Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

@Ursus932 teraz w Twoich okoliach bede robić pokazy, 4x4 na stałe załączone  😄 moze akurat przypasuje 😂😂

I tak nie bardzo wiem o co biega 😏

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Jechałem przejazdem z Łasku na Częstochowę, i tak z ciekawości zajrzałem.  A to ty też z łódzkiego jak ją? 

To nie wiedziałeś ,tyle razy już pisałem że z łódzkiego 😏 to jeszcze dwóch handlarzy jest parę kilometrów od buczku w okolicy Zelowa

Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

ja ci 2 m sprzedam za 400 zł tylko transport z Kluczborskiego  skombinuj 

Jak masz te wały?  Jak skręcane na trzy śruby to dam ci po 100zl za metr i zabiorę. 

Opublikowano

Mam pytanie. Zaczął mi w 5211 przeciekać dach. Tapicerka się odwiesiła i szyberdach też po przejściach. Dałoby radę to gdzieś w całości kupić i jak to cenowo wychodzi.

Opublikowano

Dało by się . Drogie jak gdzieś się znajdzie . Podróbki bywają , ale badziewne podobno .

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał:

Uzytkowalem tego typu pistolet.  Pomalujesz nim bez problemu. Potrzebujesz tylko wydajnej sprężarki ,bo te dysze lubią dużo powietrza. Powodzenia przy malowaniu sufitów. Nalewalem do większego zbiornika niż ten widoczny powyżej po same brzegi to ręce trochę bolały w tej pozycji. Polecam ten pistolet do wykonywania obrzutek cementowych.

Opublikowano
10 godzin temu, migacz napisał:

Mam pytanie. Zaczął mi w 5211 przeciekać dach. Tapicerka się odwiesiła i szyberdach też po przejściach. Dałoby radę to gdzieś w całości kupić i jak to cenowo wychodzi.

Blachodachówki mi zostało w kolorze brązowym dwa arkusze, jak chcesz to ci oddam😋

Opublikowano

@tobi866 dłużej będzie szło ale wypiaskujesz ,często też przerwa na sypanie ścieriwa z racji małego zbiornika . ale takim małym kompresorem to nie pójdzie 😕 ,sprzęt musi być wydajny

Opublikowano

Sa tez 38 litrow cos pare zł tylko droższe ,ale jak sprezarka nie da rady to d*pa z tego, trzeba pojechać przyczepa do piaskowania, podobno za 300-350 zł to wypiaskuje.

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-piaskowania-profi-do-karcher-hd-hds-7884812525

Ma ktoś z was takie coś?  Zdaje to egzamin? 

4 minuty temu, tobi866 napisał:

Sa tez 38 litrow cos pare zł tylko droższe ,ale jak sprezarka nie da rady to d*pa z tego, trzeba pojechać przyczepa do piaskowania, podobno za 300-350 zł to wypiaskuje.

Za 350? To wcale bym się nie zastanawiał tylko prowadził.  Mi za d46 powiedział 2000zl.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

10 godzin temu, migacz napisał:

Blachodachówki mi zostało w kolorze brązowym dwa arkusze, jak chcesz to ci oddam😋

Coś się komuś dowcip wyostrzył 😃 do zetora do biała lub ewentualnie czerwona😁

Opublikowano
Dnia 8.03.2020 o 07:39, 6465 napisał:

Za 350? To wcale bym się nie zastanawiał tylko prowadził.  Mi za d46 powiedział 2000zl.

U nas bierze 150 zl za godzine. Powiedział ze bez podlogi ( ma byc drewniana) i bez burt  powinien sie wyrobic w 2 godziny.

Dnia 8.03.2020 o 07:39, 6465 napisał:

U nas bierze 150 zl za godzine. Powiedział ze bez podlogi ( ma byc drewniana) i bez burt  powinien sie wyrobic w 2 godziny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v