Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak by to rzec, najpierw się tym przejedź a potem otwórz maskę. Silnik to nie mocarz, awaryjny hmm... no nie jest ale wiekuiste wycieki itp to norma. Skrzynia jest źle zestopniowana, sprzęgło szybko się kończy a zawieszenie nie wybiera nierówności tylko je zbiera. Generalnie to auto żenada ale nic do 10 tys nie kupisz lepszego jak już wcześniej napisałeś. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Chodzi o komfort czy  awaryjność?? Wiem że to nie cud techniki ale do 10tys nic lepszego nie znajdę raczej.

A T4? Z paką to może i faktycznie ciężko.

Opublikowano

Patrzę po olx, to faktycznie Darku masz rację. Mnóstwo T4 w ogłoszeniach jest w tych pieniądzach.

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Patrzę po olx, to faktycznie Darku masz rację. Mnóstwo T4 w ogłoszeniach jest w tych pieniądzach.

Brat liczył na wiosnę swojego pogonić więc się orientowałem ile można wziąć

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

T4 musi byc naprawdę od "znajomego" to są już bardzo wypracowane samochody. 

A który dostawczak mający 20 lat nie jest wypracowany???? To nie tylko t4 dotyczy

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A młody zadowolony z agregatu?

Pole obrobił, mówi że robotę robi

• Like 1
Opublikowano

Może macie rację, trzeba będzie się zorientować i poszukać w necie.  Ewentualnie jakiegoś pickupa starszego poszukam to też może być dobra alternatywa.

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Nie mówię że ten konkretny egzemplarz tylko z ciekawości pytam bo chodzi mi po głowie taka opcja. Takie złe te Lubliny ?? 

Myślę o takim dostawczaku z paką do 3,5 t żeby drobne rzeczy na budowę zawieść, ropę na do koparki czy jakieś części.

Jest problem z częściami do lublinka, a np do 10lat starszego t4 jest praktycznie wszystko.

• Like 1
Opublikowano

Miał delikatną skrzynie która się rozsypywała do tej pory jest bardzo droga w zakupie. A w silniku wypadał "komory". Trwałość była duża ale nie każdy egzemplarz był bezproblemowy. 2,5 było zdecydowanie lepszą opcją. 

Opublikowano

Ja miałem jednego 1.9 d z 91r i potem był 1.9 td z98r woziły warzywa na targi i dawały radę, potem tego drugiego podpinałem lawetę szedł ale ciut mu brakowało jadu. Ale kosmicznie mało palił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v