszcze myslalem o marce magmum ale wszystko to to chinskie to pewnie jeden h.. moze cos polecacie

Opublikowano

Kurła myślałem że coś lepiej, jest tego trochę po ogłoszeniach niedaleko w niezłym stanie to by się skoczyło. Ale jak różnicy nie ma to nie ma co konnego 15 lejkowego na taki zmieniać.

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Tak jak konny

Opublikowano (edytowane)

@wojtal24 łożysko 650zł?  dobrze poszukaj, albo kup jedno i numery spisz, znajomy jak robił w zts 16145 to pogodził się i za łożysko 300 ( w centrali w kaliszu) zapłacił ( 4 szt) ale otworzył i numery spisał i w najbliższej agromie  za 100 kupił , a tamte zwrócił

@Krzysztof81 można też zrobić konwersję mocowań i talerzy 

Edytowane przez igor10246
Opublikowano
32 minuty temu, igor10246 napisał:

łożysko 650zł?  dobrze poszukaj, albo kup jedno i numery spisz, znajomy jak robił w zts 16145 to pogodził się i za łożysko 300 ( w centrali w kaliszu) zapłacił ( 4 szt) ale otworzył i numery spisał i w najbliższej agromie  za 100 kupił , a tamte zwrócił

Nie mógł zmierzyć po prostu tego łożyska ? Jak jakieś nieobciążone, łatwe w wymianie to można się bawić w szmelc , ale jak przyjdzie pół ciągnika rozebrać żeby wymienić łożysko to chyba lepiej dopłacić do oryginału albo wysokiej klasy zamiennika... 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

https://allegro.pl/oferta/spawarka-migomat-mig-mag-tig-230a-3w1-zestaw-pm-7646767190?utm_medium=app_share&utm_source=facebook warto coś takiego do warsztatu w gospodarstwie? bo jeszcze myslalem o marce magmum ale wszystko to to chinskie to pewnie jeden h.. moze cos polecacie

Szukaj firmy ideal 

U znajomego łożysko fłt w sieczkarnia pochodziło godzinę, ale  inne fłt zrobiło że 100ha i kręci się dalej. Jest różnica na pierwszy rzut oka widoczna na samym opakowaniu 

Opublikowano
igor10246 napisał:

@wojtal24 łożysko 650zł?  dobrze poszukaj, albo kup jedno i numery spisz, znajomy jak robił w zts 16145 to pogodził się i za łożysko 300 ( w centrali w kaliszu) zapłacił ( 4 szt) ale otworzył i numery spisał i w najbliższej agromie  za 100 kupił , a tamte zwrócił

@Krzysztof81 można też zrobić konwersję mocowań i talerzy 

telerzowka jd i lozyska tylko w serwisie jd przekopalem caly internet i nie moglem znalesc zadnego zastepnika, talerze tez z otworem okraglym o srednicy 38mm

Opublikowano

Pany mam pytanie czy w ciągniku mogę wyjąć akumulator na zimę i schować go w garażu? dla ciągnika nic się nie stanie? chodzi mi o elektrykę czy nic się nie stanie z ehr półbiegami nic się nie rozkalibruje czy coś jak zostanie bez napięcia na parę miesięcy? ciągnik niestety stoi pod chmórką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v