Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x340 mają w pełni synchronizowaną skrzynie jedna przesuwka = tysiąc dwieście polskich nowych złotych. Skrzynia jest inaczej ze stopniowana niż w 60 i 7211. Różni się też położenie pompy hydraulicznej. 

Opublikowano (edytowane)

Szybkie pytanie mam - w rozsiewaczu nawozów łopatki - krótsza i dłuższa. Nie popatrzyłem jak były ustawione. Jedna była ostrzej a druga łagodniej, ale nie uja nie pamiętam która jak. Najłagodniej to 1 otwór, najostrzej to 5. Jedna była na pierwszy, druga na 3. Podpowie ktoś jak powinno być?

IMG_20200326_154246_copy_1600x1200.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

Sprzedam sadzarke do rosady. Sadzarka kupiona kilka lat temu od gościa, który ją sobie zrobił do sadzenia kapusty. U nas sadziła tytoń, kuzyn dorobił 3-cią sekcje i sadził czosnek, a ostatnio kumpel sadził truskawki. Jak widać do wszystkiego sie nada 😛 Sprzedaje, bo już nie jest potrzebna. Cena 1000zł do negocjacji, lubelskie. Fotki będą w najbliższym czasie

Edytowane przez rafal4610
Opublikowano
8 godzin temu, Bogdan675 napisał:

Jak w dobrym stanie to warto ,mam takiego tylko 4x4 od 6 lat pancerna maszyna

A biegi nie powinny być już z boku tak jak w innych,  starsze modele mają inną skrzynię i dlatego między nogami czy o co chodzi? 

Opublikowano
58 minut temu, daron64 napisał:

Szybkie pytanie mam - w rozsiewaczu nawozów łopatki - krótsza i dłuższa. Nie popatrzyłem jak były ustawione. Jedna była ostrzej a druga łagodniej, ale nie uja nie pamiętam która jak. Najłagodniej to 1 otwór, najostrzej to 5. Jedna była na pierwszy, druga na 3. Podpowie ktoś jak powinno być?

Jaki rozsiewacza ? Trzeba według instrukcji, w każdym inaczej

Opublikowano

Jakbym miał instrukcje to nie byłoby problemu 😔 Promar dwutalerzowy. Myślałem, że jest jakaś uniwersalna zasada. Tzn jeśli chodzi o samo to, która łopatka ma być ostrzej, a która łagodniej.

Opublikowano (edytowane)

Tyle razy wstawiasz to chociaż zejdź z ceny chyba że chcesz sprzedawać a nie sprzedać.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v