Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, przekręt napisał:

najmądrzejszy na forum, a do 4 nie potrafi liczyć

mi też na 3cim na szrotomoto i olx to tytułowe zdjęcie jest pierwsze a reszta może się zmieniać

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Od wtorku jak nie będxie wiatra dużego to będę walczył, nie ma co, samo się nie zrobi, a łuparkę hydrauliczną jak będę robił to z podajnikiem kłód, wtoczę a ona wrzuci i ciach.

https://youtu.be/s39Cf8JGo5k

te klocki co on łupie na tej łuparce to o ja szybciej fiskars'em bym zrobił, takie ładne dębowe klocki to w 30 sec jeden a z taką grubością żeśmy z ojcem metrówki łupali to 2 min na sztukę zchodziło, według mnie jak ojest dobre drewno nie sękate to taka łuparka nie ma racji bytu i jeszcze siłownia za darmo jak się za dużo mechanizuje, a węgiel albo eko-groszek to dla leniwych . widziałem fajny patent z bębnem podzielonym na 4 gdzie wrzucało się takie ćwiartki i tarczową ciął to było pod ciągnik i jeszcze z taśmociągiem żeby same do przyczepy ładowało 

Opublikowano
1 minutę temu, adam131 napisał:

na pewno

To nie do mnie z tym problemom tylko do mojego szajsunga 😎

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

Takiego słowa niema "chiba".

Jak może nie być jak napisałem i jest ? :D

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie czy ktoś wie po co są 3 piny w prądnice od licznika bo na logikę starczył by  minus i plus.A po co ten trzeci lub jak minus idzie masą a nie przewodem jak z tym jest.W sumie sprawdzę miernikiem i będę wszystko wiedział a może ktoś się wykażę wiedzą.

59115725-83355943-ii-przekladnia-licznik

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
23 godziny temu, mf362 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-360-3p-330-mf-255-CID757-IDDbu8P.html

Perelka 400 mtg z hakiem 

Tyle ze opony troche sie,przydarly pewno do kosciola i na działkę jezdzone 

pytanie czy tylne opony są z tego rocznika co ciągnik, pewnie bardziej zorientowani będą wiedzieli co wkładano na pierwszy montaż, ale mi wyglądają co najwyżej na końcówkę lat 70

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Strongman napisał:

Nie ale jak kupisz samochód który ma 230tyś to się można spodziewać ze nie długo będzie do roboty a jak kupisz jak ma 300tyś to już będzie zrobione

gdzie takie mądrości wyczytałeś ?blisko 400tys turbo nie tykane kluczem ,oryginał ,do skrzyni biegów nje ma o co się przyczepić ,wtryski ,pompa nie ruszane od nowości ,olej wymieniany co 10,12 tys bez dolewki między wymianami

sprzęgło ,dwumas do tej pory nie robione ,czy oryginał nie wiem kupiony z przebiegiem 186 tys km.Zgadnij co to za auto?

Opublikowano

Ło matko . Siekierą wolę .

2 minuty temu, Pstrąg napisał:

Jeszcze inna koncepcja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v