Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, hubertb napisał:

Spaloną szlifierkę sam bym kupił, wirniczek do regeneracji trochę pudru i fajna maszyna za grosze. Sam dużo rzeczy kupuje uszkodzonych, przełączniki, moduły. Nawet tu z forum kupiłem ostatnio(jeszcze muszę sfinalizować transakcje) przerywacz kierunkowskazów. Teraz szukam taniej pompy wtryskowej Lucas/Delphi DPC lub DPA. Chętnie odkupuje różnego rodzaju uszkodzony sprzęt. 

A po co jak można kupić sprawne w dobrej niskiej  cenie 

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-skorupowa-jednoosiowa-kiper-wywrotka-do-tylu-8t-veenhuis-CID757-IDEl7iA.html Jakieś opinie na temat przyczepy, jakieś uwagi? Zna ktoś może sprzedającego?

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Szlifierki czy inny sprzęt ? Po za tym sama radość naprawienia daje dużo. 

W mojej wirnik wyjarało a nowego dostać nie można, gdyby był dostępny to bym ją reanimowal, 9 lat u mnie służyła

20200411_095353.jpg

Opublikowano

Chińczyków nie warto bo tam wszystko będzie do wymiany. Opłaca się firmówki i wysokie modele firmowe. Chodzą długo i zachowują cenę przy ewentualnej sprzedaży. 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Będą na sprzedaż felgi przednie od ostrówka, warte to coś?  Czy tyle co na złom? 

nowe około 200zł, więc jak używka w ładnym stanie to 150zł możesz cenić, nie jeden z forum pewnie do 360 by kupił

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, hubertb napisał:

Szlifierki czy inny sprzęt ? Po za tym sama radość naprawienia daje dużo. 

A co nie ,u mnie taka giełda gdzie takich rupci pełno ,firmówek itp

Kuźwa sam ostatnio nie kupiłem wiertarki celmy za 20 zł ,zastanawiałem się sekunde A gość podszedł i kupił 😕

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, 6465 napisał:

z kim klei

Kim podobno nie żyje😋

Przecież poznałeś całą ekipę, wszystkich jej członków, każdy się z Tobą witał

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

ogólnie, grubo tam było patrzę. poznał członków, z każdym się przywitał... oszczędź nam szczegółów, proszę

6465 napisał:

Cierpliwości to moja pierwsza trajka w życiu. 

wspomóż się eliksirem od sołtysa. debrzyniak dodaje odwagi.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v