Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15 lat temu śledziłem trochę niemieckie ogłoszenia i stare rumple to były za bezcen, jakieś mf-y benzynowe czy stare IHC , nie wiem skąd teraz te ceny? Widocznie to nie Niemcy sprzedają tylko pośrednicy ze wschodu 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Uziu92 napisał:

tomek222 napisał:

7 godzin temu, Uziu92 napisał:

powodzenia w kontaktowaniu się z nim 😂 Ja nie wiem jak on te Fendty naprawia.

Telefonicznie się idzie z nim skontaktować, wiadomo czasami trzeba kilka razy dzwonić :D kilka wiosek ode mnie gościu wyłożył kilka tysi za naprawę, a jak się okazało ciągnik dalej nie chodził to się wkur..ł zapakował na lawetę i do niego zawiózł. Gdzieś koło Krakowa jak się drogowcom fyndt rozdupcył to też chyba po niego dzwonili bo miejscowe znachory się ino po głowach drapały. 😆 Tak że chłop na brak roboty nie narzeka.

może do fenda ma rękę.

w Gręzowie zaczynał.... samołuk bez szkoły...

ciężko się go ogląda , poogladaj Mariusza Zduna , zupełnie co innego

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Narko napisał:

Zabytek,lata 70-te ... macie wyobraznie :)  We Francji smigaja  Renowki jak i w Szwajcarii Hürlimany i MF ,ktore u nas Waszym tokiem myslenia powinny stac w Skansenach . Muzeum nie przyjmie bo sa za mlode i zbyt duzo jeszcze ich na rynku. W DE jeszcze nie jeden Deutz a w PL C-360 zlapie w polu 60-te urodziny.... a do zabytkow jeszcze im daleko.

Tylko taka kwestia, że u nich te ciągniki były od nowości, x lat były oferowane do sprzedaży, x sztuk trafiło na ich i rynek. A ile takich sztuk trafiło do nas?  Gdzie do czegoś takiego kupić u nas części, jakiekolwiek? 

18 godzin temu, bratrolnika napisał:

Moja G23ST, chyba trochę bardziej kompaktowa. Ale moc względem chińskiej na żywo większą, choć na papierze mniejsza

Nie wiem, czy pamiętasz jak pytałem o właśnie hikoki, o dwa modele i czy widzicie czym się różnią. nopisu wynikało, że jedna ma ciut mocniejszy silnik i uchwyt soft grip. Napisałem do nich jakie są różnice, to babka mi odpisała, że 

"Witam tak jak Pan napisał moc i obudowa." 

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

A myślisz że tych fergusonow bylo mniej???

Uciekła mi myśl :/

Edytowane przez daron64
  • Like 1
Opublikowano
47 minut temu, solek01 napisał:

Padła mi dzisiaj opona z Żuka którą miałem w przyczepie samoróbce. Czym to łatwo i tanio zastąpić? i może ma kto felgę z Żuka jeszcze bo widzę na niej pęknięcia.

Jedz na szrot może się gdzieś wala jeszcze jakaś, albo na olx jest trochę tego 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jedz na szrot może się gdzieś wala jeszcze jakaś, albo na olx jest trochę tego 

Dobre koło od żuka na złomie xD dowcip miesiąca, prędzej znajdziesz igłę w stogu siana.... U nas 90% biznesmenów branży metalurgicznej porusza się żukami i mają zarezerwowane, nie dokupisz się 

Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

i może ma kto felgę z Żuka

Ja  mam z żuka z zapasu. Lubelskie

Opublikowano
18 minut temu, pawel885 napisał:

Dobre koło od żuka na złomie xD dowcip miesiąca, prędzej znajdziesz igłę w stogu siana.... U nas 90% biznesmenów branży metalurgicznej porusza się żukami i mają zarezerwowane, nie dokupisz się 

Dowcipnisiu przyjedź do mnie a Ci proteza opadnie 🤣 

Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

Padła mi dzisiaj opona z Żuka którą miałem w przyczepie samoróbce. Czym to łatwo i tanio zastąpić? i może ma kto felgę z Żuka jeszcze bo widzę na niej pęknięcia.

Oś od czego masz?.

Jeżeli felgi od żuka pasują na piasty to sobie kup koła od Lublina i będzie gitara

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v