Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Bez przesady, zetor to zetor

👍👍👍

A love zetor,😎

Myślałem o zetorze ale jak mi mój teściu zaczął pier**lić i chwalić to mi zbrzydł. 

Opublikowano

Szkoda tego klienta bo traktor już na tej lawecie już nie dojechał , koszty

46 minut temu, jacek3773 napisał:

Jaki bieżnik wybrać na przednią oś. na wzór starej stomilki czyli trzy paski dwa rowki czy z klockami po bokach i środkiem dwa wąskie paski coś jak kabat robi  w rozmiarze 750x16

Te z klockami lepiej się trzymają w polu

Opublikowano
1 tSpognollciosndozhgere.d
  ·

Kupię auto do 3500 tysięcy. Interesuje mnie ładne, zadbane autko najlepiej diesel. Krasnystaw i okolice. Propozycje proszę w komentarzach. Rozważę każda propozycje.
3500 zł  · Krasnystaw, Woj. Lubelskie
Kupię auto

Nie za duże wymagania w/g was ?? Chyba jej jedno zero uciekło, albo rzeczywiście za 3500 tysięcy
9 minut temu, jacek3773 napisał:

Kama u mnie nie dostępne .ma być bkt lub vredestein .no ew petlas

Ponoć kabaty pękają

u ojca pękały boki w C-360, bieżnik jescze ok, a w sumie i nie takie stare - 5-6 lat

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Golfa trójkę za tyle kupi, nie ma wymagań na temat rocznika

Bo za tą kwotę kupuje się stan a nie rocznik.no w jakimś tam segmencie oczywiście

31 minut temu, MF675ursus napisał:

BKT też są ok

Też tak myślę .a jaki wzór bieżnika bo myślę o tych z trzema pasami. 

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
8 minut temu, jacek3773 napisał:

Bo za tą kwotę kupuje się stan

wbrew pozorom tani samochód jest łatwiej znaleźć niż drogi

jak kupujesz tani to jesteś świadom że pewnie będzie miał skręcony licznik, że na pewno miał już niejedno spotkanie z innym pojazdem, cieszy cię fakt że kolor na wszystkich elementach się w miarę zgadza, że nie trzeba pchac żeby odpalił

Opublikowano
25 minut temu, jahooo napisał:

1 tSpognollciosndozhgere.d
  ·

Kupię auto do 3500 tysięcy. Interesuje mnie ładne, zadbane autko najlepiej diesel. Krasnystaw i okolice. Propozycje proszę w komentarzach. Rozważę każda propozycje.
3500 zł  · Krasnystaw, Woj. Lubelskie
Kupię auto

Nie za duże wymagania w/g was ?? Chyba jej jedno zero uciekło, albo rzeczywiście za 3500 tysięcy

u ojca pękały boki w C-360, bieżnik jescze ok, a w sumie i nie takie stare - 5-6 lat

Te 6.00 pękają jak ich dętki słabe cienkie

7.50 u mnie 3rok narazie wszystko w porządku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v