Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, jahooo napisał:

Ojciec ma opony Kormoran Landpro z tyłu w C-360 już 15 lat, wyglądają jak nowe, to mogę coś powiedzieć o jakości. Chyba były za dobre , bo już takich nie widac w sprzedaży

Też mam takie na jednym ciągniku ,13 lat 👍 i eleganckie. 

A dziś k*rwa kabat na przodzie mi pękł  😕

Opublikowano (edytowane)

Z Kabatem to jak się trafi.już pisałem wcześmiej że rozmawiałem ze znajomym co ma sklep to powiedział że zrezygnował ze sprzedaży kabata bo to badziew a o reklamacji to można zapomnieć

Edytowane przez stempos1980
Litera
Opublikowano

@stempos1980 A nie wiesz czy znajomy handluje stomilem Poznań?? Bo chciałem kupić do przyczepy i opinia obiektywna by'się przydała

Opublikowano
43 minuty temu, jahooo napisał:

Ojciec ma opony Kormoran Landpro z tyłu w C-360 już 15 lat, wyglądają jak nowe, to mogę coś powiedzieć o jakości. Chyba były za dobre , bo już takich nie widac w sprzedaży

Barum to były opony, na 360 gdzieś 93-95 zakładana i odpukać bez problemów, druga Stomil w podobnym wieku i klocki zaczęły odchodzić

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

tez takie mamy w c 360, kupione w słomczynie z dętkami w 2007 roku, ciągnik strasznie dużo jezdzi po asfalcie, a zuzycia może ze 20%, nic nie pękają, bardzo udane opony.

Opublikowano
6 godzin temu, szmergiel napisał:

piszesz ze sprzet ma ładny,nieupiekszony to po co się docxepiasz?gość i tak jak piszesz jest kulturalny skoro sobie idzie jak się czepiasz wiec z dlaczego piszesz że trudny?może po prostu zwyczajnie normalny

Ja byłem oglądać siewnik amazone. W ogłoszeniu było widać ścieżki i tak było napisane. Zajechałem na plac a tam cena bez zmian tylko ścieżki zdemontowane. Było widać ślady a gość ze za dopłatą może mi zamontować. Ja mu pokazałem ogłoszenie w necie to poszedł sobie. Wrócił za 15 min a jak się spytałem co proponuje w związku z ogłoszeniem to znów poszedł i wrócił powiedzieć że zmienił właśnie ogłoszenie i nie ma zamiaru się z nami targować a poza tym spieszy mu się i jak cena nie pasi to nie kupujta. Było tam parę innych ładnych maszyn. Znajomemu też powiedzieli przez tel że ma komplet obciążników a na miejscu chcieli sporo dopłaty. 

Opublikowano
20 minut temu, migacz napisał:

Ja byłem oglądać siewnik amazone. W ogłoszeniu było widać ścieżki i tak było napisane. Zajechałem na plac a tam cena bez zmian tylko ścieżki zdemontowane. Było widać ślady a gość ze za dopłatą może mi zamontować. Ja mu pokazałem ogłoszenie w necie to poszedł sobie. Wrócił za 15 min a jak się spytałem co proponuje w związku z ogłoszeniem to znów poszedł i wrócił powiedzieć że zmienił właśnie ogłoszenie i nie ma zamiaru się z nami targować a poza tym spieszy mu się i jak cena nie pasi to nie kupujta. Było tam parę innych ładnych maszyn. Znajomemu też powiedzieli przez tel że ma komplet obciążników a na miejscu chcieli sporo dopłaty. 

Kwal uja z tego goscia 

Na wodę auto nie chodzi ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v