Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

A gdzie felgi z gwiazdami

Dobre było by jakby się ktoś chciał zamienić komplet em kół no ale niestety to nie Ferdek 255 że łatwo znasz  32 /28 lodmianke

1 minutę temu, Baks00 napisał:

To teraz ja-potrzebuje drzwi lewych do 1012.Moze byc sama ramka ,szyby nie problem. Dzisiaj bylem w ,,slynnym"okolicznym skladowisku ,ale po uslyszaniu ceny -obrot na piecie i do domu

Próbuj zrobić profil i na wzór

Jak zdolności takie manualno spawalnicze masz

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Żeby byle pług podnieść to na zimnym oleju powoli dźwiga na wolnych obrotach a jak się olej rozgrzeje to z 1600 obrotów i ledwo podniesie. Olej nowy w zeszłym roku wlany, filtr czysty.

Spróbuj podłożyć podkładkę pod sprężyne w zaworze przy rozdzielaczu. 

Opublikowano

Będę cały tył rozbierał z mechanikiem u niego w garażu w zimie bo jest i podnośnik do roboty i wycie na 6 biegu do zrobienia. Jak wyjadę na drogę i dam z 2200 obrotów to silnik mało co słychać.

Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał:

Dzieki za wiare w moje zdolnosci ale ta droga to lepiej moze bez drzwi jezdzic☺

Opublikowano

Za daleko mieszkasz,  jak byś był bliżej to dał bym ci pompę na podmiane żebyś sobie sprawdził jak by ci pasowała to byś coś odpalił. Ja ją kupiłem na czas bo wzmacniana była na gwarancji.  A jak wróciła to JE zamieniłem. 

Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał:

To teraz ja-potrzebuje drzwi lewych do 1012.Moze byc sama ramka ,szyby nie problem. Dzisiaj bylem w ,,slynnym"okolicznym skladowisku ,ale po uslyszaniu ceny -obrot na piecie i do domu

pewnie 500?

Opublikowano
11 minut temu, mf362 napisał:

Dobre było by jakby się ktoś chciał zamienić komplet em kół no ale niestety to nie Ferdek 255 że łatwo znasz  32 /28 lodmianke

Ty myślisz że tak łatwo jest zrobić podmianie w ferdku 255 z 32 na 28?

Kolega ile się naszukal używek i nie znalazł dopiero nowe gwiazdy i obręcze plus nowe opony to 3.5 tys

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na olx w świętokrzyskim było nieraz oferty na wymianę ale znając życie jakbym potrzebował to by nie było wtedy. Parę lat temu tata chciał kupywac 255 ale te wąskie opony zniechęciły. W 2002 roku za 20tys ładne sztuki były ,za te pieniądze i MTZ starszego można było wyrwać.

Wyższy lewel to przeróbka otworów od c360 felga pod MF (nawet był filmik na ytb) rzeźbienie

Edytowane przez mf362
  • Like 1
Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał:

Spróbuj podłożyć podkładkę pod sprężyne w zaworze przy rozdzielaczu. 

Podkładka owszem ale polecam też dać nową kulkę i sprawdzić jak dolega do otworu , moja była tak wytłuczona że nie trzymała szczelności 

Opublikowano
6 godzin temu, bratrolnika napisał:

Nadal wstyd

700kg złomu na raz na swojej bidzie wywiozlem,najtańsze dziadostwo z marketu

No to jak wstyd, to nie kupuje :) Pewnie skończy się właśnie na marketowe. Są tam jakieś lepsze i gorsze firmy, czy wszystko w granicach 2k to będzie to samo?

5 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Dzieki

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Myślę że tego nikt nie sprawdza, przynajmniej na lokalnych drogach. Gdyby byli tacy skrupulatni to we wtorek z rynku 65% przyczepek odjechaloby lawetą 

Wujas do swojej jednoosiowej dołożył druga os, to po półtorej tony owsa wozilismy 😛 i tatak jak mówisz - na lokalnych drogach nikt nie sprawdza, chyba że ewidentnie się przegnie

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

51 minut temu, gregor1284 napisał:

pewnie 500?

44 minuty temu, Baks00 napisał:

450

U nas niedaleko koleżka rozbiera ciągniki to chyba 550 wolał, bo wujek chciał kupić. 

Pytanie ekstra. 

Szlifierka na dużą tarcze, ile trzeba wydać minimum, żeby to pochodziło trochę?

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Skad jestes ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v