Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, jedrus2020 napisał:

ja już kilka lat płace tylko karta. problem jest na rynku jak za pomidory trzeba zapłacić gotówką. A teraz dużo place telefonem.

A ja lubię gotówkę 🙃

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Zaraz ogarnę ten bank 👍

Też mam w credit chyba z 25 lat, wcześniej Lukas i jak najbardziej polecam. Wszystko free ale przy wpływach chyba powyżej 2.5 tys miesięcznie.

Opublikowano
8 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Tylko nieraz idzie się wnerwić jak przydało by się coś szybko opłacić a tu taki uj ...

Mam karte i jakos mi wystarcza tak się nauczyłem, gotówkę z bankomatu albo płacę kartą, tylko duże faktury np za nawóz i opłaty to robie przelew w banku 

19 minut temu, witejus napisał:

te komentarze z tyłu ,,jak się nie ma miedzi to się na d*pie siedzi" itp

jeszcze jak wyciągnie 5 kart i " no to może ta wejdzie" itd 🙆‍♂️ a Ty stoisz i wkurwiasz się 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Tylko ile razy czeka się w kolejce w sklepie nieraz a tu terminal niechce się połączyć z kartą i wtedy zaczynają się szopki a klienci się wkurzają bo wszystko się wydłuża 

Nie chodzi mi o płacenie w sklepach tylko jak coś się np. przez internet kupuje 😉 czy np. płacić za ogłoszenia na olx bo płacenie SMSem to są chore ceny ...

Opublikowano

Ja mam w pko bp i nie narzekam. Łatwa w obsłudze aplikacja, za dużo nie zdzierają. Nie narzekam. Drugie konto w PKO SA to nie polecam, obsługa też spoko ale zdzierają kase za wszystko. Trzecie konto w spółdzielczym to wiadomo 100 lat za murzynami, szkoda słów.

Opublikowano (edytowane)

To już wolę isc do banku bo na poczcie trzeba kwitek wypełniać a w banku daje telefon z wszystkimi danymi i z telefonu w komputer wpisuje 👍 ale to trzeba jechać a po co jechać jak można przez internet zapłacić 😛

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Możesz na poczcie zaplacic za olx 😛

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano

W PKO BP konto bez kosztów, tylko muszę kartą zrobić transakcji na odpowiednią kwotę. W ING też jest konto zerokosztowe. To nie te czasy żeby za konto płacić, wystarczy że banki na wszystkim innym skubią, a lokaty są oprocentowane tak że w sumie nie są...

Opublikowano
13 godzin temu, jedrus2020 napisał:

ja już kilka lat płace tylko karta. problem jest na rynku jak za pomidory trzeba zapłacić gotówką. A teraz dużo place telefonem.

Tak tylko kartą i tak zniewolą naród że wszyscy będą płacić kartą i Państwo będzie widziało ile zarabiasz i ile wydajesz a urząd skarbowy na to czeka . Gotówka be . Zniknie szara strefa bo zniknie gotówka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v