Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

6

Budżet? - pierwszy warunek to ciągnik 100% sprawny.

JD z serii xx20 jakieś oglądałeś ?

13 minut temu, Agrest napisał:

6

Budżet? - pierwszy warunek to ciągnik 100% sprawny.

JD z serii xx20 jakieś oglądałeś ?

Opublikowano

Oglądałem.

Ogólnie to przekonałem się do Aresa. Ale tego case biorę pod uwagę bo blisko.

Opublikowano

Ta, i lakier się trzyma, nawet klosze w lampach całe😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ta jest fajna, ale i cena nie fajna.  Choć wolałbym jak case. Może ktoś oglądał albo mieszka w pobliżu I coś wie?

https://www.olx.pl/oferta/claas-ares-656-rz-tuz-wom-pneumatyka-klima-z-niemiec-CID757-IDDJBAq.html

Jaka to cena niefajna, niefajna to jest tej proximy, którą jestem zainteresowany

https://www.olx.pl/oferta/zetor-ciagnik-rolniczy-zetor-proxima-85-to-rad-masz-opoczno-CID757-IDyWkFn.html

Opublikowano

Odnośnie gościa w zbiersku trudny do dogadania. Cena jest ceną i koniec. Targowanie też masakra. Jak zaczynasz się doczepiać do czegoś to on sobie idzie. Ale sprzęt ma ładny na placu. Czasem upiększony a czasem po prostu nie zniszczony. 

Opublikowano
6 godzin temu, migacz napisał:

Odnośnie gościa w zbiersku trudny do dogadania. Cena jest ceną i koniec. Targowanie też masakra. Jak zaczynasz się doczepiać do czegoś to on sobie idzie. Ale sprzęt ma ładny na placu. Czasem upiększony a czasem po prostu nie zniszczony. 

piszesz ze sprzet ma ładny,nieupiekszony to po co się docxepiasz?gość i tak jak piszesz jest kulturalny skoro sobie idzie jak się czepiasz wiec z dlaczego piszesz że trudny?może po prostu zwyczajnie normalny

Opublikowano

Pewno tyle co i na dzień .:ph34r:

11 minut temu, jedrus2020 napisał:

zapotrzebowanie na noc

Opublikowano

nie ma jak fachóra xD

gość nawet nie potrafi poprawnie nazwać opon, taką opinię o oponie po kilku miesiącach można sobie w buty wsadzić, nie wspominam już o tym na jakim ciśnieniu jeździ przy tak małym obciążeniu

• Like 1
Opublikowano

Ojciec ma opony Kormoran Landpro z tyłu w C-360 już 15 lat, wyglądają jak nowe, to mogę coś powiedzieć o jakości. Chyba były za dobre , bo już takich nie widac w sprzedaży

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v