Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, jahooo napisał:

Aby nie do Bychawy

Mówisz o tym co jadąc od niedrzwicy  jest z drugiej strony bychawy ? Grodziński

Opublikowano

Może ktoś kojarzy - kiedyś pisałem, że pytałem u dealeram agrolifta o cenę agregatu. Rzucił coś koło 10netto chyba. Teraz na srajbuku pisałem z laską od grom pol, czy jakoś tak. Wiecie ile chcą, za takie coś (odpowiednik agrolifta aus1-h),  tylko w konfiguracji 2.5m, z przodu listwa, ekrany boczne, wal crosskill? 11 300 netto 🤨

image;s=644x461

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jahooo napisał:

NIe pamiętam , Auto-szlif Bychawa (kiedyś), u mnie mają stację nazywa się to Car-Gaz II

Potrafią spieprzyć dokumentnie, a robi robotę kto popadnie, czasem chyba sprzątaczka, u mnie też zbierają pompy do roboty, kto robi, nie wiem, ale większość idzie do poprawki

Internet podaje

Ulica:

Sienkiewicza 12 Bychawa

Car gaz 1 jest w  Bychawie -czyli to Grudzinski -dobrze wiedziec

Stacja diagnostyczna w  Piaskach jest ich

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

senior grodzński jest w bychawie a synio na zemborzycach tereszyńskich ma to samo tylko teraz będzie na odludziu bo go expresówka zasłoni. taki sam sort jak senior.

wnuczek w bełżycach koło brico marche .

wszędzie to samo szlify, mechanika, stacja kontroli pojazdów.

raz byłem ze 14 lat temu w bychawie ze szlifem wału od samochodu to wiem co ten człowiek w bychawie znaczy. miało być taniej a wyszło drożej i wyciąganie wału na nowo nie wspominając o panewkach pozbieranych z wartatu

u tego na zemborzycach tereszyńskich tankowałem przez dłuższy czas ON do samochodu do puki nie miał szajsu który zatykał wtryskiwacze tak że po zregenerowaniu wtrysków trzeba było wypuścić cały bak paliwa i zmienić filter bo kompletnie wtryski się zaklejały

Opublikowano

Z agrolifta z ekranami bocznymi, włóką wersja 3 metrowa zapłaciłem 8100 netto. Zamówiony był w lutym, a odebrany był w lipcu. 

3 minuty temu, daron64 napisał:

Może ktoś kojarzy - kiedyś pisałem, że pytałem u dealeram agrolifta o cenę agregatu. Rzucił coś koło 10netto chyba. Teraz na srajbuku pisałem z laską od grom pol, czy jakoś tak. Wiecie ile chcą, za takie coś (odpowiednik agrolifta aus1-h),  tylko w konfiguracji 2.5m, z przodu listwa, ekrany boczne, wal crosskill? 11 300 netto 🤨

image;s=644x461

Opublikowano
25 minut temu, Baks00 napisał:

?????U mnie w ,,ogrodku"a pierwszy raz slysze.Grudzinski?

Grodziński Mariusz i Beata. kiedyś to było w bychawie jego ojca ale nie wiem jak miał na imie

Opublikowano

Ja kiedyś ciągałem taki zestaw mf 3065 a teraz pożyczony po sąsiedzku jakimś 100 KM new holandem tym robią. Wirówka z isarią na hydropaku. Na razie nie mam serca im odbierać,

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

@daron64 A to nie lepiej wirówkę kupić 2,5 m z hydropakiem jak ten drapak?

Niby drapak, włóka z przodu robi fajna robotę. 

Opublikowano

a wiecie co jest najlepsze?       najlepsze jest to że ten Zetor za tyle się sprzeda. :D

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Widac ze facet nie z tej planety

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

image;s=644x461

Darek nie bierz z listwą , tylko i wyłącznie wał przedni i najlepiej dzielony

Po przesiadce z przedniego wału na listwę nie mogę sie ogarnąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v