Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jednak tak jak napisałem. lepiej trzymać się jednej, tej pierwszej. dodam do tego słowa tutejszego starszego Pana, który ożenił się drugi raz po śmierci pierwszej żony. zapytany jak tam się żyje odpowiadał: "ach, my ciągle we troje..." (chodziło mu o to, że w myślach ciągle pierwsza żona, fizycznie z drugą)

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

to żonę odwieźć, pasażerkę przywieźć. 😉 choć po kilku latach małżeństwa to już lepiej zostawić jak jest, a nie nowej szukać i na nowo się do wszystkiego przyzwyczajać.

bo to jak z kobyłą, od nowa nakładać trzeba :D

• Like 1
Opublikowano

@slawek74 dla Ciebie pierdek a komuś może być aż za duży ,nie mierz wszystkich swoją miarą 😏. Moc z kapelusza to prawda , dzwoniłem do niego mówił że ma firmę drogową w gminie sprzęt pracuje ,ciągnik 3 lata osobiście sprowadził. A ile w tym prawdy 😏

21 minut temu, Uziu92 napisał:

@Ursus932 kupiłeś już coś ?

Narazie nie , sieje zboża , nawozy , obornik itp brak czasu ogólnie 

Opublikowano (edytowane)

Dopiero teraz  popatrzyłem na lokalizację, bym wcześniej ogarnął to bym wiedział  co i jak😕🙈 Osobiście nie znam gościa ale można było popytać, ale i tak zarezerwowany to po ptokach

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

UWAGA!!!

BĘDZIE OGŁOSZENIE PARAFIALNE :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

PROSZĘ WSZYSTKICH PRZY WRZUCANIU ZDJĘĆ O WYBRANIE ODPOWIEDNIEJ KATEGORII ZDJĘCIA. 

RAZEM Z @Bartek933 STARAMY SIĘ AKCEPTOWAĆ ZDJĘCIA NA BIEŻĄCO. MYŚLĘ, ŻE ŻADNE NIE WISI DŁUŻEJ JAK 12 GODZIN - A ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ JEST AKCEPTOWANA W CIĄGU GODZINY. OCZYWIŚCIE ŻADEN Z NAS NIE JEST PRZYKUTY DO KOMPUTERA, ANI TELEFONU, WIĘC NIE OCZEKUJCIE, ŻE W CIĄGU KILKU MINUT ZDJĘCIE ZOSTANIE ZAAKCEPTOWANE W SYSTEMIE. 

CHCEMY, ABY WSZYSCY MOGLI KORZYSTAĆ W MIŁEJ I PRZYJEMNEJ ATMOSFERZE Z TEGO FORUM, A WRZUCANIE ZDJĘĆ DO "POCZEKALNI" POWODUJE CHAOS I ZBĘDNĄ ROBOTĘ. JEŻELI FAKTYCZNIE KTOŚ NIE WIE DO JAKIEJ KATEGORII PRZYPORZĄDKOWAĆ ZDJĘCIE TO NIECH UMIEŚCI JE W POCZEKALNI. BĘDZIE TO ZAAKCEPTOWANE W UZASADNIONYCH TRUDNYCH PRZYPADKACH.

KONIEC OGŁOSZENIA :)

POZDRAWIAM SUMEK666

FUCHS AGRIFARM STOU MC PRO 10W40 

potrzebuję 60 litrów tej mikstury

gdzie można nabyć w dobrej cenie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v