Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Mechanicznie te ciągniki praktycznie nic się nie roznia od ostatniego wydania 914, no mógłbym wziąść 914 ale te kabiny wielkie i słaba widoczność a już mam dość  hałasu j**anych szejsiuntek, w takiej 934 to już trochę cywilizacji 

Musisz maszyny, tak liczę się z tym ale to będzie tylko korekta zmienię pług, zrobię albo kupię gruber i kupię zestaw uprawo siewny, i tyle 

Max 60 ale to już musi być igła 😁

za 60 to może po robocie w polu to bym sprzedał ale nie jest to igła ale 600h od kapitalki silnika 4 pary wyjść hydraulicznych fotel pneumatyczny i koła z tyłu 38 prawie nowe opony

Edytowane przez szczypka
Opublikowano

Nie wiem. Jego poprzedników Grójec chyba trochę przerzucił. To były pierwsze ciągniki sadownicze przed unią sprzedawane w Polsce.  

Ogólnie wolałbym coś popularniejszego. Nawet jakiego ciucholanda z uwagi na serwis. 

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, daron64 napisał:

A jakie części do niego kupowałeś?

One czymś poza kabina i skrzynia(?) się różnią od zwyklaczkow? 

Sprzęgło mają na wysprzegliku i wysprzeglik właśnie oraz pompke zmienialem, skrzyni poza wymianą kamieni synchronizatora nie ruszalem, ale wydaje mi się ze poza inną pokrywą nie różni się niczym więcej. W silniku bebechy takie same jak w 912. Wzmacniacz robilem tez ale to również to samo co inne. Jedynie w kabinie na + bo duzo wyżej sie siedzi, mam z resztą gdzieś zdjecie w galeri jak stoi obok 912 to widać różnicę odrazu. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)

Prosze o wycene.

Wywrot trojstronny,stan silownika nieznany,os 8 ton, dlugosc 5,75,szerokosc 2m,wysokosc 1m, hamulec najazdowy. Dokumentow brak.

Anhänger

Edytowane przez Narko
Opublikowano
13 minut temu, Narko napisał:

Prosze o wycene.

Wywrot trojstronny,stan silownika nieznany,os 8 ton, dlugosc 5,75,szerokosc 2m,wysokosc 1m, hamulec najazdowy. Dokumentow brak.

2-3 tyś , pewnie ceni wyżej , 4 tyś to już nie warto no chyba że ten siłownik nie cieknie , gorzej że zabudowy nie ma ciężko będzie coś znaleźć a nową zrobić to też koszty .

Sprawdź ogłoszenia 6-10 tyś za taką kompletną trzeba dać 

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

rozrzut masz niezły, od 3 cylindrowej pierdziawki 50 konnej do ciągnika 100 konnego :D

No przecież wczoraj mi tu tłumaczyli, pierdkiem gaz do dechy a 100 konnym będę jeździł na pół gazu 😎

Przecież już mówiłem nie raz że dwa musze kupić , pierdek potrzebny do tura a coś większe do uprawy 

2 godziny temu, Narko napisał:

Mam takiego... tylko 2 szt. w PL. 

Co to za zachodni wynalazek? 

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

a oglądałęś tego 1134 co jest na OLX we włocławku wystawiony ?

Nie oglądałem, ale ogłoszenie widziałem, no taki se, ale od handlarza 🤔nie lubię handlu z takimi ludźmi 

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Po czym wnioskujesz ? Do 932 nie mialem żadnego problemu z częściami. 

1044 widzialem na olx ostatnio, bier ta szóstkę co ostatnio sołtys pokazywał, stan bdb jest...

1044 są dwa, jeden z turem ale cena kosmos a drugi to już rok sprzedaje 🤔

1 godzinę temu, szczypka napisał:

za 60 to może po robocie w polu to bym sprzedał ale nie jest to igła ale 600h od kapitalki silnika 4 pary wyjść hydraulicznych fotel pneumatyczny i koła z tyłu 38 prawie nowe opony

To już mi jeden tak obiecał po robocie, tylko coś nie może skończyć 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

a drugi to już rok sprzedaje 🤔

no to powinniście się dogadać...:D

Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

a drugi to już rok sprzedaje 🤔

Bo ty już rok szukasz. Jakbyś kupił w momencie wystawienia ogłoszenia to i on by sprzedał i ty byś kupił. A tak to ty rok zmarnowałeś i on. A to już razem dwa lata :D

Opublikowano
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Bo ty już rok szukasz. Jakbyś kupił w momencie wystawienia ogłoszenia to i on by sprzedał i ty byś kupił. A tak to ty rok zmarnowałeś i on. A to już razem dwa lata :D

Te silniki perkins w tym modelu nie mają dobrej opini 

Ja nie zmarnowałem, kasa na koncie 👍 a tak to tylko oko by się ciszyło 😋

Opublikowano

Dobrą opinię to ma mieć kandydatka na żonę a nie ciągnik.

Jak zrobiłem prawko to sobie Alfę Romeo kupiłem  - mimo złych opinii i podśmiechujek kolegów, że to królowa lawet nigdy nie wracałem na lawecie do domu.  Panny w Suchowoli i Radzyniu to się przez wydech pchały do tej czerwonej rakiety :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v