Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt trzeba bardziej uważać nie są dla idiotów. Mam na podwórko Zettelmeyera 501 i planuje takie coś https://www.olx.pl/oferta/schaffer-870-manitou-ladowarka-teleskopowa-lamana-w-polowie-CID757-IDDwyZY.html

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem takiego druciarstwa, ale może się okazać, że ta opona dłużej wytrzyma niż ten dzisiejszy badziew. Dołożyć teraz 3 tyś do tego ciągnika to też bez sensu, nikt mu więcej za niego nie da.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, jacor73 napisał:

Nie jestem zwolennikiem takiego druciarstwa, ale może się okazać, że ta opona dłużej wytrzyma niż ten dzisiejszy badziew. Dołożyć teraz 3 tyś do tego ciągnika to też bez sensu, nikt mu więcej za niego nie da.

Po 800zl są za szt 😉 juz sie kupi

Opublikowano

Pewnie, że się kupi po 800, tylko ile one wytrzymają normalnej eksploatacji- 2, 3 lata? Wystarczy zapiąć jednoosiówkę i zaraz wychodzi co jest warta tania opona. Teść chciał przyoszczędzić i kupił właśnie takie, jedna po trzech latach w środku się rozwarstwiła. To co tanie nigdy nie jest dobre, a to co drogie nie zawsze jest dobre. Tanie zazwyczaj wychodzi drogo.

Opublikowano

sprzedajemy.pl

jacor73 napisał:

Pewnie, że się kupi po 800, tylko ile one wytrzymają normalnej eksploatacji- 2, 3 lata? Wystarczy zapiąć jednoosiówkę i zaraz wychodzi co jest warta tania opona. Teść chciał przyoszczędzić i kupił właśnie takie, jedna po trzech latach w środku się rozwarstwiła. To co tanie nigdy nie jest dobre, a to co drogie nie zawsze jest dobre. Tanie zazwyczaj wychodzi drogo.

no bez przesady za 800 zł można kupić mitasa albo petlas, cultor to nie wiem jaką Wy przyczepe do 30 zapinaci 😕

Kuźwa sam nie wierzę ale sprzedałem dzisiaj pompe 😀

Opublikowano
24 minuty temu, 6465 napisał:

Gdzie poza olx  można trochę złomu ogłosić?  Bo sprzęt po 1000,500,200zl. A tam 3x30zl. 

A I najlepiej jak by to Ukraińcy oglądali. 😁

Jak masz Facebooka to tam ogłoś. Ludzie na fb o takie badziewiactwo się biją. 

Opublikowano
soltys48 napisał:

Tylko nie mów że Szymon kupił 

nie. wstawiłem wczoraj na olx i dwóch chętnych było jeden gdzieś daleko żeby mu wysłać A drugi 50 km i rano zabrał

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-sadzarka-remprodex-CID757-IDDdTl6.html#dc16c59064

Byłem dziś oglądać, zdjęcia z ubiegłego roku. jest przerobiona teraz i radła są pociągnięte do przodu żeby pyry o blachę się nie obijały. Dodatkowo ma mocowanie do redlic dwu-sercowych od grubera żeby lepiej pracowała, podobają mi się te modernizacje. Łożyska po wymianie oprócz tych w kołach, mieści 600kg sadzeniaka. Lakier oryginał w ładnym stanie i zaprawiarka tylko właściciel nie chce zejść poniżej 3tys

Opublikowano

Przy oryginalnych nic się nie obija 

Radła zmienił na te z czeskiej ponieważ oryginalne są drogie i tyle

Gdzie dokładnie zamontował te redlic od grubera?

Wiesz jaki jest koszt wymiany łożysk na firmowe? 

Jaka jest wysoka nadstawka? Oryginalnie wchodzi ok 300kg więc śmiem wątpić że po tej MODERNIZACJI wejdzie 600...

Dla mnie plus że ma zaprawiarką 

Pytanie tylko w którym miejscu ona podaje ciecz na pyre? 

Wg mnie cena wysoka  

Opublikowano

Oryginalne radła też są, jeżeli chce może przykręcić.on wolał robić na tych. Równiej ma sądzić bo nie odbija się,drugi raz widziałem taką przeróbkę. Mówił 600 bo sypie bigbaga ale mi to obojętne czy 500 czy 600

Opublikowano

Daleh nie rozumiem

Przez tyle lat nie zaobserwowalem żeby jakoś się obijaly. Pyry spadają wcześniej w rowek i redlic nie mają bezpośredniego styku...

W którym miejscu na pyre podawana jest zaprawa? Jak leży na glebie czy może już na taśmie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v