Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

bo to mina, ktoś sobie jaja robi, odbiera telefony, a podaje adres w drugim końcu Polski

tutaj nawet kiedyś było pisane jak pewnego dnia u kogoś na wiosce pokazało się kilkunastu handlarzy i szukali nieistniejącego adresu żeby zabrać nieistniejący sprzęt

Opublikowano
29 minut temu, Mecha napisał:

Ktoś kto ma porządny i umiejętności sprzęt to najszybszy termin za pół roku. A np w żniwa czas się liczy

Jakie opinie o hassia dkl 250?

W żniwa to się jedzie do sklepu i kupuje co potrzebujesz a nie bawi się na tokarce.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Co Ty chcesz z inżynierem się kłócić:ph34r: nie pospawasz i uj9_9

Przypomniało mi się jak pewien inżynier się klocil ze krzychu amelinium nie pomaluje 

33 minuty temu, Mecha napisał:

Ktoś kto ma porządny i umiejętności sprzęt to najszybszy termin za pół roku. A np w żniwa czas się liczy

Jakie opinie o hassia dkl 250?

Nie wiem co za rejon ale u mnie w promieniu 10 km mam kilku jak nie kilkunastu tokarzy. W tym jeden ulubiony ktory nie robi tego dla pieniędzy i od lat juz zamyka warsztat :D

2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

W żniwa to się jedzie do sklepu i kupuje co potrzebujesz a nie bawi się na tokarce.

Na os do prasy musialem 4 dni czekac, co powiesz na to? W 20 minut tokarz mi dorobił. 

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

No to wychodzi że ze mnie h... nie spawacz, czyli w sumie tak jak myślałem

Spawarke mam za 700zl

20200620_165615.jpg

A skąd mamy wiedzieć, że to nie jest element płotu?

Rozetnij jakiś spawany element to zaraz Ci ocenimy jakość spawu :)

Swoją droga, tak  po postach zauważyłem, że hubetrtb jest specjalistą we wszystkim. 

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

skąd mamy wiedzieć, że to nie jest element płotu

a ja nigdzie nie napisałem co to jest😋

Rozetnij jakiś spawany element to zaraz Ci ocenimy jakość spawu

muszę kiedyś takie coś własnie zrobić, jak znajde wolną chwilę, dla samego siebie

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Przypomniało mi się jak pewien inżynier się klocil ze krzychu amelinium nie pomaluje 

Nie wiem co za rejon ale u mnie w promieniu 10 km mam kilku jak nie kilkunastu tokarzy. W tym jeden ulubiony ktory nie robi tego dla pieniędzy i od lat juz zamyka warsztat :D

Na os do prasy musialem 4 dni czekac, co powiesz na to? W 20 minut tokarz mi dorobił. 

Proszę mi się z Rysia nie nabijać🤣

Ostatnio jak zajechałem to od razu pyra czy wczoraj nie miał mi tego zrobić 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

bo to mina, ktoś sobie jaja robi, odbiera telefony, a podaje adres w drugim końcu Polski

tutaj nawet kiedyś było pisane jak pewnego dnia u kogoś na wiosce pokazało się kilkunastu handlarzy i szukali nieistniejącego adresu żeby zabrać nieistniejący sprzęt

k**wa ja tak zostałem zrobiony W ch*ja 😡

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Proszę mi się z Rysia nie nabijać🤣

Ostatnio jak zajechałem to od razu pyra czy wczoraj nie miał mi tego zrobić 😉

Złoty chłop z niego  ;) i najważniejsze że wystarczy mu powiedzieć co potrzebujesz i tak zrobi, a niektórym bys dal rysunek techniczny z wymiarami i opisem a jeszcze spie***la...

Opublikowano
bratrolnika napisał:

skąd mamy wiedzieć, że to nie jest element płotu

a ja nigdzie nie napisałem co to jest😋

Rozetnij jakiś spawany element to zaraz Ci ocenimy jakość spawu

muszę kiedyś takie coś własnie zrobić, jak znajde wolną chwilę, dla samego siebie

potnij przyczepę sołtysa 😀

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, darro-farmer napisał:

mógłbyś przybliżyć historię?

Jakieś 10 lat do tyłu ,szukaliśmy prasy zwijającej ,dwa razy pojechałem do nie istniejącego adresu , za drugim to nawet kilku ludzi z całej Polski się zjechało ,były bardzo ładne zdjęcia ,maszyny przedstawione jako idealne ,ceny nie jakoś specjalnie promocyjne Ale sprzęt ładny , tel zawsze inny po dojechaniu na miejsce tel już wyłączony 😕 

Opublikowano (edytowane)

pewnie był w ofercie i nikt nawet nie zdzwonił albo handlarze  dawali połowę   ....to teraz  gość szuka odreagowania bo to przeważnie  handlarze  dzwonią i dają połowę od reki 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

I zobacz jak skończyłeś?😂😂😂😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v