Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Takie to można gołą ręką porąbać jak karateka Dać to w sęki to nic nie wyjdzie. Dziś moję sękate 2 razy ruska zadusili że zgadł w świdrowej z 800 obr. masz rację. takie ładna to się łatwo rabie Ale takie sekate owocowe to już masakra. U mnie też swider ma co robić.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Nie kupujcie u jakichś dziadów . najlepiej od Polimerc dobczyce to firma która robiła na pierwszy montaż dla ursus. Wszytko wysłają ,można ich znaleźć na allegro ,sam kupiłem na dwa ciągniki kompletne oblachowanie i bardzo jestem zadowolony 

@bratrolnika musimy wypróbować jak takie dobre 😏

Wiesz chciałem wypróbować,brałem pod uwagę że może lecieć ze mną w kulki.Gościu odpisał mi żebym nie mierzył suwmiarką tylko mikrometremxD

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej612b napisał:

Jeśli już o elektrodach mowa ma ktoś może takie coś i jak się sprawuje czy może coś innego w podobnej cenie https://allegro.pl/oferta/spawarka-magnum-snake-200-p-najtaniej-8525510697?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

mam Snake 210 trzy lata ,4 elektrodą spawałem i nie zdarzyło by się wyłączyła ,kilka sztuk pod rząd choć wątpię czy ma te deklarowane 200 amper

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Takie to można gołą ręką porąbać jak karateka

Dać to w sęki to nic nie wyjdzie.

Dziś moję sękate 2 razy ruska zadusili że zgadł w świdrowej z 800 obr.

Tobie to ciężko dogodzić 

Opublikowano
11 minut temu, Adi96 napisał:

Wiesz chciałem wypróbować,brałem pod uwagę że może lecieć ze mną w kulki.Gościu odpisał mi żebym nie mierzył suwmiarką tylko mikrometremxD

odpisałbym mu niech sobie wacka mierzy mikrometrem

• Haha 3
Opublikowano

Przemek, niby znośna. tylko co ja zrobię w razie awarii? części pewnie za miliony i nie leżą na półce jak nasze krajowe. jednak chyba pójdę w samasz i bebnowa. może ktoś jeszcze coś wystawi do sezonu. z ta co pisałem wcześniej spoznilem się dosłownie pół dnia. ech. trudno.

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Maszynka do obrzezania może być

Aż mi się przypomniał ten film Robin Hood w wersji humorystycznej 

Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

to ja czekam aż znajomy mi wyceni kuhna gmd 66 select i liczę że 5 zażyczy ale jak miałem na testach to wyszło że 2 razy szybciej jak bębnówką wykosiłem 

15 minut temu, Bananek napisał:

Przemek, niby znośna. tylko co ja zrobię w razie awarii? części pewnie za miliony i nie leżą na półce jak nasze krajowe. jednak chyba pójdę w samasz i bebnowa. może ktoś jeszcze coś wystawi do sezonu. z ta co pisałem wcześniej spoznilem się dosłownie pół dnia. ech. trudno.

jak mówiłeś że masz 5 ha to w dyskówke nie wiem ja teraz mam między 15 a 20 z tendencją do zwiększania i powiem że do c360 2.4 metra to max ale jak wyżej wykosiłem 2 razy szybciej tylko że jak coś się zchrzani to gorzej z naprawą jednak jak chcesz bębnówkę to może nie samasz a miotk ( spatkobierca kosiarek famarolu ) dosłownie to samo ma od 135 do 185 http://jaskot-group.com/pl/uprawy-zielone/kosiarki-bebnowe/item/36-kosiarka-bebnowa-miotk-modrzejewo#dane-techniczne sam zastanawiałem się nad 185 ale wtedy jeszcze traktor przed remontem i nie wiedziałem czy nie zdechnie. części zawsze i wszędzie bo do samasza może być problem bo to jednak trochę inna konstrukcja ( trzymaki , talerze na pewno ) a jak nie to bardzo fajną alternatywą są dyskówki 2 metry 5cio dyskowe i są tańsze niż 2.4 metra a te to nawet ciapek pociągnie bez problemu 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

A tak ogólnie to szukam taśmociągu do pyrek najlepiej 4-5m

Skąd jesteś?

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

sortownik znalazłeś??

netto/brutto? loco zakład?

Brutto, tak cena za sztuke plus transport. Co jest obecnie nie wiem bo ponoc wszystko do góry mialo isc...

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v