Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Widać po nazwisku sprzedającego kto z forum się tam krecil🤣

"Ten, co wszystko ma, albo wie, kto ma" nie ma takich zaporowych cen.

Od razu jak już jesteś - jak oceniasz pomysł na zaczep? :)

Screenshot_20200922_194739.jpg

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, daron64 napisał:

razu jak już jesteś - jak oceniasz pomysł na zaczep? :)

A no zgadnij

Zaczep to najważniejsze z całej przyczepy

A widzę tam jeszcze ucho które jest typowo do przyczep ciaganych, nie przystosowane do obciążeń pionowych

• Like 1
Opublikowano

Zapisałem się na srajbuku na jakieś grupy związane z  rolnictwem i co niektórzy ludzie robią, to jestem pełen podziwu jak można w ogóle wpaść na pomysł, żeby zrobić coś takiego. Toc to nie trzeba być inżynierem żeby widzieć, że to poroniony pomysł. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać po pierwszym przejeździe z ładunkiem po jakiejś dziurze

Opublikowano

no wchodzę ja dziś na olx pooglądać sobie ogłoszenia, a tu.... nosz kurła!!! na telefonie przeglądając ogłoszenia brak cen. żeby je poznać, trzeba wchodzić osobno w każde ogłoszenie. sposób na nabijanie ruchu na stronie. w rzeczywistości działa odwrotnie. odrzuca.

Opublikowano
26 minut temu, Bananek napisał:

no wchodzę ja dziś na olx pooglądać sobie ogłoszenia, a tu.... nosz kurła!!! na telefonie przeglądając ogłoszenia brak cen. żeby je poznać, trzeba wchodzić osobno w każde ogłoszenie. sposób na nabijanie ruchu na stronie. w rzeczywistości działa odwrotnie. odrzuca.

U mnie w apce jak narazie normalnie. Nawet można normalnie link skopiować, co do niedawna było niemożliwe.

Opublikowano
soltys48 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

A jednak, uderz w stół... 😉

Grabisz sobie.....

Poczekaj aż zacznę po cieluny jeździć......

Adresa znam😉

czekam. Ty wiesz. musisz się tylko zapowiedzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v