Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież dopiero co mnie prawie zjadłeś że 60 to gówno nic nie warte A teraz każesz takie inwestycje 😏 na tych felgach też montują 16.9 i jakoś to jest

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

Ja robiłem to odjeżdżając tylko przodkiem, i odpukać działa już kilka lat

43 minuty temu, leonardo111 napisał:

URSUS932 da się zdjąć miskę bez rozpoławiania w 3p, przodem trzeba odjechać

Pany A te gumowe uszczelki wklejaliście na jakiś silikon , dirko itp ??czy na sucho 

42 minuty temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 co żeś znowu popsuł co?

Nic . po 10 latach zaczoł się pocić i trza uszczelnić 😏

Opublikowano
23 godziny temu, danielursus3p napisał:

Zgoda. Tylko jak mam przepłacać za złom kilkanaście tysięcy w Polsce za coś co jest podpicowane, i później się okazuje że trzeba pół skrzyni zrobić to dopiero jest radocha somsiadów. A miała być żyleta...

Nie tak dawno znajomy kupił z Francji MF 6150 coś około 30k zapłacił. Co się działo - nie jeździł. Okazało się że tarcza sprzęgłowa się skończyła. Koszt tarczy i docisku nie wiem dokładnie jaki, ale raczej nie duży. Polerka, ciągnik wyczyszczony, dopieszczony pod siebie, powymieniane co potrzeba, już koło 1000h zrobił i nic się nie dzieje. A w Polsce ile by zabulił za taki wówczas? Z 50? 60? I wraz nie wiadomo czy by jeździł jak potrzeba. To jest używany sprzęt trzeba się spodziewać awarii i w perełce od handlarza jak i w tym co kupi się gdzieś tam na zachodzie samemu, a teraz prosta matematyka kupić i zrobić pod siebie i wiedzieć jak ciągnik wyglądał przed remontem czy kupić od handlarza wypicowany złom na kołach co nie wiadomo co się z nim działo i czy nie naprawiali tego na sztukę?  A w bajki nie których handlarzy, że to co on sprowadza to same lale, to już słuchać mi się nie chce. Na placu co zobaczysz u handlarza? Nic. Trzeba by tym ciągnik chociaż ze 2 dni w polu ryć żeby wyszło co to za sprzęt.

Zgodzę się z tym że są i w Polsce ładne ciągniki, ale kosztują odpowiednio większą sumę pieniędzy, a teraz jaki jest gwarant, że w tym co przepłaciłeś kilka tyś coś nie walnie na grube tysiące kilka miesięcy po kupnie?

Jaki siewnik jak można wiedzieć?

Witam 

Mam tylko jedno pytanie ,ile sprzętu kupiłeś na "zachodzie" sam???

2 godziny temu, przybyslawice5211 napisał:

agroplast mam kilka latek

Opublikowano

Taka spawarka nadaje się do awaryjnego pospawania czegoś czasami na gospodarstwie np. urwanego mocowania od poidła, pospawania połamanej bramki u byków żeby nie ciągnąć ciężkiej transformatorówki?

https://allegro.pl/oferta/spawarka-inwertorowa-inwerterowa-300-280a-igbt-lcd-9022277265?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ZmIyNDQzNTAtNGQ4NC00ZTZkLTk3N2YtMmJlOTkxYWFmNGQ1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=8cda8800-4228-4b14-8bc6-1cfa7d3264a6

Opublikowano

Czy spotkał się ktoś z Was z agregatem uprawowym na bronie zebowej Becker ratiomat SKF 3100? Sprzet wiekowy bo lata 70. Brat uprawiał pod buraki takim i mu się spodobał i chciałby sobie kupić 😀 podsyłam zdjecie jak to wygląda bo w internecie ciężko znaleźć taki

received_654252715149090.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Oferta dla najbardziej wymagajacych userow z tego forum. johnnik prawie nowka 6110 z 2001r z przebiegiem 3700mth. nawet jakies faktury z serwiasu sa z przegladow wiec gadki ze cofany odpadaja.lalka poprostu

ojej.zapomnialem ze niestety nie kosztuje 40tys ale 100 z hakiem.no coz nikt z forum jednak nie kupi. hehe

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Edytowane przez szmergiel
roztargnienie
Opublikowano

Nie unoś się . Dla beki napisałem . Pozazdrościć że takie perełki znajdujesz . B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v