Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pawelek998 napisał:

14 minut temu, bratrolnika napisał:

Sraka. Ludzie całe zycie pod tym mieszkali i nic im nie było 

I żyli dłużej niż teraz 

Dopuki eternitu nie ruszasz, nie kruszysz jest nieszkodliwy.(Tak uczyli na studiach BHP).

Opublikowano
52 minuty temu, Marl napisał:

Odpisałeś mi na temat handlarza. Nie można do ciebie wysłąć wiadomośći. Odnośnie case puma 140. Ciągnik juz sprzedany , nie zdąrzyłem go obejrzeć. wiadomo, pewnie wkład w niego byłby z 25-30 tyś zł  bo cena była atrakcyjna wiec jakaś wada musi być :/ . No ale to normalne, nie jest to towar nowy. Pisałeś, ze kupuje w Pl. Ciągnik miał blachy z FR. Ogólnie jesli go znasz to polecasz czy raczej unikać? 

Ma tez new holland T7 , ale teraz poprawiła sie pogoda i niestety tez nie pojade oglądać bo zwyczajnie nie mam czasu. 

Widział ktoś ten ciągnik: https://www.olx.pl/oferta/new-holland-t7-185-sprowadzony-12r-miekka-os-i-kabina-przedni-tuz-CID757-IDGi8zM.html#945f647792

Albo zna sprzedajacego?

raz u niego byłem, książkę mozna o pobycie i jego zachowaniu napisać :D

Opublikowano
11 minut temu, gosciu506 napisał:

w tych pieniądzach można mieć choćby zetora 9540 10540 dużo nowszy traktor

Tu nie chodzi żeby był nowszy 

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jaka cena ? Bo tak żeś wstawił że wywala zdjęcie na cały ekran i ceny nie widać 

To se większy tablet kup 🙃

Opublikowano
Ursus932 napisał:

11 minut temu, gosciu506 napisał:

w tych pieniądzach można mieć choćby zetora 9540 10540 dużo nowszy traktor

Tu nie chodzi żeby był nowszy 

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jaka cena ? Bo tak żeś wstawił że wywala zdjęcie na cały ekran i ceny nie widać 

To se większy tablet kup 🙃

no skoro nie chodzi żeby był nowszy to nie wiem o co chodzi pewnie o to żeby tacie się podobał. Tata płaci tata wybiera a młody na forum się natrzasa😉

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Stary rempol, daj spokój. Szukaj czegoś nowszego. chcesz 6 czy 4 garowy. Ten Fendt to już trochę traktora jest. Ten 856 co był wcześniej ta raczej nieduży ciągniczek.

6tka w niskiej cenie 

Opublikowano
8 minut temu, gosciu506 napisał:

no skoro nie chodzi żeby był nowszy to nie wiem o co chodzi pewnie o to żeby tacie się podobał. Tata płaci tata wybiera a młody na forum się natrzasa😉

Nie znam człowieka, ale wydaje mi sie że Twoja diagnoza przez teleporade nie trafiona :o

• Like 1
Opublikowano

@szymon tez nie znam gościa i myślę że taka diagnozę można postawić 60-70% społeczeństwa tu na forum bo albo to są dzieci ok 15 lat i się nasluchaja co tata z sąsiadem przy flaszce opowiada albo druga wersja jest taka ze są kawalerowie wieku ok 30 lat na których rodzice przepisali gospodarstwo żeby dostać emeryturę a młodzi chodź na nich hektary nie rządzą niczym

a traktor wymienia się albo na nowszy albo na większy

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Jak nie ma cisnienia na kupno to czemu ma kupic cos czego nie chce ? Umyślał sobie 4 garowe i 34 na końcu, a że mu pokazują inne to dobrze, może zmieni zdanie i zrozumie ze tyle kasy za ursusa to żaden biznes :) 

Nie tylko na nowy albo wiekszy, ja zmienilem na starszy i mniejszy :D

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, gosciu506 napisał:

@szymon tez nie znam gościa i myślę że taka diagnozę można postawić 60-70% społeczeństwa tu na forum bo albo to są dzieci ok 15 lat i się nasluchaja co tata z sąsiadem przy flaszce opowiada albo druga wersja jest taka ze są kawalerowie wieku ok 30 lat na których rodzice przepisali gospodarstwo żeby dostać emeryturę a młodzi chodź na nich hektary nie rządzą niczym

Albo wygodniejszy.

Opublikowano
2 godziny temu, Marl napisał:

Odpisałeś mi na temat handlarza. Nie można do ciebie wysłąć wiadomośći. Odnośnie case puma 140. Ciągnik juz sprzedany , nie zdąrzyłem go obejrzeć. wiadomo, pewnie wkład w niego byłby z 25-30 tyś zł  bo cena była atrakcyjna wiec jakaś wada musi być :/ . No ale to normalne, nie jest to towar nowy. Pisałeś, ze kupuje w Pl. Ciągnik miał blachy z FR. Ogólnie jesli go znasz to polecasz czy raczej unikać? 

Ma tez new holland T7 , ale teraz poprawiła sie pogoda i niestety tez nie pojade oglądać bo zwyczajnie nie mam czasu. 

Widział ktoś ten ciągnik: https://www.olx.pl/oferta/new-holland-t7-185-sprowadzony-12r-miekka-os-i-kabina-przedni-tuz-CID757-IDGi8zM.html#945f647792

Albo zna sprzedajacego?

Młody lepek handluje. Kupuje w PL od pośrednika maszyny sprowadzone z FR.

Opublikowano
26 minut temu, gosciu506 napisał:

Może stan cywilny pozostawmy bo to nie portal randaka 😉 i nie ma nic do rzeczy , jak Pan chce wiedzieć to szukam właśnie większego i prostego ciągnika, zresztą trafnie zauważył @szymon09875 twardo szukam z końcówką 34, a mój znak zodiaku mówi że jestem uparty więc jak coś sobie wymyśle niema zmiłuj wcześniej czy później postawie na swoim 😉

Opublikowano

no nie wiem, rok to ja szukałem, a rozglądać się zacząłem w sumie 2 lata przed zakupem, do tego żeś obrał sobie taki obiekt zainteresowań że faktycznie to jak biały kruk i wcale tego nie ma na rynku.

Opublikowano

Czemu koniecznie ursus? Zetorek 10540 moim zdaniem ciekawszy jak ursus, ale to już tam twoja brocha.

1 minutę temu, Uziu92 napisał:

no nie wiem, rok to ja szukałem, a rozglądać się zacząłem w sumie 2 lata przed zakupem, do tego żeś obrał sobie taki obiekt zainteresowań że faktycznie to jak biały kruk i wcale tego nie ma na rynku.

Jest jest. Jakby wspomniał handlarzowi co się trudni ursus/zetor moment by znalazł. 

Opublikowano

ale na ogłoszeniach tego nie ma wcale albo z 1-2 sztuki z tego co zajrzałem na olx, handlarz może i by przywiózł a co by było jakby się nie spodobał ? Jakby to było zza granicy w takim stanie jak przyjeżdza tu wiekszosc uzywek to chłopak by się przeraził jak to wygląda przed liftem :D

• Like 1
Opublikowano

z reszta przy takim areale jak ma Ursus i jeszcze ma hodowlę to w zachoda już można isc i powinno być stać na utrzymanie, chyba że gospodarstwo nie rentowne i zostaje z tego całe nic to lepiej sie czymś innym zająć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v