Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, gregor1284 napisał:

dał mi teraz w sklepie na próbę jeden komplet, to na pewno nie kupię tego dziadostwa

mf362 łąki w miarę równe ale to zależy też od wysokości koszenia, ja wolę żeby zostało 3,4cm trawy i wtedy szybciej odbija no i tak nie przypali. Jeśli ktoś kosi "na zero" to i nożyki prędzej się tempią

Sąsiad tak jedzie na zero bo mówi więcej siana będzie miał : D a c330 tłoki chce wypluć na takich ,,dzikich,, łąkach samosiejkach

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

dał mi teraz w sklepie na próbę jeden komplet, to na pewno nie kupię tego dziadostwa

mf362 łąki w miarę równe ale to zależy też od wysokości koszenia, ja wolę żeby zostało 3,4cm trawy i wtedy szybciej odbija no i tak nie przypali. Jeśli ktoś kosi "na zero" to i nożyki prędzej się tempią

Co Ty piszesz? Może już tylko nazwa została a robi ktoś inny ale 3 lata temu jak jeszcze miałem użytki zielone to lepszych nie było, gerlach po 2ha był okrągły na końcach  a radury 4-5 ha i nadal trzymały pierwotny kaształt... One były takie czerwone lekko albo w czymś czerwonym zakonserwowane 

Opublikowano
19 godzin temu, jedrus2020 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/plugi-3-raben-CID757-IDFP82o.html

oglądał może ktoś? Tam widzę jedno ramie jest skrzywienie ciekawe czy jeszcze coś? W 3 skibach 60 by chyba dała radę

Pójść pójdzie ale pytanie z jaką predkoscią. ja do zetora 5211 mam overum trzyskibowy z regulowaną szerokością 30-35-40cm. Do niedawna oralem trzema skibami 3x30 na drugim biegu to orka slabo wygladala, odkrecilem ostatnią skibe, dwie pozostale rozstawilem na 2x40 i juz idzie lekko na trójce i orka o niebo lepiej wygląda. 

15 godzin temu, Mecha napisał:

Bezsensowny wynalazek, to już lepsza normalna talerzowka w której drugi rząd talerzy od razu wymiesza glebe

Opublikowano
31 minut temu, pawel885 napisał:

Co Ty piszesz? Może już tylko nazwa została a robi ktoś inny ale 3 lata temu jak jeszcze miałem użytki zielone to lepszych nie było, gerlach po 2ha był okrągły na końcach  a radury 4-5 ha i nadal trzymały pierwotny kaształt... One były takie czerwone lekko albo w czymś czerwonym zakonserwowane 

te niebyły zakonserwowane bo z kartonika. Radura germany poważnie kicha, może już nasi to robią :D

Opublikowano
44 minuty temu, pawel885 napisał:

Były kiedyś takie, lepszych nie miałem. Kiedyś...

Opublikowano
6 minut temu, jedrus2020 napisał:

U mnie obrót się nie sprawdzi. pola mam kwadraty po 0.5-1ha . więc lepiej zagon. szybciej wykrece .

To ty masz lepsze pole do popisu boasz konia mocniejszego a mnie korci obrotowy do ciapka.był fajny lemken  rubin 25 cm na Skibę ale cena mocno oporowa byla

Opublikowano
44 minuty temu, stempos1980 napisał:

7 talerz żeby miała na wałku to by było git.ja 7 pożyczam od szwagra do ciapka to fajnie to wychodzi.ta jest przy wąska

Może na 5 biegu pójdzie jeździć, ale nie miałem nigdy talerzówki na próbę żeby określić 

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Też tak myślałem, ale jednak obrotowy lepszy - nie ma bruzn

Ja szukałem rave werka 2 skiby, ale ponoć mechaniczny obrót ma takie udeżenie że w 60 jest w stanie rozwalić plecak  a co dopiero w 30. Pole mam 1.5km długie i ok 30m szerokie. Na końcu mam inny kształt takie schody i tam jest 80m szerokości i 3 bruzdy wychodzą.

Opublikowano

3 minuty temu, Mecha napisał:

Były kiedyś takie, lepszych nie miałem. Kiedyś...

Tak właśnie patrzę, były czerwone i kosztowały ok 70zł za paczkę a dziś są czarne i kosztują 45

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v