Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że też ludzie się na takie gadki łapią jeszcze :o

@bratrolnika zgadza sie w 100%. Chociaż znajomego syn jak usłyszał rok temu ze bizon ma byc sprzedany to w zime co rusz płakał jak mu sie przypomniało :D Jak zobaczył mojego zetora jak jechał na lawecie to chodził za ojcem i ciągle "zadzwoń czy to ich zetor". No i jak sie potwierdziło to ryk nie z tej ziemi :D

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Chociaż znajomego syn jak usłyszał rok temu ze bizon ma byc sprzedany to w zime co rusz płakał jak mu sie przypomniało

To i mój syn też się tak tak wszystkiego przywiązuje, nawet do ciuchów, żona musi mu te zużyte po kryjomu wyrzucać żeby płaczu nie było

Opublikowano

Ten handlarz to rolnik, więc nie widzę nic dziwnego że chciałby go sobie zostawić. Kuzyn ma do obrobienia około i aż 20ha. 902 już dla niego była za mała. Marzył mu się z przednim napędem ciągnik powyżej 100 koni to kupił. Gospodarstwo po ojcu to obrabia bo lubi,ale zawód wyższej rangi,więc na wszystko pieniędzy wystarczy

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

To i mój syn też się tak tak wszystkiego przywiązuje, nawet do ciuchów, żona musi mu te zużyte po kryjomu wyrzucać żeby płaczu nie było

U mnie to samo, już mówiłem że ci się nie nadaje do oddania to pociąć i na szmaty wezmę. 

54 minuty temu, stempos1980 napisał:

A najgorzej z zabawkami jest wyrzucić 

Ile już było podejść do robienia porządków z zabawkami to nie zlicze. Jak przychodzi do wybierania to okazuje się, że nawet urwana noga od lalki jest niezbędna, a w zasadzie jest najważniejsza zabawka :)

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Że też ludzie się na takie gadki łapią jeszcze :o

@bratrolnika

"Znajomy handlarz mówił: bierz, lepszej nie będzie. Tłumaczył, że pierwszy właściciel jeździł tylko z górki, A jak ja nie wezmę, zostawi ją dla córki."

:)

• Like 1
Opublikowano

Panowie, te fotki pojawiają się średnio 2-3 razy w tygodniu u innych dilerów z takimi dziwnymi cenami. Jest chyba jakaś dziura w otomoto i się podczepiają pod konto. W tym tygodniu to już conajmniej 3 próba. Popatrzcie na inne ogłoszenia - aut , wiele zdjęć, ładny opis i podane numery telefonów do sprzedawców n akomórkę. A tu nic.  Jedno zdjęcie, bez opisu. Telefon prawdopodobnie też jakiś "fake" , tylko kontakt na e-mail "wpłać pan zaliczka, statek już wypływa z portu". Na stronie jest "zgłoś" - trzeba zgłaszać takie przypadki, to szybciej usuną .

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

dziecinada.

ps.po co zglaszac ,niech wisi jak najdluzej.ja juz doszedlem do tego ze te ogloszenia bardzo dobrze ze sa i powinno ich byc wiecej.dzieki nim odsiewamy normalnych od idiotow

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

A ja chce sprzedać od brojlera na pryzmie to nie mogę znaleźć chętnych tylko że nie mam jak załadować na patelnię.

okolice Piotrkowa. Mogę oddać 500 zl za patelnię lub 50 zl za rozrzutnik 4.5t z zakładnikiem

Opublikowano
19 minut temu, jedrus2020 napisał:

A ja chce sprzedać od brojlera na pryzmie to nie mogę znaleźć chętnych tylko że nie mam jak załadować na patelnię.

okolice Piotrkowa. Mogę oddać 500 zl za patelnię lub 50 zl za rozrzutnik 4.5t z zakładnikiem

Piotrkow w łódzkim? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v