Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
marian7k napisał:

Kasa do 3k pojemność najlepiej 800l ale 600 może dorobiłbym nadstawki.Rozrzut 15m

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-sulky-dr-850-CID757-IDDqvCg.html Do 3 dołożysz siłownik i odswierzanie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Wrzucalem to

No to mi umknęło,sorki 😀

Mam takie pytanie odnośnie prądniczki w zetorze 9540. Obok wisi kabelek,a w prądniczce są dwa piny chyba że nie wyczuwam trzeciego. Czy to jest oryginalna prądniczka na dwa piny? I od czego mógłby być ten wiszący kabelek? Jakość zdjec słaba ale ciężkie dojście jest tam. Juz dawno nie odpalany to trochę nalotu się na kole zebrało 😀

IMG_20200211_164251.jpg

IMG_20200211_164558.jpg

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie tekstu
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, igor10246 napisał:

nie ma tam tego 3ciego pinu, najprawdopodobniej wsadzony zamiennik który nie posiada tego pinu 

Czyli trzeba szukać trzypinowej prądniczki? Bo dziwne mi się to wydało. Ciągnik od pierwszego właściciela kupiony i nie mówił że coś robił przy tym,tylko gadał że licznik stanął niedawno i tyle,bo nie nabija mth i obrotów nie wskazuje tylko zawiecha na 700 obrotach. A ta prądniczka może być od jakiegokolwiek zetora aby tylko na 3 piny?czy musi być dedykowana pod model konkretny?

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie tekstu
Opublikowano

Pewnie tak, gość co u mnie elewacje robił mówił że ma dylemat: postawił tam chałupę, 250tys.zl wsadził, i mówi że pewnie nie będzie mu dane zamieszkać, mebli nie kupuje, bo skoro ich mają wysiedlac to co za sens...

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Czemu wysiedlają ?

Centralny port lotniczy mają w Baranowie budować przecież.

A dziś kolega z pracy wyczytal że w nowym projekcie szybkiej kolei na jednym z zaproponowanych wariantów główny tor idzie przez środek jego salonu😂 trochę zbladl..

2 minuty temu, 6465 napisał:

będzie tam do pracy chodził na pieszo dziurą w siatce. 😊

Ta, chyba samolotom gumkę będę nakręcal żeby śmiglo sie kręciło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v