Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany doradźcie lepiej kupić silnik elektryczny starą polską używkę czy nowy chiński np: np.https://allegro.pl/oferta/silnik-elektryczny-3-fazowy-5-5kw-1450rpm-7436753113?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał:

Biegi pełzające najłatwiej znaleźć w ciągnikach sadowniczych. Jazda od 125 - 200m na h . Jak znajdziesz wersję F to na te 160cm rozszerzysz.

Tylko rynek wymieciony i ceny horendalne.

valtra serii 6000

Kazda ma biegi pelzajace i zaczynaja sie xhyba od 200mh

Opublikowano
41 minut temu, Ursus932 napisał:

Już dzwoniłem i jadę ze szwagrem oczywiście 😁

Weźcie kasę ze sobą bo niektórzy nie lubią wycieczek po gospodarstwie w ramach oprowadzania

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak ze szwagrem to szkoda paliwa tylko

Co Ty on w silnikach Perkinsa zafascynowany😉

Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

Weźcie kasę ze sobą bo niektórzy nie lubią wycieczek po gospodarstwie w ramach oprowadzania

A co do kieszeni mi zajrzy 😁

Opublikowano

Ostatnio gdzieś na olx widziałem ogłoszenie jak gościu całe gospodarstwo wyprzedaje jd zetorki c360 i tekst przyjmuję tylko konkretnych kupujących z gotówką .

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Co Ty on w silnikach Perkinsa zafascynowany😉

Mowisz że to moze wypalić??? Będzie zgoda rady nadzorczej???

4 minuty temu, mf362 napisał:

Ostatnio gdzieś na olx widziałem ogłoszenie jak gościu całe gospodarstwo wyprzedaje jd zetorki c360 i tekst przyjmuję tylko konkretnych kupujących z gotówką .

Pewnie zwalilo się mu na głowę ze 100 osób myślących że jak likwidacja to że pół gospodarki za pół darmo kupia 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jacek3773 napisał:

Zobacz jak ma odmę zrobioną. Dmucha na zewnątrz czy już w kolektor

To znaczy, jak lepiej? 

6 minut temu, bratrolnika napisał:

Mowisz że to moze wypalić??? Będzie zgoda rady nadzorczej???

Pewnie zwalilo się mu na głowę ze 100 osób myślących że jak likwidacja to że pół gospodarki za pół darmo kupia 

Nie wiem narazie trza  obejrzeć, 

A ciekawe czy tur do tego się dopasuje 🤔

8 minut temu, szymon09875 napisał:

@Ursus932 lepiej trolluje niż @sabuliga w temacie rolnik szuka żony :D

Zamiast pierdzielić głupoty, lepi mi doradź 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Matko Bosko z Perkinsem?! Do tego Lublina andorie i astrę 1.7isuzu. Wtedy będzie komplet 

Isuzu już jest 😁👍

Opublikowano (edytowane)

A jak tu doradzać jak Ty sam nie wiesz czego chcesz. Wg mnie ten ciagnik Ci wgl nie potrzebny, jakby byl to już by stał na podwórku.

Szukasz młodego nie wyjechanego egzemplarza a dupe se zawracasz pognitym rupem. Jak policzysz wszystjo to pewnie kolo 10 tys sie zakreci remont tego. To juz sie nie zła suma robi.

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

To znaczy, jak lepiej? 

Nie wiem narazie trza  obejrzeć, 

A ciekawe czy tur do tego się dopasuje 🤔

Zamiast pierdzielić głupoty, lepi mi doradź 

Tura założysz od zwykłej 4 przeciez pół rama jest taka sama.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v