Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Taki to nie wózek

To nie ten ?image;s=644x461

@daron64 jak olej biały to woda , nic nie przeszkadza dopóki mróz nie złapie 😄 , a zawsze łapie dolną rurkę czy rurki co idą przez obrotnicę , a wtedy tylko palnik , najlepszy olej -najtańszy to hydrauliczny , a kapcia pewnie sam złapałeś jak żeś zap.. szybko jechał 😄

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Az jestem ciekaw..... Tescio pracowal w pomie.Ostatni rok przed zamknieciem przygotowywal maszyny do sprzedazy.....Te graty co ma w posiadaniu -fiu fiu fiu

Jutro będą foty

W okolicy jest kilkanaście

Opublikowano

4 minuty temu, soltys48 napisał:

Jutro będą foty

W okolicy jest kilkanaście

U mnie to najblizszy to 25km 

Przyznam sie szczerze nie ktore rzeczy to nawet nie wiem do czego sluza......

Opublikowano
12 minut temu, sebe1033 napisał:

To nie ten ?image;s=644x461

@daron64 jak olej biały to woda , nic nie przeszkadza dopóki mróz nie złapie 😄 , a zawsze łapie dolną rurkę czy rurki co idą przez obrotnicę , a wtedy tylko palnik , najlepszy olej -najtańszy to hydrauliczny , a kapcia pewnie sam złapałeś jak żeś zap.. szybko jechał 😄

Co do wody w oleju, to nigdy zima nic złego się nie działo, tzn nie przypominam nam sobie, żeby z palnikiem trzeba było latac

8 minut temu, Bananek napisał:

E, No nie. niech wisi, jeść nie prosi. pożyczyć mogę.

Pożyczyć mam od kogo, wioskę obok wujek ma i znajomy. 

W sumie to z robota się nie spieszy, ciągnik do garażu już wepchalem. Może się co trafi, albo sam się zbiore w sobie

Opublikowano
soltys48 napisał:

40 minut temu, witejus napisał:

już jest jutro ,

Skończę futrować to wstawię

musisz nauczyć się rozróżniać rzeczy ważne od mniej ważnych. byk nie zając, a większość af czeka na fotkę wózka. kto wie, może niektórzy nie spali żeby tylko szybciej zobaczyć to cudo, a ten tu wyjeżdża z karmieniem bydła. 😉

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, Bananek napisał:

musisz nauczyć się rozróżniać rzeczy ważne od mniej ważnych. byk nie zając, a większość af czeka na fotkę wózka. kto wie, może niektórzy nie spali żeby tylko szybciej zobaczyć to cudo, a ten tu wyjeżdża z karmieniem bydła. 😉

On  w swego ,, maćka '' ładuje .więc nie obrażaj😉 bydłaO.o😂

Opublikowano
13 godzin temu, soltys48 napisał:

Drogie? Całe 300 dałem

No ten to k**wa zawsze tych ludzi zbajeruje i wyrwie za pół darmo 🤔

U mnie kiedyś był taki dziadek handlarzyna, skanera ale kasy do uja, jak jechał kupować maszyny to buciory wiązane drutem, podarta kapota, udawał bide 😎 żeby tylko tanio wyrwać 

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Nawet już od kilku godzin

A wracając do wózka, śruba trapezowa jaki powinna mieć rozmiar?

25 - 30

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

No ten to k**wa zawsze tych ludzi zbajeruje i wyrwie za pół darmo 🤔

U mnie kiedyś był taki dziadek handlarzyna, skanera ale kasy do uja, jak jechał kupować maszyny to buciory wiązane drutem, podarta kapota, udawał bide 😎 żeby tylko tanio wyrwać 

Szwagier spójrz na poprzednia stronę, Sołtys pisał że z trzema skinami na zakupy jeździ 🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪🤪

14 godzin temu, soltys48 napisał:

trzema skinami

😏

• Thanks 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v