Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze nie pytam jaki pas.narzedziowy by pasował do niej 😛 przewod, to z tego co tu pisaliście to albo 25, albo 35. 

Teraz jak mam te niecałe 2m, to nie zliczenile razy ja wypierniczylrm, bo gdzieś musiałem się przesunąć i pociągnąłem ja za sobą

Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

Pany, u kogo polecacie zamówić plandekę do przyczepy? Jakieś sugestie, gdzie przystępnie cenowo i solidnie?

Kolega @czesio200 może coś pomoże

Opublikowano

Gdzie nie wiem .ci co kleją plandeki to mają . Cena zależy od gramatury . ilości oczek i innych bajerów

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Koła sobie zamontuj 

Lepiej plecak kupić i nosić ze sobą he he

• AgroTeam
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-agrifac-eko-2000l-24m-super-stan-hardi-rau-CID757-IDEkgq7.html Dość ciekawa cena względem tego ile chca za takie w NL. Chyba że jak zwykle tylko dobrze umyty

Opublikowano

Nie lubię ciągników MF i nie będę tego krył. Z racji dobrej sprzedaży tej marki w Polsce, doradzam obejrzyj inne marki a tą zostaw na koniec tabeli. Mniej się trupów naoglądasz. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v