Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie perelki sie zdarzaja- sam znam goscia co ma fiata 125 z 91 r z przebiegiem z 3000 km,on nawet nim do kosciola nie jezdzil bo mieszka dwa domy dalej😛.

w 93 juz nie produkowali tego modelu- co najwyzej skladali z czesci  pozostalych po komunizmie 😏,

zetor to zetor-zakladam ze przezyje niejednego nowego skladaka z turcji,pakistanu,indii czy chin, ale nie za te pieniadze...

nawet w malopolsce go nie sprzeda za te pieniadze-chlopaki liczyli na latwy zarobek a moze chwile postac.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

takie perelki sie zdarzaja- sam znam goscia co ma fiata 125 z 91 r z przebiegiem z 3000 km,on nawet nim do kosciola nie jezdzil bo mieszka dwa domy dalej😛.

w 93 juz nie produkowali tego modelu- co najwyzej skladali z czesci  pozostalych po komunizmie 😏,

zetor to zetor-zakladam ze przezyje niejednego nowego skladaka z turcji,pakistanu,indii czy chin, ale nie za te pieniadze...

nawet w malopolsce go nie sprzeda za te pieniadze-chlopaki liczyli na latwy zarobek a moze chwile postac.

Sorry za edycję , ale mam moderację

Jacuś konto likwiduj . Tak obiecałeś . Z 91 to był FSO , a nie Fiat .

Miło cię było poczytać .

https://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_Fiat_125p

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A jak twoje handle ostatnie?

Nie bylem jeszcze u tego znajomego i nie wiem ile zawolac za te osie z zaczepem i poznaniaka. 5stow bedzie dobrze, czy za duzo?

A tak w ogole, to kolega dzis przyjechal i przywiozl reszte za plug. Dalem mu jeszcze dla tego wyjka z 6 lemieszy co lepszych na szybko znalazlem. Takze oficjalnai ostateczna wersja - ojcowy plug poszedl za 400zl 😛

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

Obiecałeś !! :ph34r:

Już jeden napisał do mnie z takiego konta . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

gdy sie plany nie zmienia to za miesiac bede jechal nad morze to moge wpadnac do marecka-akurat przez koronowo jezdzimy😎

moze i bym sobie zmienil nazwe- 13 lat i wystarczy ?? chyba nie ,kto ze starej gwardi zostal yacenty ,jego brat griga i tyle. gdzie sa chlopcy z tamtych lat-paru na *** a reszta sie wykruszyla. gdzie te czasy gdzie za caly tydzien bylo tyle postow co dzisiaj za godzine.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

gdzie te czasy gdzie za caly tydzien bylo tyle postow co dzisiaj za godzine

Twórczy jestem .

Opublikowano
23 minuty temu, daron64 napisał:

. Takze oficjalnai ostateczna wersja - ojcowy plug poszedl za 400zl 

😛

Przelewać szybko do mnie, jako pierwsza transza za przyczepę

6 minut temu, jacus napisał:

yacenty ,jego brat griga i tyle

@griga to brat Jacka?!?!?? 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

@griga to brat Jacka?!?!?? 

Tjak . A nawet na odwrót .

Opublikowano

7745 turbo w wersji horal to ewentualnie bez vat-u to byl bral bez zastanowienia.

widac pamiec mnie czasami myli -stare czasy, chyba rzeczywiscie zmienie konto na zetorki😜,  

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Przelewać szybko do mnie, jako pierwsza transza za przyczepę

@griga

Kurcze, może będę Ci po kawałku przelewal za każdym razem jak mi jakaś lewa kasa wpadnie :)

1 godzinę temu, jacus napisał:

7745 turbo w wersji horal to ewentualnie bez vat-u to byl bral bez zastanowienia.

Przecież horal to brzydal jakich mało

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v