Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

To przed czy za wieprzem??

Po mojej stronie 

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

pompy do fordów robi pompiarz koło Radomia

co jeden to lepszy. W fordzie o tyle jest lipa że jak sie wsadzi pompę z innego to tylko KTSem immo zakoduje bo jest na pompie a mało kto to ma, u mnie w okolicy wtedy  miał w sumie tylko serwis forda i ten jeden pompiarz. Znowu regeneracja też jak się trafi.

Opublikowano

Rację każdy ma swoją :D Ty też mieszkasz po mojej stronie Wieprza :D 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, daron64 napisał:

Bo rozumiem, że w Polsce B ludzi na taki sprzęt nie stać?

W sumie masz i rację, np w Niemczech nie stać by Cię było mieć firmę transportową z taborem składającym się ze Starów i Jelczy a w niby biednych krajach Stary, Kamazy, Tatry to norma 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
soltys48 napisał:

2,0 CRDI 115km, poprzedni taki sam a i brata też😁

Mój identyko tylko 1,7

Opublikowano
9 minut temu, pawel885 napisał:

W sumie masz i rację, np w Niemczech nie stać by Cię było mieć firmę transportową z taborem składającym się ze Starów i Jelczy a w niby biednych krajach Stary, Kamazy, Tatry to norma 

Ty chyba naprawdę w jakiejś Polsce B mieszkasz :) - u nas stary to w zasadzie czasem jacyś rolnicy mają co sobie prosto na skup wożą zboża. Kamaza czy Tatry to już w ogóle - nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem. Jeszcze jak w gminie robiłem i firma woziła nam kruszywo, to był jeden Kamaz, reszta zachodnie. A to było z 7lat temu.

Opublikowano
3 godziny temu, Partyzant85 napisał:

@danielursus3p to w końcu ty masz traktor czy brat czy każdy swojego?

@bratrolnika i tak to ja podejmuję decyzję ostateczną i robię to z pełną odpowiedzialnością. Ktoś kto już przerobił trochę na takim sprzęcie ma lepsze rozeznanie i może zawsze wyrazić swoją opinię. Renówkę jak kupowałem to z kumplem jeździłem i 5 obejrzeliśmy a i tak kupiłem to co pierwszą oglądałem :D

Najprędzej to się skończy tak, że kupię bez oglądania z Niemiec lub z Francji. Dziś trochę pogadałem z gościem z wioski obok to ma zaufanych ludzi od transportu. 

Traktor jest mój, a brat to mechanik ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v